Şimdi Ara

Temel Karamollaoğlu konuştukça kendisine hayran oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Temel dede şimdiye kadar gördüğüm en ağırbaşlı, en oturaklı, en düzgün ve net konuşan siyasetçi. Fazlasıyla bilgili ve şahane bir üslubu var. Baştan aşağı tam bir devlet adamı. Umarım devlette hakettiği makamlara gelir. Onun gibi birine bu devletin ihtiyacı var. Adam resmen zihinlerdeki muhafazakar algısını yerlebir ediyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • iyi bir demomgdur..


    Sivas olaylarından biliriz kendisini..

    Solcularda sevdiklerine göre artık yananlar ve yakanlar edebiyatı yapmazlar..
  • İngilizcesini dinledim, baya beğendim. Sanıyorum adaylar arasında yabancı dil bilen tek insan. bu da ülkemiz için karanlık bir tablo. Dil bilmezse şirkete sekreter bile almıyoruz ama cumhurbaşkanı adayları bilmezse sorun yok.
  • Temel Karamollaoğlunu hala Sivas katliamı ile özdeşleştirmek haksızlıktır. Fotoğraftaki kendisi değil olmadığı gibi gazanız mübarek olsun falan dediği de ispatlanmamıştır. Ama görevi olmamasına rağmen emniyet müdürü ve valinin ricası ile kalabalığı sakinleştirmek ve dağıtmak için o gün yaptığı konuşma ortaya çıkmıştır. Kendisini bu seçimde destekleyeceğim umarım %6 civarı bir oy alır ve ikinci turda destekleyeceği adaya sanayi, teknoloji ve üretim hamleleri için yaptırım gücünü kendisinde bulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kotkas

    Temel Karamollaoğlunu hala Sivas katliamı ile özdeşleştirmek haksızlıktır. Fotoğraftaki kendisi değil olmadığı gibi gazanız mübarek olsun falan dediği de ispatlanmamıştır. Ama görevi olmamasına rağmen emniyet müdürü ve valinin ricası ile kalabalığı sakinleştirmek ve dağıtmak için o gün yaptığı konuşma ortaya çıkmıştır. Kendisini bu seçimde destekleyeceğim umarım %6 civarı bir oy alır ve ikinci turda destekleyeceği adaya sanayi, teknoloji ve üretim hamleleri için yaptırım gücünü kendisinde bulur.
    Son seçimde aldığı oyu korumuşsa ne ala
  • quote:

    Orijinalden alıntı: innovation.time

    Son seçimde aldığı oyu korumuşsa ne ala

    Alıntıları Göster
    Son seçimde o bir oy almadı. Son seçimde saadet partisine oy vermeyen -ben dahil- bir çok tanıdığım ilk turda temel Karamollaoğlu’a oy vermeyi düşünüyor. Kuvvetle muhtemel ilk tur oyum Temel beye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçimlerden sonra ülkeyi İnce Akşener Karamollaoğlu yönetmeli özellikle Karamollaoğlu'na özde Müslüman insanları AKP illetinden kurtarma konusunda büyük iş düşecek
  • Ben de temel+iyi yapicam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Temel'in ikinci tur ihtimali yok boşuna oy atmayın. Atacaksanız 2. Turda İnce yada Akşener'den hangisini görmek istiyorsanız ona atın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende eğer oy kullanırsam, temel beye vermeyi düşünüyorum aralarında en naif onu görüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.