Bildirim
temiz aram var diyenler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
temiz aram yok
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: swatmet
mondeo vectra corolla civic focus octavia bora megane
araç almak istiyorum.motoru şanzumanı şaseleri sağlam ve lpgli
araç alıp 5-6 yıl binmek istiyorum. fiat aralığı 18-20 bin.
ilginize teşekkürler
Merhaba
ilandaki aracım satılıktır. Bilginize
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-skoda-fabia-garantili-fabia-36346144/detay
-
fabia küçük olur bize saol. _____________________________ -
vw passat düşünürseniz 1999 model 1.8turbo,tartarini sıralı sistem lpg li,140 binde,sedefli siyah aracım tamamiyle orijinal.haftaya superb alacağım için satıyorum.servis 18.5 verdi ben 19.5 ta direttim.bayi takasına kurban olmasın istiyorum,araç eskişehirde. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: brk65
vw passat düşünürseniz 1999 model 1.8turbo,tartarini sıralı sistem lpg li,140 binde,sedefli siyah aracım tamamiyle orijinal.haftaya superb alacağım için satıyorum.servis 18.5 verdi ben 19.5 ta direttim.bayi takasına kurban olmasın istiyorum,araç eskişehirde.
düşünürüm tabi. anlaşabiliriz umarım.pm den özel mesajla araba hakkında ayrıntılı bilgi verirseniz.
sevinirim.veya ararsanız cep 505 7854601_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: nebigil25
temiz aram yok
niye hiç yıkamıyormusun arabanı
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: swatmet
quote:
Orijinalden alıntı: brk65
vw passat düşünürseniz 1999 model 1.8turbo,tartarini sıralı sistem lpg li,140 binde,sedefli siyah aracım tamamiyle orijinal.haftaya superb alacağım için satıyorum.servis 18.5 verdi ben 19.5 ta direttim.bayi takasına kurban olmasın istiyorum,araç eskişehirde.
düşünürüm tabi. anlaşabiliriz umarım.pm den özel mesajla araba hakkında ayrıntılı bilgi verirseniz.
sevinirim.veya ararsanız cep 505 7854601
mesaj kutunuza ayrıntılı bilgi bıraktım.biraz teknoloji cahili olduğumdan resim yükleyemedim._____________________________ -
Bir bakın isterseniz, satılık aracın sahibiyim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-sahibinden-orijinal-km-megane-ii-sedan-37551254/detay/_____________________________ 2014 Nissan QashQai 1.5dci Black Edition
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler