Şimdi Ara

Televizyon reklam engelleyici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Android tv de youtube da nasil reklam engelleriz ya 20 dklik videoya 13 tane reklam izledim 20dkklik video oldu 40 dk dns ise yaramiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Github da revanced in detaylı anlatımı ve dosyaları var. Normal ATV sürümünü yamalamaz desteklediği mobil sürümlerden birini indirip revanced uygulamasını çalıştıracak yamalanmasi istenen uygulamayı göstereceksiniz. Yamalama bitince kurayım mı diye sorar diğer ATV sürümü varken ikinci olarak yamalanmis yeni sürümü yukler. Google Play yeni sürümü tanimayacagi için migro g (yamalanmis uygulama Google play yerine bununla kaldırılacak) yüklenmesi gerekiyor, yama uygulaması sizi yönlendirir zaten. Migro g yi açıp kendi Google hesabınızla yada başka bir hesap kurarak kullanmaya başlarsınız. Hatta bu yama Spotify dahil başka uygulamaları da yamalayip reklamsız kullanım sağlıyor. Ben bir iki yıldır kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_3442 -- 12 Ekim 2025; 14:10:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.