Şimdi Ara

telegram kullananların sapık olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu uygulamayı kimin telefonunda görsem o kişiye direkt sapık damgasını yapıştırırım

whatsapp varken niye telegram kullanır ki bir insan ?

• telegramda kesme deşme içeren zornografik görüntüler izliyor olma olasılığı yüksek kişilerdir

• Bende telegram var, mesajlaşma için kullanmıyorum fakat borsa gruplarını takip etmek için indirdim. Özellikle halka arzlarda hisse derinliklerini atıyorlar sabah on gibi onlara bakıyorum sadece.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evlilerin aldatma için tercih ettiği araç olur kendisi.

ama genel olarak güzel gruplar vardır.

• benim 5 senelik telefonumun bile destek grubunda günde 100lerce mesaj atiliyor. her turlu rom, yazilim vs paylasiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meradz hocama katılıyorum. Telegram genellikle telefon gibi cihazların grupları oluyor ve burada yardımdır, yazılımdır gibi şeylere tek bir noktadan erişebiliyorsun. Onun dışında amerikaya veri gitmesini istemeyenler, rus uygulaması olan telegramı kullanıyorlar. Whatsapp veya telegram hangisi güvenli diye sorarsanız biri amerikan diğer ise rus o yüzden bilemiyecem. Fakat whatsapp ve telegram verilerinin kayıt ettiği düşünüyorum. Haliyle o mesajın size ulaşması için sunucudan işleme girmesi gerekir. Mesajınız filtreye takılırsa kaydediyor olabilir fakat bu benim yorumum gerçek olmayabilir.

• Sapık Amerikalılar Snapchat kullanır…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.