Şimdi Ara

Televizyondaki konuşmalar sizinde midenizi bulandırmıyormu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar Merhaba,

    Malum elim olaydan sonra televizyonlarda, siyasiler, kamuda müdürler, bakanlar, haber spikerleri, sanatçılar v.b. Ağızlarda aynı laflar; "Bizi bölemeyecekler, lanet olsun onlara, geberecekler, ölecekler, yok olacaklar, kınıyoruz, şehitlerimiz bizimle v.b."

    Benim algılamakta zorlandığım şey, yahu kardeşim sen "bunlar bözö bölömöyöcökler" dediğinde ne oluyor ? Sen bunlara küfretsen, lanet okusan değişen ne oluyor ? Sen dudaklarını oynattığında şehit olan polislerimizin, gencecik delikanlıların canları gerimi geliyor ? Toplumdaki içten içe biriken korku ve kin bitiyormu ? Bari böyle embesilce robot gibi konuşma susunda adam sansınlar, bir işe yarıyor sansınlar.

    Sizlerede saçma gelmiyormu bu konuşmalar, ezbere sözler, aynı cümleler. Konuşmanın ne anlamı var ? Sussanda aynı 2 saat bağırarak küfretsende aynı ne değişiyor ?

    Bu konuyu neden açtım ? Her kanalda, her gazetede, her sitedede bu moronca söylemleri okumak-görmek-duymak beni rahatsız etti.

    Şu anda trt haberde bir badem var dediği cümle şu "bu patlama bukadar ölü eskiden olsa dolar böylemi olurdu. bir anayasa fırlatmayla neler olduğunu gördük. Bakın bizde böyle olmadı". Denilecek pek birşey yok.

    İyi forumlar.



  • Televizyon izliyorsan sikayet etmeyeceksin hocam. Medyaya para kazandiriyorsan onun yonlendirmelerini elestirmemelisin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aswattha

    Televizyon izliyorsan sikayet etmeyeceksin hocam. Medyaya para kazandiriyorsan onun yonlendirmelerini elestirmemelisin.

    Genelde belgesel kanallarını izliyorum,arada haber kanallarına bakıyorum. Sadece televizyonda değil, Haber siteleri olsun sosyal medya olsun hep bu kelimeleri duymak aşırı itici gelmiyormu sizede ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 13 Aralık 2016; 21:29:23 >
  • Xreleave kullanıcısına yanıt
    Hayat bu be kardeş ne yapacaksın.

    Ne yapmalarını bekliyorsun ? Ne keyflerinden ne paralarından ne canlarından vaz geçebilirler. Diyeceksin sen vazgeçebilir musun ,? Belki vazgeçebilirim ama vazgecmesemde yavsak gibi hede hödö demem. Tüm lanetleyenler bir gece dışarı çıksa yeter ama hacı kimsenin umrunda değil.

    O kötü olay olduğunda semt kahvesindeydim. Kimse ne oldu bile demedi. Haber öylece geçti gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    "yavsak gibi hede hödö demem."

    Heh işte olması gereken o. Vır vır edilmesin yeter.

    "Bir şey biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar" diye bir lafımız var uygulansa, bu insanların acıları keşke gündeme ve gündemdekilere malzeme yapılmasa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 13 Aralık 2016; 22:17:14 >
  • Valla bir söz doğru bile olsa 100 kez tekrarlandığında beni de gıcık kapıyor. Biz de bağıra bağıra ülke bölünmeyecek demeyi istiyoruz ama durum ortada. Onlarca sene geçti hala daha şehit veriyoruz. Geçmişten bugüne ne değişmiş ki bundan sonra değişsin? Daha kac sene daha yüzlerce şehit verip bizi bolemeyecekler diye bağıracağız? Yok arkadaş. Bu devlet anlayışıyla bu siyasi zihniyetle bu kabullenmiş ve alışagelmiş halkla bu iş çözülmez ve çözülmeyecek de. Böyle hiç bir şey değişmeden de devam edersek bir süre sonra "bizi bolemeyecekler" sözü artık anlamını yitirmiş ve olan olmuş olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 senedir tv izlemiyorum.rahatım,öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.