Şimdi Ara

TELSİZ TELEFON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam telsiz telefon için önerileriniz??fiyat sınırı yoktur

• Vallahi ben geçmişte siemens kullandım. Ses kalitesi iyi ama bir süre sonra tuşlar basmamaya başladı, bir sefer garantiden değişti ama tekrar yapmıştı. Şimdi modelini hatırlamıyorum ama standart modeli idi sanıyorum. Şu anda 1.5 senedir Philips'in cep telefonundan az büyük bir modeli vardı onu kullanıyorum. Piyasada şu anda var mı bilmiyorum, ama o da kendiliğinden kapanma problemleri vardı ve pilleri ve dect'i dahi değişti ama bir türlü çözülemedi bende bıktım peşini bıraktım. Bu 2 marka ile böyle bir deneyimim var. Bu hafta Metro'da Tesan marka gerçekten cep telefonu kadar olan bir modeli vardı ve fiyatı 150 YTL civarında idi. Görünümü güzel ama denemedim.
  • fiyat sınırı yoksa siemens sl560 öneririm. çok şık bir tasarımı var (renkli ekran, ışıklı tuş takımı) ve bluetooth özelliği de var. yani telefondan ayrı kulaklık ile özgürce konuşabilir kendi müzik seslerini de yükleyebilirsin.

philips SE430 da memnun kalabileceğin daha uygun fiyatlı bir model. (bunu işyerimde kullanıyorum, ilk önerdiğimde benim de gözüm var )
  • bugün alacaksan Motorola Me 7158 Dect Telefon önerebilirim.
    Çok şık ve yepyeni bir model.

bendeistiyorum.com 'da

159.99 YTL

TELSİZ TELEFON
  • başka önerisi olan yokmu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

başka önerisi olan yokmu??

SIEMENS AS140 DECT TELEFON Detay aşağıdaki linkte..

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16012&productid=teldectsisa140
  • Ben Dogubank'dan spot olarak Panasonic bir telefon aldım telesekreteri yok, 200 hafıza, SMS atıp alma, polifonik melodi, Hands-free

Tip olarak dimdik kule gibi duran telefonlardan haz etmediğimden (sanki her an düşecekmiş gibi gelirler gözüme) makinaya yatık olan tiplerden arıyordum ve o yüzden o tip aldım

TELSİZ TELEFON
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.