Şimdi Ara

Telefonum wi-fi ağına bağlanınca modem resetleniyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu durumu ilk kez bugün yaşamaya başladım. Bir süredir sürekli mobil ağı kullanıyordum. Bu sabah wi-fi bağlantımla ilgili problem yaşadım. Deneme yaparken telefonumu da deneyim dedim fakat ağa bağlandıktan 4-5 sn sonra modemin resetlendiğini fark ettim. Bilgisayarım ve televizyonumda sıkıntı yok. Fakat telefonu ne zaman bağlasam modem resetleniyor.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Telefonunda bir malware virüsü olup modem arayüzune giriyor olabilir 🤔 uzaktan erişim ,telefonun aracılığılıyla ev internetini kullanıyor olabilir ,bir antivirüs yükle bak bakalım ,modem arayüz şifreni de değiştirmeyi unutma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mistybeedy M kullanıcısına yanıt
    Ben de virüsten şüphelenmiştim. Yarım saat önce tekrar bağlanayım dedim sıkıntı çıkmadı. Tekrar problem olursa dediklerini denerim. Teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aradan bayağı zaman geçmiş hatta buraya yazdığımı bile unutmuşum 😊 benzer problemi yaşayan arkadaşlara yardımı olması için problemi ve çözümünü yazıyorum;
    Problem adaptördeymiş arkadaşlar. Adaptörün kondansatörü bozulmuş. Elinizde lehim seti varsa uygun kondansatörü alıp tamir de edebilirsiniz. Uğraşamam ya da beceremem diyorsanız modeminize uygun bir adaptör alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.