Şimdi Ara

Telpa Aşmış Kendini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde GM2 var. Kendi çatlağı, dengesiz bataryası, dokunmatik ekran sorunu, kendiliğinden donma ve ısınma problemi, kamera video kayıtlarında bir kaç çekimden sonra mavi yeşil olarak ekran vermesi vs vs derken

    servise tam 4 kere gitti evet hemde Temmuz ayından beri gidip geldi gidip geldi.

    Telefonumu tamir etmedikleri gibi aksine yekpare olan telefonun komik bir şekilde artık arka kasası kendiliğinden açılıyor.

    Telpa o kadar aşmış kendini ki müşteri temsilcisi cem bey bir tornavida aracılığı ile kendi kapağımı kendimin yapabileceğini söyledi. İşte müşteri memnuniyeti diye buna derim.

    Pazartesi günü ilk işim tüketici haklarına gitmek olacak.

    Ayıptır be !

    Bu arada malına sahip çıkmayan BİMEKS firmasına da artık diyecek sözüm yok. Dua etsin bana bu telefonu hediye aldılar yoksa ben bimeksin yanından bile geçmeyen biriydim.

    Bu arada GM2 hediye alan kardeşim bu telefon a 928 TL para ödemiş ...

    Not güya ekranı 4 kere değiştiler :D ekranın altında ki düğmeler çalışmıyor ve dokunmatik panel çerçeveye küçük gelmiş arada boşluk var telefon tornavida izleriyle dolmuış taşmış.







  • Kullanıcı: bla bla sorunum var?
    Telpa: format atin duzemezse bize gonderin.

    Sonuç: sağlam kasanın artık gıcırdaması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telpa efsane yahu. Demek müşteri temsilcisi oyle diyo. Eline tornavida alcak olsan teknik servisin ne geregi var :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar tüketicinin gelişip teknik servise ihtiyaç duymamalarını istiyorlar yoksa yapmazlar mı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de discovery kullanıyorum. Saatli bomba gibi yani her an bu yerden patlak verebilir. 2 kez servise gitti şahsı muhterem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende zamanında discovery alıcaktım benim zamanında çok şarj soket yeri sıkıntısı vardı.Servisininde daha sıkıntılı olduğunu ögrenince asusa yöneldim gayet memnunum.

    TELPA.
  • Evet arkadaşlar öyle belgesiz konuşmak kişiliğime aykırı.

    Buyrun rezillikleri görün.

    Öncelikle şunu belirteyim. İlk servise gönderdiğimden son servise gönderdiğim sürece tüm sorunları telefonun kutusuna a4 kağıda yazarak göndermeme rağmen telpa şark kurnazlığı yaparak sorunlar kısmını resmen sallayarak eksik ve yanlış olarak girmiş. Ne hikmetse tüm bunlara rağmen yaptıkları işlemler aynı !!!!

    İşte 1. servis kağıdından tutunda benim onlara 3. kez servise gönderirken yazdığım notta dahil olmak üzere telefonu nasıl parçaladıklarını gösteren görselle süslenmiş yanıtım.

     Telpa Aşmış Kendini Telpa Aşmış Kendini Telpa Aşmış Kendini Telpa Aşmış Kendini Telpa Aşmış Kendini Telpa Aşmış Kendini Telpa Aşmış Kendini

    Şimdi bazı troller kalkıp bana telpa servisini överse ona bu telefonun yekpare olmasına rağmen kendiliğinden çıkan arka kapağını ........ ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaftman -- 23 Ağustos 2015; 22:27:46 >




  • shaftman S kullanıcısına yanıt
    Hocam şu saçmalığa bakar mısın?

    İnsan parasıyla rezil oluyor.

    Ben discoverynin ilk serisi 650 liraya falan cıktıgında alıcaktım o zamanda şarj soketi sorunu vardı herkes diyodu 650 liralık telefonu 700liraya getirtiyolar diye.Malesef durum böyle hocam iyi ki almamışım.Yarına dönük bir sıkıntı olursa kullanıcı hatası fasa fiso.
  • shaftman S kullanıcısına yanıt
    Hocam peki şimdi ne yapıcaksın?
  • Bugün müşteri temsilcisiyle görüştüm hazretleri numaramdan artık kim olduğumu bildiği için ismini vermedi.

    Telefonu iade etmek istediğimi söyledim. Tüketici haklarına gidin belgenizle gelen verelim diye rest dedi. Bende şahsen bunu en kısa sürede yapacağımı ve aldığım kağıt ile size değil en yakın icra dairesine gidip takip başlatacağımı ve görüntülerini paylaşacağımı söyledim.

    Ben belki bir kaç ay kaybederim. Zaten telefonda hediye parada vermiş değilim. Para vermiş olsam da bu miktar beni etkilemez.

    Ama telpaya icra takibi yaptırmak zevk alıcam çünkü onlar dalga geçer gibi benle ticaret yaptılar.
  • Hocam siz uzaktan mı gönderdiniz telefonu yoksa elden mi verdiniz serviste?
  • uzaktan gönderdim.
  • lanet olasi telpa ve gm 1 yil ince yazmadigim yer kalmadigi yuzlerine bile sovdum ama adamlarin umrunda degil kac telefon gonderdiysek hurda dondu hastane olsa basim agriyo diye gitsen biyerlerini keser gonderirler uzak durun sunlardan distributormus bide paralel ithalattan bile beterler bitek istanbulda yerleri en kral telefon markasi ne olursa olsun 10 da 1 fiyatina satilsa gene almam aldirmam telpadan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almadık zaten hediye geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.