Şimdi Ara

TELEKOM 6 milyar 550 milyon $ a SATILDI!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SAtılmış kötü olmuş diyorsunuz. SAtılmasaydı ne olacaktı söylesenize ha. Her aradığınızda birbok bilmeyen adamlarla muhattap olacaktınız. Müşteri hizmetleri denen yeri aramak için en az 1 saatinizi telefon başında geçirmek zorunda olacaksınız. Orada birbok bilmeyen salla başını al maaşını usülü çalışıyorlar. O asalak mahlukatların maaşı neyle ödeniyor. Devlet kurumu olduğu için bizden alınan vergilerle. Şimdi nasıl g.t'leri tutuştu şerefsizlerin işlerinden olacaklar diye. Çünkü ya amcasının torpiliyle yada bilmemnenin torpiliyle giriyorlar oraya. Hiç değilse devletin sırtından birazda olsa yük kalktı. Şimdi yiyorsa sallasınlar başlarını bakalım alabilirler mi maaşlarını. Artık bazı şeyleri aşmamız lazım arkadaşlar. Bazı kurumlar gerçekten devletin sırtına yük. Bırakın bu yabancının eline geçti istedğini yapar masallarını artık.
  • Genel olarak dusundugumuzde fiyat cok cazip! :P

    Kac taksit yapmislar bileniniz var mi ?

  • quote:

    Orjinalden alıntı: seso81

    yok seninkiler siemens'in değil özbeöz yurdum kamu görevlileri.
    quote:

    Orjinalden alıntı: eradnan

    çok matrak adamları var siemens'in o zaman arada arıyorum takılıyoruz beraber





    siemens SBS telekomdan 2 yilligina cagri hizmetlerini kiralamis durumdaydi yani bir nevi taseronluk yapiyordu 1 senesi daha var yanii oradaki call centerda calisanlar aslinda siemens calisanlari.. ve hatta halaa eleman alimlari var..

    bilmeden soylemiyoruz yanii




  • olayı gevurlara satıldı gözüyle bakmayın,dünyanın hiç biryerinde sırf istihdam olsun die vatandaşı besleyen kamu kuruluşları yoktur,devlet işini yapsın bırakın,hizmeti özel kurluşlar versin.O zmn daha kaliteli ve daha ii hizmet alırız.Adamlar sadece hisse aldılar zaten kafalarına göre hareket edemezler mrk etmeyin.
  • ahhh ahhh zamanında 40 milyar $ verdilerde ...... sattırmadı , satılsaydı bence Türkiye bu durumda olmazdı , devlet borçları ödenirdi krizler olmazdı

    neymiş efendim telefonlar dinlenirmiş , dinlemek isteyene sanki illa kablolu telefon hattı lazım cık cık cık
  • quote:

    Orjinalden alıntı: iskeletor

    SATILMASI BENİ İLGİLENDİRMEZ.adsl artsın hızıda

    Yarın kıçında ki donuda satılığa çıkaracaklar. Sen uyumana devam et.
  • quote:

    özel işletmelerin ticari anlayışı şudur ilk önce göz boyamak için düşürürler fiyatı sonra müşterisi artar bi geçirir fiyatı feleğin şaşar.Sonra 50 milyona bulduğun 256 sınırsızı 100 milyona bulamazsın.
    Özel işletmeler parası olan adamı destekler unutmayın.

    Bu gün git acıbadem hastanesine veya amerikana paran yoksa seni tedavi etmez.
    Haaaa devlet sektörü iyi yönetiliyor demiyorum özel sektör daha iyi olabilir ama daha fazla şey ister senden.

    O yüzden böyle bilinçsiz konuşmayın.
    Gelşmiş ülkelerdeki tanıdığınız bir çok ürüne büyük pay devletindir.Mesela renasult-fransa panasonic gibi.

    Telekom-tekel-seka gibi yerler satılmamalı.Devlet kitleri(sağlık vs...) zarar etsede satmamalı çünkü halkına sağlık götürüyor(bizimkiler gerçi götüremiyor) ama telekom tekel gibi satıldığı parayı 2 senede çıkartacak yerler satılmamalı.


    Bence böyle olmasının tek suçlusu biziz çünk bu güne kadar sustuk hala susuyoruz.

    KOYUN OLANI ÇOK KİŞİ GÜDER.sıra özelleşmiş telekomda.

    arkadaşım güzel sallamışsın. özel sektör kar etmek için vardır. fiyat falan yükseltmez, aksine daha düşük fiyata daha iyi hizmet verir.
    gelişmiş ülkelerde dediğinin tam aksi bir durum vardır. devlet piyasayı düzenleyici kurumlar kurar, piyasaya müdahele etmez, tekel yaratmaz. senin saydığın şirketler istisnai kurumlardır. ayrıca eminim o kurumlar da bizim kitlerimiz gibi gizli işsizlik, yemlik, yolsuzluk yuvası değildir.
    devlet kitleri zarar etsede satılmıyor diyorsanız bu devletin dünya kadar borcu olmasına da razısınız demektir. devlet kitlerdeki bankamatik memurlarını mı beslesin, iç dış borcunu mu ödesin?
    telekomun yarısını 6.5 milyar dolara sattılar. telekom nasıl bu parayı iki senede çıkarsın? mümkün değil. ereğli de demir çelik fiyatlarının yüksek olduğu için olduğundan değerli gözüküyor.

    quote:

    ciddi misiniz bu konusmalarda yatarak para kazanamayacaklar falan gibisinden bir baska topikte kısaca deginmistim bu tur yerlerin nasıl zarar ettirilip degerinin dusurulerek satılmasına.beyler biraz insaf Turkiye'nin en onemli isletmeleri teker teker degerinin cok altında rakamlara satılıyor.demir-celik sanayinden tutunda haberlesme petro-kimya ya kadar bir cok dalda bu tur isletmeler icleri sisirilip zarar ettirilip sonra da kitler bize iyice yuk olmaya basladı deyip satılıyor.sonra da zarar ediyoruz deyip isci cıkarmaya baslıyorlar bırakın diger yonleri haberlesme konusunda bunlara baglı kalacagımızı isin bir de insani boyutu var.burdan ayrılmak zorunda bırakılan insanlar ne olacak.kaldı ki adsl hatları 2048 olsun ucuzlasın ya gecinemeyen insanlar ne olacak?

    yazılarına atıfta bulundugum arkadaslar yanlıs anlamasın elestiri veya yerme amacı ile kullanmadım.

    bu gibi yerler olması gerekenden çok daha az kar etmekte, olması gerekenden çok daha kötü hizmet sunmaktadır. yatıyorlar evet. gidip bir telekom şubesine çalışanla boş oturan sayısını oranlayıp gizli işsizliğin boyutunu görebilirsiniz. peki arkadaşım bu kuruluşların zararını devlet hanesine yazınca devlet zarar etmiş olmuyor mu? devletin onca borcu varken bir de bunların zararını karşılaması sizce kaynakların israfı değil mi? elbette birileri işsiz kalacak. zararlılardan, hantal yapıdan kurtulan devlet de yatırım yapacak gerektiği kadar.

    quote:

    Yarın kıçında ki donuda satılığa çıkaracaklar. Sen uyumana devam et.

    güzel demagoji yapıyorsun. kimsenin kimsenin donunu sattığı da satacağı da yok. stratejik kurum dediklerinizde kimsenin de telefon kesme, dinleme, petrolü kesme, pahalıya satma falan yapacağı da yok. kendinize düşmanlar yaratıp savaşmaya devam edin.




  • valla satılması ne kadar iyi bilmiyorum ama...bu güne kadar çok özelleştirme oldu, telekom kadar üzeni olmadı beni...sanki ciğerim gitti ya en azından yüzde ellisi devletin elinde bulunsaydı...bir de askerin telleri ayıracaklar mı acaba..yani tehlikeli olmasın. ama sanırım bir kalite gelir telefonda...rakiplerinde çıkması sağlanırsa iyi olur herhalde...ama biraz daha pahalıya gitseydi ya keşke
  • Gozu kor olan arkadaslar bu burda cok sorarım size hangi ozel sektorde rekabaet yapıpda fiyatlar iniyor alın superolanı adamlar hala dial up a
    utanmda 18 miyon fiyat istiyor aylık hani rekabet olucaktı hani secit cesit
    fiyar olucaktı peeeh gulerim size TC sartları ile dunyadaki farklı burda ozel demek ozel kartel demek ve zam zam zam bakım bakalım alan adamlar
    yatırım yapacakmı yoksa keyfine bakıp paraları her yıl topluyacakmı ?!
    Ne guzel bir alt yapı var iste iyi kotu, gelsin para telekomunda belli bir kisi sayısı var talep eden bu ticari mal degillki reklamla artsın.Niye yatırım yapsın zaten 5 yılda yamalı bohca gibi para oduyecek bizden topladıklarını
    devlete vericek ustude o yılki karı kalıcak !
    Birde alanlar acaba hingi sartları yerine getiricek ne tur yukumlukleri var kimse bilmiyor sırmıs bu kimseye denmemis sozum ona hersey seffaf!! aksine ihale sartnamesi kimseye soylenmemis basına bile verilmemis kimsede bilmiyor kalıbımı basarım amerikan ve ab parmagı var zaten on planda alan gozukenleri kimler destekliyor arastırın derim biraz ve yatın kalın buda mahkemeden donsun sırf mal varlıgı 13 kusur milyar $ TTkom un !!
    Boyle satısları petkim vb gibi sart kosan IMF ,tam bir kukla olduk ama
    yakındır bu duzende son bulucak!




  • iyi kötü altyapı falan değil, adam gibi altyapı bekliyorum ve istiyorum. ayda 50 ytl ödüyosam adsle, 2 hat parası ödüyosam 20şer ytl, kablo tv ödüyosam 7ytl ben adam gibi hizmet isterim arkadaşım. en doğal hakkım. millet kaç mb hızla bağlanıyo yurtdışında yazık değil mi bize?
    telefon ticari mal değil mi? internet ticari birşey değil mi? yapma arkadaşım. 20 ytlye 4mb yapsın hızı bakalım adsl almayan kalıyo mu memlekette. hem abonelik ücretleri, hem bağlama paraları, inanılmaz kazanç elde edilebilecek bir iş. batık maliyeti yüksek olması başka ticari mal olmaması başka birbirine karıştırmayalım..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: darker

    ehehe peşkeşmiş, sanki çok daha fazlasını veren vardır satılmadı, bence fiyat son derece iyi.
    özelleştirme her zaman para kazanmak için yapılmaz, rekabeti sağlamak sektörün önünü açmak için önemlidir, TT özelleşmesi bir ilk %55 blok satış ilk defa oluyor, TT liberalleşmede en önemli engeldi umarım danıştayda sekteye uğramaz da bir kaç ay sona görev dağılımı yapılmaya başlar. başarılı olursa ilersi içinde güven arttırıcı olacaktır.


    doğru yazmışsın
  • iyi oldu heralde. fazla uçmayın ya bazıları 128 geri gelir ya da 256 ya 50 değil 100 öderseniz görürsünüz falan demiş yuh artık biz niye burdayız ya. internet herkesin hakkı ya .

    İNTERNET HERKESİN HAKKI
    İNTERNETSİZ HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM
  • Herkes kor gibi devenin hep kuyrugunu tutuyor kim kime 1024 adsl vermis
    hang yatırımı yapar el oglu komik olmayın arkaslar bakın bakalım satıln mallar simdi ne durumda yatırım mı var yoksa curumeyemi terk edlimis elin oglu buraya ticarete gelmiyor TC yi cokertmeye geliyor bizdede bu kafa oldukca gozumuzun onunde TC parca parca satlır yakında sıra bize gelicek ama bunu yapamayacaklar hazırlılklı olun!!
  • arkadaşlar ben cnn turk radyoda dinledim 6 milyar dolar değikl 12milyar dolara satılmış telekom.hatta vatan gazetesinin özlleştirmeyle ilgilenen bi yazar canlı yayına katıldı.biz 8-9 milyar dolar gibi bi rakam bekliyoduk 12 milyar dolar gayet iyi kimse bu8 fiyata düşük diyemz felan dedi.bilginize..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetfield -- 2 Temmuz 2005, 0:11:47 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hetfield

    arkadaşlar ben cnn turk radyoda dinledim 6 milyar dolar değikl 12milyar dolara satılmış telekom.hatta vatan gazetesinin özlleştirmeyle ilgilenen bi yazar canlı yayına katıldı.biz 8-9 milyar dolar gibi bi rakam bekliyoduk 12 milyar dolar gayet iyi kimse bu8 fiyata düşük diyemz felan dedi.bilginize..



     TELEKOM 6 milyar 550 milyon $ a SATILDI!!!!


    belki orda %100 değerinden bahsediyolardır.orayı kaçırmış olabilirsin.




  • Yazıklar olsun.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: TuVNeRa

    Zenginin malı züğürtün klavyesini yorar...

  • AB yolunda ki tavizlerden ufak bir kesit bu yazıklar olsun beeee
  • fsh77 benim anlatmak istediklerimi çok güzel bir şekilde belirtmişsin. Teşekkür ederim.

    SOL ADSL denilen komedi geldi aklıma.

    Eldeki portlardan devşirme iş yapma bu olsa grek. Alıyor zaten kırpık olan TTDSL portunu, onu da kırpıyor 128KBit özel eriim ADSL si 75 milyon aylık. O da Max 12KB/s..

    Oldu gözlerim doldu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: meteceri

    iyi oldu heralde. fazla uçmayın ya bazıları 128 geri gelir ya da 256 ya 50 değil 100 öderseniz görürsünüz falan demiş yuh artık biz niye burdayız ya. internet herkesin hakkı ya .

    İNTERNET HERKESİN HAKKI
    İNTERNETSİZ HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM





    valla alana kadar da nerelerimizin kaç atardamarı çatladı...

    Çok iyi hatırlarım ADSL li telefon hatları kafe kurmak için satılırdı Karaborsadan, 128KBps ADSL li Hat 250000 dolar diye ilanlar dönerdi gazetelerde..

    Bu Superonline ve TNN in verdiği kolpa ADSL olayı aklıma geldikçe hala uyuz olurken özelde böyle bir yatırım artışını olacağını beklemek HAYAL ötesi.

    Turkcell den pay biçin, adamlar mobile iletişim tekeli, ve millet Avrupa da MVS yayınlarını UMTS Nanozone 256KBps den alırken Bizde UMTS Microzone bile gelmedi. EDGE e bile şükrediyoruz ya..


    Allah vere de bu sefer kablolara iyi okuyup üfleyemedik diye bunlar yine çekip koparmasın bu kabloları..




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.