Şimdi Ara

Telefonum Şarjdayken yanmaya başladı...(samsung)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 2 yıldır tertemiz kullandığım Note2 dün şarjdayken soket kısmından erimeye başlamiş. Bu esnada ahşap mobilyanın üzerindeydi. Mobilyada yanmanin etkisiyle kararmaya başlamış. Yanık kokusu almaya başladıktan sonra telefondan duman çıktığını gördüm. Hemen şarjdan çektim. Şarj aletinin uc kısmı erimiş. Telefonunda alt kısmı eriyip hafifce yanmiş. Samsung a mail attım. Bugün 4 kez aradılar. Özür dilediler yaralanma varmı diye sordular. Baska maddi zarar goren esya varmi diye sordular. Ve telefonu incelenmek uzere en yakinimdaki başarı mobile servisine birakmami söylediler. Bu esnadan sonra sizce ne olur ? Not sarj aleti orijinal
     Telefonum Şarjdayken yanmaya başladı...(samsung) Telefonum Şarjdayken yanmaya başladı...(samsung) Telefonum Şarjdayken yanmaya başladı...(samsung) Telefonum Şarjdayken yanmaya başladı...(samsung)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Muhtemelen müşteri memnuniyeti adına aynı değerde bir yeni telefon verebilirler, tabi bu tahmin sonuç incelemeyi yapan yetkilinin ruh haline bağlı bir durum.
  • Yenisini verirler.Geçmiş olsun bu arada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Inceleme sonucunu buraya yazacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snora kullanıcısına yanıt
    İyiki konuşurken falan patlamamış yangın falan çıkmamış garanti varsa %99 değiştire bilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snora kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun, büyük ihtimalle yeni bir telefon verilecek size. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim, umarım bir daha böyle bir olayla karşılazmazsınız.
  • Arkadaşlar merhaba. Bugun samsungdan aradılar. Incelemek uzere benden servise birakmami rica ettikleri telefonumu tamir etmişler. Gelin alin cihazinizi diyorlar. Tamir etmeden once bana sormalari gerekmezmiydi sizce? Sonuçta incelemek uzere istediler. Ve telefonu incelemek uzere isterlerken 5 farkli kisiden ozur telefonu aldim. Ama telefon tamir gordukten sonra neden telefonu tamir ettiniz incelemek uzere istemissiniz dedigimde istersen mahkeme yoluna basvurabilirsin dediler.telefonun yandigina mi uzuleyim, o esnada ahsap ayakkabiligimizi kararttigina mi? esimin artik sarj aletlerinden korktuguna mi, yoksa samsungun uslubuna mi.ne yapiyim sizce.Telefonu alip sineye mi cekiyim. Yoksa samsung merkeze mail atip biraz daha mi bekleyeyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.