Şimdi Ara

Telekomdan Vodafone'ye geçtim deneyimlerim ve Turkcelle'e geçişim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reis yanlış anlama da şunu söylemek istiyorum.

Elinde canavar gibi bir cihaz var, yani xs max var ve sen ona dandik iki operatörün simkartını takıp kullanmaya çalışıyorsun. Pardon da bu resmen Mercedes'e tüp taktırmakla aynı hesap.

O kadar bütçen var parayı basıp iPhone al ama en dandik operatörleri kullan, şaka gibi. Dünya para ver en kral cihazlardan birini al Volte bile kullanama

Şahsen iPhone kullansam TT ve Vodafone kartlarını cihaza bırak takmayı dandik şebekeden ötürü cihazı bozar diye yanına yaklaştırmam bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 14 Kasım 2019; 8:56:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Reis yanlış anlama da şunu söylemek istiyorum.

Elinde canavar gibi bir cihaz var, yani xs max var ve sen ona dandik iki operatörün simkartını takıp kullanmaya çalışıyorsun. Pardon da bu resmen Mercedes'e tüp taktırmakla aynı hesap.

O kadar bütçen var parayı basıp iPhone al ama en dandik operatörleri kullan, şaka gibi. Dünya para ver en kral cihazlardan birini al Volte bile kullanama

Şahsen iPhone kullansam TT ve Vodafone kartlarını cihaza bırak takmayı dandik şebekeden ötürü cihazı bozar diye yanına yaklaştırmam bile
    Sen git turkcell’i leş androide tak sonra millete forumda bunları de. madem kalitede prestijde tasarruf olmaz. al bir 11 pro max ki dürüstmüş diyelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    iOS & Android savaşına hiç girmiyim ben.

• quote:

iOS & Android savaşına hiç girmiyim ben.
    İyi edersin

E yani, kaliteliyle dandik arasında ki farkı ayırt edebiliyoruz şükür.

• quote:

E yani, kaliteliyle dandik arasında ki farkı ayırt edebiliyoruz şükür.
    Ondan mı turkcell’i androidle kullanıyosun?

Haklısın dandik Android'te dandik TT'yi kullanmalıyım

apple kullanan kişiler, telefon kendilerini kulandıklarını bilmiyor. android her şekilde her konuda iosdan çok çok çok daha iyi

• quote:

Haklısın dandik Android'te dandik TT'yi kullanmalıyım
    iPhone kullanıcısıyım Valla burda turkcell kullanıp prestij kasan elemanların android kullandığını görünce komiğime gidiyor Adam android telefonda 60 liraya GNC tarifeli turkcell kullanıyor ve kendini özel bir statüde sanıyor. Şuan param yok diye ağlayan adamlar haftada 1 paket sigara içse ayda 60 lira yapıyor ve bu durum androidli turkcell kullanıcıları için prestij meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

apple kullanan kişiler, telefon kendilerini kulandıklarını bilmiyor. android her şekilde her konuda iosdan çok çok çok daha iyi
    Ben androidi severim ancak kendi içinde çelişen arkadaşlarla böyle konuşmak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

iPhone kullanıcısıyım Valla burda turkcell kullanıp prestij kasan elemanların android kullandığını görünce komiğime gidiyor Adam android telefonda 60 liraya GNC tarifeli turkcell kullanıyor ve kendini özel bir statüde sanıyor. Şuan param yok diye ağlayan adamlar haftada 1 paket sigara içse ayda 60 lira yapıyor ve bu durum androidli turkcell kullanıcıları için prestij meselesi

Alıntıları Göster
    Turkcell kadar kaliteli bir operatör yok lakin Android denilen leş işletim sistemini kullanıp Türkcell kullanarak kendini avutan insanlara, aşağıdaki videoyu hediye ediyorum.

Sen benim yazdığımı vallahi billahi okumadın.

Hani zaman zaman "Turkcell'e o kadar para vermeye ne gerek var" diyen bi kitle var ya hani, işte o kitlenin dünya para verip iPhone alıp içine dandik hattı takması aşırı komik geliyor.

Ben konu sahibine de bunu sordum zaten. Hani bir insan niye bunu yapar? 3 kuruşun hesabını yapan birisin desem iPhone'a o kadar para vermezsin, kaliteyi tercih ediyorsun desem iPhone'un içine dandik operatörleri takmazsın.

Kafamda deli sorular yani

Hani sen dünya para verip iPhone aldın, ama depremde patladın mesela? iPhone kurtarabildi mi seni o durumdan? Kullandığın cihazın pek bir önemi yok, orta segment bir cihazda hayli hayli işleri görüyor. Operatörün sana ne sunarsa onu kullanabilirsin. Sanki telefondan ne yapıyorsak? Film/tv/video izlersin, video/resim çekersin, en fazla ne yapabilirsin ki?

Asgari ücretle çalışan ve bankadan kredi çekip iPhone alıp prestij kasanlar gibi olmam, aklımı peynir ekmekle yemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 14 Kasım 2019; 12:55:22 >

• quote:

Ben androidi severim ancak kendi içinde çelişen arkadaşlarla böyle konuşmak gerekiyor

Alıntıları Göster
    Android de seni seviyor mu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Android de seni seviyor mu peki?

Alıntıları Göster
    Telekomdan Vodafone'ye geçtim deneyimlerim ve Turkcelle'e geçişim.

• quote:

Turkcell kadar kaliteli bir operatör yok lakin Android denilen leş işletim sistemini kullanıp Türkcell kullanarak kendini avutan insanlara, aşağıdaki videoyu hediye ediyorum.

Alıntıları Göster
    Leş androide turkcell takan adamlara böyle kaliteli hatunlar izletme, dipleri düşebilir. Çünkü kaliteden anlasalar iPhone kullanırlardı

• quote:

Alıntıları Göster
    Yeni zengin ve kafası rahat gülüşün bu sanırım

• quote:

Yeni zengin ve kafası rahat gülüşün bu sanırım

Alıntıları Göster
    Öyle evet.
  • quote:

Leş androide turkcell takan adamlara böyle kaliteli hatunlar izletme, dipleri düşebilir. Çünkü kaliteden anlasalar iPhone kullanırlardı

Alıntıları Göster
    Uzun olanı ufak olanını üstünü hizalayıp parçalarım.

• quote:

Uzun olanı ufak olanını üstünü hizalayıp parçalarım.

Alıntıları Göster

• Merhaba konu için teşekkür ederiz. Keşke ekran görüntüleri ile destekleseydiniz konunuzu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.