Şimdi Ara

TEMEL BİLİMLERİ HEDEFLEYEN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temele bilimler hedefleyen, sıralaması 5 olsa da ben fizik/kimya/biyoloji gibi temel bilimler alanında öğrenim göreceğim diyen var mı?

ileriye yönelik hedefleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneffelsjokull -- 20 Haziran 2020; 13:50:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam geçen sene 2 arkadaşım boun fizik tercih etmişti biri 2k ile diğeri 6k ile. Birisi akademisyen olmayı hedefliyordu zaten yurtdışı bağlantıları da var rahatlıkla staj bulur. Diğeri ise biraz daha deneysel çalışmayı hedefliyordu. bir akrabamız boun mat yazdı pc tutmayınca yazılıma yönelcem diyordu. Genel olarak böyle diyebilirm. Bende belki boun kimya düşünürm pazarlama alanına rahatlıkla yönelebiliyorsun.

Hedef boun fizik,ileride pilotluk düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • itu uçak ya da uzay olmazsa boun fizik düşünüyorum ama detaylı bi araştırmam lazim

• Bu sene degil ama onumuzdeki sene bilkent felsefe icin girecegim sinava. Gelecege dair herhangi bir meslek hedefim yok. Sadece doktora seviyesine kadar egitim gormek istiyorum. Onume baska bir imkan cikmazsa akademisyen olurum.

Netlerim Boğaziçi olucak gibi gösteriyor ama bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gracchus -- 21 Haziran 2020; 18:41:23 >
  • Benn :) Tam emin olamam kariyer hedefleri için çok erken ama yurtdışında doktora ve yükseklisansımı alıp araştırmaya yönelirim heralde. Bilkent ya da koç fizik istiyorum. Odtü istiyordum en başta özel üniversiteye pek içim ısınmıyor fakat kontenjan çok fazla bu yüzden hocalarla çalışma imkanı da düşüyor. Mühendisliklerde böyle değildir belki ama özeller yurtdışında okumak için daha mantıklı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 21 Haziran 2020; 18:56:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.