Şimdi Ara

Telekomun yeni dagıtıgı Huawei HG521 1port+Wireless Adsl modemden mennunmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
41.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ttnet Huawei HG521 1port+Wireless Adsl modem dagıtmaya başladı kablosuz özeliğinden mennunmusunuz kullanmaya başlayan arkadaşlarım yorum yazarsanız sevinirim . Almaya karar vermende yardımcı olurmusunuz lütfen..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silteks -- 5 Ocak 2010; 18:14:47 >



  • Ben aldım Wireless N 300 Mbps destekliyor süper bişey bence tercih edin Huawei zaten dünyada kendini kanıtlamış bir firmadır.
  • Bana da Ttnet Verdi ilkez duyuyorum bu markayı hatta orda başka modem istedim airties veyada pikatel marka elimizde sadece bu marka var diyince çamura yattım böle antensiz modemmi olur diye ciddin kurdugumda hoşuma gitti...
  • iyi akşamlar ben de bugün aldım bu modemi ama cep telefonundan öbür odada bağlanmaya çalışınca görmüyor. Fakat aynı odada görüyor. Müşteri hizmetlerini aradım kanal ayarları yaptırdı ama değişen bir şey olmadı cep telefonu da LG GM735 bu telekomun verdiği telefon. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar...
  • Bu modem diğer uyduruk modemlerdne çok daha kaliteli,
    En önemli özelliği Wireless N draft 2.0 ile 300 Mbps veri aktarması
    Ayrıca wireless'i test etttim Latency değeri çok düşük nerdeyse kablo ile bağlamışsınız gibi, Kablosuz olarak lan game yapacaklar için birebir uygundur buda Wireless N 'in avantajı!!
    Bende ilk gördüğümde bu ne ya plastik uyduruk bişey zannettim ama kurduktan sonra kalite olduğunu gördüm hiç değilse son teknoloji.
  • uyduruk gibi görünsede gerçekten çok kaliteli bi modem ttnet bu konuda paradan kaçmamış önceden verdikleri malum modemlerden başları çok ağrımış olmalıki çıtayı biraz daha yükseltme gereği duymuşlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mendel50

    uyduruk gibi görünsede gerçekten çok kaliteli bi modem ttnet bu konuda paradan kaçmamış önceden verdikleri malum modemlerden başları çok ağrımış olmalıki çıtayı biraz daha yükseltme gereği duymuşlar


    Bende ilk gördüğümde bu ne ya uyduruk bişey dedim ama sonra hattı bağlayınca arayüzüne girince gerçekten içinde minik çiplerden ufak kaliteli bir cihaz yapmışlar. Öyle ısınma hattan düşmede yok evladiyelik bir cihaz gibi.
  • arkadaşlar benmi yanlış görüyorum huawei hakkında müthiş şeyler yazmışsınız, 1 yıl kullandım ,modem mutfakta duruyor salonda zor bağlanıyorum her yolu, bütün ayarları denedim, üstelik sık sık da kopmalar oluyordu , en sonunnda dayanamadım yeni bir modem satın almak zorunda kaldım, Tp link aldım şimdi çok memnunum. yalnız bir soru sormak istiyorum . elimde yedek duran huawei modemi wireles yada acces point olarak kullanma imkanım olabilirmi ? internettv için kullanmayı düşünüyorum.
  • Ben de akşamları bağlanamıyorum bende şikayetciyim. Öbür modemler devreye girince bizimki duruyor. acaba buna çözümünüz varmı ?
  • bu modemin çekim kapasitesinden biraz bahsedebilirmisiniz ? karşılıklı iki bina için kullanımı uygun mudur ? teşekkürler
  • ben dubleks evımde kullanıyorum altlı üstlü hiç bir sorun yaratmıyor. kapsama alana gayet iyi . multıplayer oyun oynamak için bence ideal 5 kişiye kadar sorunsuzca baglantı kurabılıyor. bizzat denedik ( NFS UNDERGROUND 2 :) ).
    ben ttnetten almadım dışardan 30 lıraya aldım. çok memnunum. çok marka modem kullandım hepsınde baglantı kopma sorunu yasadım ancak bu dandık çin malında ne kopma var nede baska bir sey :D
    tavsıye edılır ....
  • amcamlara ttnetten 2 adet vermişler 3 ayda ikisi de bozuldu sizler çok şanslıymışsınız.
  • Huawei büyük bir markadır beyler ayrıca Türk Telekomun Fiber Optik sistemlerinde de bu marka kullanılır.Ha Alcatel daha çok kullanılıyo olması lazım çünkü özlleştirmeden öncede Türk Telekomla ortak projeler yapıyorlardı ve bu devam etti.Ama bahsedilen modem hakkında bi bilgim yok ayrıntılı olarak.
  • Aynı modemden dün verdiler bana da 3-5 dk kada bir kopup anında geri geliyo..msn den düşüyo oyundan dc ediyo buda..neden olabilir acaba.
  • huawei dünya çapında bir marka olabilir fakat bu model o kadar kaliteli bi modem değil. Çekim mesafesi çok fazla değil modem odamda salondan girmek istediğimde 2-3 diş çekiyor ve sürekli kopma yaşıyorum. Sözün özü ttnetin dagıttıgı diger modemler daha kaliteli diye düşünüyorum.
  • Bende Huawei Adsl modem kullanıyorum ve hatta sürekli kopmalar oluyor.
    Telekom dan gelen yetkililer bina içi hatlardan kaynaklandığını buna da kendilerinin müdehale etmediklerini söyledi. Bunun üzerine bina içi hattı yapan ustayı çağırdım, Telekomdan gelen yetkiliyle birlikte baktılar ve sorunu yine bulamadılar. Çözüm olarak ;
    İnternet hızını 8mb den 2 mb e düşürdüler (telekomdan yapabiliyorsunuz).Şuan kopma olmuyor.
    Acaba başka bir adsl cihazı kullanıp kopup kopmadığını deneyen varmı? Varsa marka model tavsiyeniz neler.
  • arkadaşlar bende 3 ay önce aldım. çekimi yukarı -aşağı çok iyi. apartmanda denedim 4 kata kadar aynı hizadaki odada çekiyor. ama aynı katta yan dairede az çekiyor . kopmalar oluyor. bu modemde tekrarlayıcı ayarı nasıl yapılır bilen varmı.
  • Siz siz olun Huawei modem almayın. Pişman olursunuz.
  • her yere yazdığımı yine yazacam air-ties alın en azından türk firması
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.