Şimdi Ara

Telegram yeni güncellemesi ile Premium abonelere odaklanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kısa bir süre önce daha fazla yetkiler ile donattığı Premium abonelik sistemini başlatan Telegram, artık güncellemelerinde de Premium kullanıcılara odaklanıyor. Standart kullanıcılar performans iyileştirmeleri ile yetinmek zorunda.



    Telegram Premium güncellemesi



    Telegram yeni güncellemesi ile birlikte sohbet mesajlarına verilen tepkiler artık sınırsız bir koleksiyon barındırıyor. Ayrıca 3 hareketli emojiye kadar da destek sunuluyor. Yine emoji paneli daha fazla emoji ve paket kapsayacak şekilde genişletildi.



    Ayrıca Bkz.Telegram hesabı nasıl silinir? Telegram kalıcı hesap silme linki



    Diğer taraftan Premium kullanıcıları herhangi bir emojiyi profil durumlarına atayabilecek. Bunlara bir süre sınırı da konabilecek. Son olarak kullanıcı isimlerinde username.t.me şeklinde yazımı daha kolay bir kısa format benimseniyor.



    Standart kullanıcılara gelecek olursak Android tarafında indirme sırasını önceliklendirebilme, yeni Android animasyonları ve Android 13 tema moturuna uyumlu uygulama ikonu gelirken iOS tarafında ise animasyonlu yeni kurulum balonu yer alıyor.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/telegram_update_brings_infinite_reactions_to_premium_users_improvements_to_ios_and_android_apps-news-55827.php







  • Telegram ı hiçbir zaman sevemedim niyeyse..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Getirisi olsun götürüsü olmasın yeterli. Şu an gördüğüm kadarıyla eksik olan tek şey hikaye paylaşma özelliği. Sırf bu özellik yok diye kullanmayan bir sürü insan tanıyorum. Bu özellik de gelirse herkese hitap edebilir gibi duruyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.