Şimdi Ara

Telerservice ve 20 iş günü hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi arkadaşlar teleservice firmasında 20 iş gününü "cumartesiler dahil olmak üzere" yani tamir süresini aşan bir telefonum var. Daha doğrusu bu hafta içinde aşacak 20 iş gününü. Benim amacım telefonun ücretinin iadesini almak. Çünkü zaten piyasada doğru düzgün bulunmayan bir model cihazım.
    Z5 compact. Sıfırı biteli 1 yıl oluyor nerdeyse. Depolarda var olabilir belki. Ama 6 ay önce değişimden gelen cihaz için 45 gün beklemiştim. O da yurt dışından getirilmişti. Tahminimce sıfırı ellerinde olmadığı için bekletiyorlar. Ve cihaz kapakları kapalı halde su geçirdi. Yani bildiğim kadarıyla ve daha önceki tecrübelerime dayanarak su geçiren cihaz tamir edilmiyor swap cihaz ile değiştiriliyordu. Şimdi cihaz bulunur yada bulunmaz sorunum o değil. Sorunum ücret iadesini almak.

    ancak bir problem var. Fatura benim adıma değil. İkinci el almıştım 1 haftalıkken. Ücret iadesi çıkınca illa faturadaki ad soyad mı olması gerekiyor ücreti alabilmem için. Çünkü telefonu servise ben verdim ve kayıt benim adıma. Ben kullanıyorum. Faturası da garanti belgesi de bende. Sonuç olarak ikinci el telefon satışı yasak da değil. Yani bildiğim kadarıyla.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.