Şimdi Ara

Telegram gerçek zamanlı konum paylaşımını getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telegram gerçek zamanlı konum paylaşımını getiriyor


    Gizlilik odaklı olmasıyla öne çıkan mesajlaşma uygulamalarından Telegram ilginç bir yeniliğe imza attı. Kullanıcılar artık sohbetlerinde gerçek zamanlı konum bilgilerini paylaşabilecekler.


     


    Anlık paylaşım


     


    Yeni özelliğe göre kullanıcılar Ayarlar kısmından gerçek zamanlı olarak konum paylaşımını aktif edebilecekler. 15 dakika ve 8 saat arasında farklı süreler belirlenirken istenirse tamamen de kapatılıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Dikkat! iOS işletim sisteminde şifreniz kolayca çalınabilir

    Gizliliğe önem vermesine rağmen gerçek zamanlı konum paylaşımı özelliğini getirmesi Telegram için beklenmeyen bir hareketti. Yine de karşı taraf ile buluşmak üzere olan veya eve gelip gelmediğini merak eden kullanıcılar için özellik faydalı olacaktır.


     


    Güncelleme ile ayrıca uygulama için müzik oynatıcı MP3 gibi müzik dosyalarını daha iyi desteklemeye başladı. Ayrıca Rusça, Fransızca, Ukraynaca, Endonezyaca ve Malay dillerine de destek getirildi.


     

    Telegram: Google Play II App Store

     


     


     


     









  • 2 yıldır kullanırım, whatsapp'tan bin kat daha iyi. Tek sıkıntısı kullanıcısı az. Ben de tüm arkadaş çevremle birlikte kullandığım için sadece iş için whatsapp'a geçiyorum. bligisayar tablet telefon realtime sync özelliği var. fotoğrafları videoyu sıkıştırmama özelliği var. işlemciyi daha az tüketiyor, haliyle daha az batarya yiyor. sticker pack'ler çıktığı ilk günden beridir bunda vardı. sonra apple falan çıkardı. yakında whatsapp kopyalar. Telegram genel olarak ne yapsa, bir kaç ay sonra whatsapp kopyalıyor. Ayrıca opensource olduğu için asla ücretli olmayacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 435

    2 yıldır kullanırım, whatsapp'tan bin kat daha iyi. Tek sıkıntısı kullanıcısı az. Ben de tüm arkadaş çevremle birlikte kullandığım için sadece iş için whatsapp'a geçiyorum. bligisayar tablet telefon realtime sync özelliği var. fotoğrafları videoyu sıkıştırmama özelliği var. işlemciyi daha az tüketiyor, haliyle daha az batarya yiyor. sticker pack'ler çıktığı ilk günden beridir bunda vardı. sonra apple falan çıkardı. yakında whatsapp kopyalar. Telegram genel olarak ne yapsa, bir kaç ay sonra whatsapp kopyalıyor. Ayrıca opensource olduğu için asla ücretli olmayacak.

    Mesajı kendim yazdım sandım. Aynen katılıyorum. Harika ötesi saymakla bitmez artıları ve özellikleri. Cloud olarakta kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek sıkıntım kullanıcısının az olması.. Bizim millet alıştığını bırakmıyor. Arkadaş çevremde dahil bir türlü ikna edemiyorum. Bunun daha iyi olduğuna. İlk çıktığından bu yana cihazımda yüklüdür. WP büyük dosya gönderemezken, fotoğrafların kalitesini düşürürken Telegram çatır, çatır ben yaparım diyordu. Her yönüyle WP'den daha iyi ve tüm imkanları fazlası ile kullanışlı . Ama gel gör ki; millete laf anlatmak deveyi hendekten atlatmaktan daha zor..

  • hangi sürümde geldi ben göremedim ayarlarda

  • Çıktığı ilk günden beri kullanıyorum.

    Wp direk sildim bana ulaşmak isteyen seve seve yükledi.

  • WP Sİldim Telegram Daha Güzel Bin Kat iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.