Şimdi Ara

Temassız Ödeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın kapıda Kredi Kartı ödemeli bir teslimat bekliyorum ancak adreste olamayacağım.

Temassız günlük çekim limiti 2.500₺ olan kredi kartını kapıya asıp kargocu geldiğinde değdirmesini isteyeceğim.

1.800₺ tutarındaki ödeme için kargo görevlisi bunu yapar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünkü " gartı fırınlamak " gibi gonu başlığını 2 ( yazıyla iki ) defa okuyup "dogru mu okumuşam acaba" diye tereddütte galmama sebep olan orjinal bir konudan sonra, bir orjinal ve marjinal gonu daha...Böyne egzantirik fikirler nassı aqlına gelir bilmirem emme dünkü gonu gibi bu gonuya da epey gülmüşem...Temassız Ödeme 

Adliye detayı inceden mesajı vermişsin abi

Daha Fazla Göster
  • Kargocu aradı, değdirmiş ve ekledi:
    “Abi kartını da koli ile kapı arasına görülmeyecek şekilde sakladım”….

• Şunun şurasında yazın bitmesine 1-1,5 ay galmış + yayla gibi evde 1 adet vantilatörünle yapayalnız teq başına yaşadığın halde, sırf çogh daha ucuz diye 3 vantilatör daha alırsan, işte böyle kapıdan gartını sallandırmak ve böyyük bir risq almak zorunda qalursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 30 Temmuz 2026; 19:15:49 >

Bayagı sekil kapın varmış

Şekil olsa ne yazar çöplüğün tam ortasında; Dudullu OSB

Dün personele "Dudullu servisi nerede?" diye sorduğumda herkeş bi haberdi, hatta biri "Yok öyle bir servis" dedi.

Bugün idari işlere sordum da bu dağ başına en yakın noktadan geçen servisi tarif etti.

Tam 1 saat 10 dakika sürdü eve dönmek.

Meğer 5 sene evvel ben bu yüzden işe arabamla gidip gelir mişim dedim.

Buraya vasıta bulmak bir dert...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 30 Temmuz 2026; 20:7:8 >
  • Öyne deyyon emme, heç kimseler gafana silah dayayıp da cebren bu evde yaşıyacaksın veya dudulluda igamet edeceksin diye seni zorlamiyeler. Şen kendi hür iradenle kendi isteğinle burda galmak istiysen...

Kargo problemini de o yüzden daha siddetli yaşıyorsundur mutlaka

Ama kapının dokusu ve rengi gercekten güzel.. Müteahhit mi takmış kapıyı yoksa sonradan mı takılmıs?

Müteahhit binası ve tesisat 0

17 sene evvel ilk defa yerleştiğimde fransız balkondan ve mutfağın damlumbaz giderinden şıkıp şıkıp yağmur suyu doluyordu içeriye.

Hatta davlumbaz giderini müthiş bir möhendislik sonucu pimaş koymakla kalmamış bir de eğimi içeri vermişti.

Sağanak yağmur altında mutfak penceresinin mermerinin üzerine çıktım, arkamı kadın tuttuğu halde zar zor uzanarak giderin çıkışına plastik kapağı yapıştırabildim.

17 senedir o kapak sayaesinde tek damla gelmedi.

Fransız balkonda da durum farksızdır; pencere altı mermerinin eğimini yine içeri vermişti ve yağmur suyu iyi silikonlanmayan döşeme arasından içeri sızıyordu.

Orayı da yeniden silikonlayarak sorunu çözdüm.

Yetmedi; yerleştikten 5 sene sonra fransız balkonun duvarı küf tutmaya başladı. Zita çatıdan kablama arasına sızan sulat en altta olduğum için benim pencere kenarlarından çıkıyordu.

Meburi yöneticilik yaptığım sırada usta getirttim "Çatı komple yeniden ziftlenecek" dedi, mesarifi çıkardı.

Ama apardumanda bu dertten sadece ben muzdarip olduğum için kimse para vermedi.

Kredi çekip çatı kablamasını yenilettim.

Şimdiki yönetici de apartdumanın tesisatından şikayetçi; "Her gün bir yeri patlıyor" diyor.

Geçen hafta alt kattaki nakliyat firması yöneticiye habel salmış o da beni aradı "Senin balkontan su damlıyor" diye.

Gidip baktım, belki klima açıyorum, o da giderden suyunu veriyor diyerek klima kapattım, yöneticiye de su damlama videosu gönderdim:

"Abi bu klimadan değil" dedi.

Üst kattakilerden biri balkon yıkadı zahar ve onca suyu boca edince su giderden gitmek yerine kablamadan sızıverdi...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Pencereye arkandan tutan olsa bile cıkma, dışarıya sarkma, en ufak bir yanlıs harekette sonsuzlugun kapısından gecersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Temmuz 2026; 20:58:36 >

Abi sen antalya'ya da köy diyordun.

Köy tabii, merkez semtleri mesela, en uzak yer arabayla 15 dakika sürüyor, milyonlarca ipsizin sağdan soldan dolustugu, kücük, sıcak, kaynayan bir kzan sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 31 Temmuz 2026; 10:41:5 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.