Şimdi Ara

telefonum için zil sesi önerisi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bunlar hoşuma gidiyor başka ne önerebilirsiniz acep ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 6 Eylül 2012; 19:35:41 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpendabLes

Orijinalden alıntı: bulamadımbişey

quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

amacın ne ???

• Game of Thrones'un giriş müziği bence
    Daha Fazla Göster
  • Ankaralı yasemin - Hadi yürü yürü ilk 30 saniye gider sana

• quote:

Orijinalden alıntı: bird-hunter

nick mesaj uyumu

Daha neler gorucez bakalim :)

amacının ne olduğunu açık açık söylersen insanlar seni daha iyi anlar , yoksa insanlar arasında baya bi anlaşılmaz olmaya devam edeceksin. benden sana tavsiye kendini açık açık ifade et.

• Telefon senin zevk senin nasıl istiyosan öyle çalsın. Çok istiyosan kendi fikrimi söyleyeyim telefon gibi çalmayan telefonlardan nefret ederim yani herhangi bir şarkıcının şarkısıyla , film dizi müziğiyle yada saçma sapan remixlerle çalan telefonlar niyeyse sinirimi zıplatıyo sanırım son 4-5 senedir yolun ortasında çin malı telefonlarıyla bangır bangır müzik dinleyen ergenler yüzünden böyle bir antipatim oluştu. Hadi slow müzikleri geçtimde Ankara da yaşıyorum telefonu oyun havasıyla çalanını bile defalarca gördüm çok gıcık bir durum. 4 yıldır iphone kullanıyorum zil sesim aynıdır telefonun içinde bulunan gitar sesi sıkıldıkça ara sıra ksilofon yapıyorum nadiren.Arada mecburen başka marka telefonlarda kullandığım oldu onlardada telefonun orjinalinde ki ring ring diye ev telefonu gibi çalan zil seslerini kullandım telefon bu sonuçta telefon gibi çalmalı müzik seti muamelesi yapmaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Telefon senin zevk senin nasıl istiyosan öyle çalsın. Çok istiyosan kendi fikrimi söyleyeyim telefon gibi çalmayan telefonlardan nefret ederim yani herhangi bir şarkıcının şarkısıyla , film dizi müziğiyle yada saçma sapan remixlerle çalan telefonlar niyeyse sinirimi zıplatıyo sanırım son 4-5 senedir yolun ortasında çin malı telefonlarıyla bangır bangır müzik dinleyen ergenler yüzünden böyle bir antipatim oluştu. Hadi slow müzikleri geçtimde Ankara da yaşıyorum telefonu oyun havasıyla çalanını bile defalarca gördüm çok gıcık bir durum. 4 yıldır iphone kullanıyorum zil sesim aynıdır telefonun içinde bulunan gitar sesi sıkıldıkça ara sıra ksilofon yapıyorum nadiren.Arada mecburen başka marka telefonlarda kullandığım oldu onlardada telefonun orjinalinde ki ring ring diye ev telefonu gibi çalan zil seslerini kullandım telefon bu sonuçta telefon gibi çalmalı müzik seti muamelesi yapmaya gerek yok.

yolun ortasında çin malı telefonlarıyla bangır bangır müzik dinleyen ergenler yüzünden böyle bir antipatim oluştu bu kısma bende katılıyorum hatta yolda denk geldiğinde '' kulağın yerine başka yerinle mi duyuyorsun da kulaklık takamıyorsun'' bile diyorum. ama ben sevmiyorum telefonun kendi melodilerini. çoktandır iyi kötü ve çirkin müziği vardı oda biraz sıktı o yüzden sormuştum . sadece güzel sakin veya gerçekten değecek şeyler çıkar mı diye sormuştum . teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

Ankaralı yasemin - Hadi yürü yürü ilk 30 saniye gider sana

yok artık en nefret ettiğim türdür

quote:

quote:

amacının ne olduğunu açık açık söylersen insanlar seni daha iyi anlar , yoksa insanlar arasında baya bi anlaşılmaz olmaya devam edeceksin. benden sana tavsiye kendini açık açık ifade et.

Anlaşılamayacak kadar karışık bi durum mu?

APPLE forumunda böyle bi konuya ilk defa rastlıyorum. Diğer konuların içinde konuşulur eyvallah ama gelip konu açarak zil sesi tavsiyesi istemek nasıl bişeydir ya?

Git konu dışına senin gibi binlercesi var. Onlarla paslaş işte.

niye apple kullanan birisi bu tarz müzik koyamaz mı telefon zili olarak . YASAK MI ? ne kadar SAÇMA ÖNYARGILARINIZ var . insanların zevki seni görsel veya fiziksel olarak rahatsız etmediği sürece SAYGI göstermen, aynı şekilde saygı görmeni sağlar.

• ayrıca konu dışına koyarsam senin gibi kişilerin konuyu sabote etmesinden korkmuştum ama heryerdeymişsiniz.

quote:

quote:

quote:

Anlaşılamayacak kadar karışık bi durum mu?

APPLE forumunda böyle bi konuya ilk defa rastlıyorum. Diğer konuların içinde konuşulur eyvallah ama gelip konu açarak zil sesi tavsiyesi istemek nasıl bişeydir ya?

Git konu dışına senin gibi binlercesi var. Onlarla paslaş işte.

niye apple kullanan birisi bu tarz müzik koyamaz mı telefon zili olarak . YASAK MI ? ne kadar SAÇMA ÖNYARGILARINIZ var . insanların zevki seni görsel veya fiziksel olarak rahatsız etmediği sürece SAYGI göstermen, aynı şekilde saygı görmeni sağlar.

Muzik zevkinizi cok beğendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ne kadar boş konuşuyosun ya?

Anlamaktan öte bi haldesin daha hala cevap veriyosun.

Ne kadar uzun süredir aktif olarak burda olduğumu arkadaşlar bilirler de sen bilmezsin.

Senin dışında APPLE bölümünde konu açıp zil sesi tavsiyesi isteyen varmı bi bak istersen?

bak forumdaşım burası Temalar, Melodiler, Logolar, vb. konusu . yani burada bu konularla ilgili isteyen istediği konuyu açar bu sana garip gelebilir hatta bu zamana kadar kimse sormamışta olabilir bu daha da garip gelebilir sana ama bu senin bana laf sokmaya çalışmanı açıklamaz.... ha diyorsun ki git konu dışına aç , bende diyorum ki senin gibi sabote edenlerden çekindiğim için buraya açtım ama gördüğüm o ki sende buranın sabotajcısısın . kurallara aykırı bir konuysa veya yanlış yerdeyse şikayet edersin eger haklıysan silinir bende özür dilerim . ama senin bu şekilde bana laf sokmaya çalışman çok saçma neyin ispatı bu anlamıyorum . apple kullanan birisi burada böyle bir konu açamaz bu mu yani ? amacın tartışmaksa pm'den tartışalım konumu daha fazla kirletme hoşuna gitmediyse konu, yorum yapmazsın olur biter dahada uzatmanın manası yok .

her şeyi anladım da bu cümleyi allah aşkına bi açıkla
    iphone kullananlarda istediği zil seslerini kullanırlar da bu şekild egelip konu açarak zil sesi tavsiyesi istemezler!
    ne bu kural mı sen mi koydun ......
    bu arada bari yazdıgın şeyleri değiştirmede ona göre yazayım ....

• Arkadaşım gereksiz yere uzamasın diye sana mesajda attım konudaki mesajlarıda sildim. Ama görünen o ki sen bundan da anlamıyosun!

Yazılı kurallar olmasa bile genel olarak toplum içerisinde kendiliğinden yer edinmiş kurallar vardır. Veya alışılagelmiş davranışlar vardır. Otobüs beklerken kuyruğun kendiliğinden oluşması gibi. Metrobüse binerken çevrende bayan olduğunda biraz daha dikkatli olman gibi...

Uzun süredir burdayım diyorum ve senin gibi bu şekilde konu açan biri olarak gördüğüm ilk kişisin! Daha önce burda MELODİ TAVSİYESİ isteyene rastlamadım!

Dediğim gibi adam gibi tartışma mesajlarını silip sanada pm attım ama malesef bunuda anlayamayacağını bilmem gerekirmiş. Neyse ki alıntı yaptın da her mesajı orda babalar gibi duruyolar. Zira o mesajları silme nedenimi bile anlayamadın :)

Neyse sen devam et ;)

SON OLARAK! DİKKAT ETTİN Mİ BENİM MESAJLARIMIN DIŞINDA DİĞER MESAJLARIN HANGİSİNDE TAVSİYE YER ALIYOR? DÜŞÜN İŞTE DURUMUNU ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 6 Eylül 2012; 23:50:20 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.