Şimdi Ara

Telefonum Gasp Edildi ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: realist_fd


    quote:

    Orjinalden alıntı: Azallan


    quote:

    Orijinalinden alıntı: realist_fd

    arkadaşlar benim de şubat ayında or.spu çocuğunun teki teli gasp etti tel 6630 karakola gittim ifade falan ben de werdim ama nafile p.ç kurusu doğudan yeni gelmiş 18 yaşında falandı bulunamadı p.ç! yemin ederim hiçbirinden korkum yok ! o telden sonra yanımda 7610 da taşıdım 6230i de ! hepsinin soyu kurusun! korkum yok onun bunun çocuklarından! annem kzıyo halaa niye taşıyosun yanında die ! korkmuyorum diyorum! çünkü napıcaamı biliyorum; bundan 6 yıl önce yaptığımı...

    6 sene önce ne yapmıştın ki kardeş


    arkadaş söylencek bi şey olsa söyleriz heralde...



    aga mrk ettık atıp kacma ...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Usta_AsH


    Arkadaşlar burdaki yorumları okuyorum da çok çocukça yazanlar var. Sorunun temellerini anlamadan konuşuluyor. Gaspçıyı dövmekle gaspın kökünü kurutacağını sananlardan, utanmadan milyonlarca insandan oluşan bir topluluğu aşağılayacak kadar faşistleşenler de var. Arkadaşlar tamam gasp yapan suçluya kanunen en ağır cezalar verilmeli burda hemfikiriz. Kimsenin başkalarının canını yakmaya hakkı yok.

    Gelelim işin diğer boyutuna gasp yapan suçlu. ok.

    Adalet ve huk sistemini gasp yapmaya özendirecek şekilde düzenleyenler suçsuz mu? gaspçılarla işbirliği yapan kimi kamugörevlileri suçsuz mu?

    insanları eğitmeyen, aşağılayan, yoksulluğa ve açlığa iten, hastane kapılarında süründüren, sosyal reformlar yapıp işsizliği ve yoksulluğu gidermek yerine, bir avuç parababasına ülkenin kaynaklarını çarçur ettiren sistem suçsuz mu?

    vurguncuların, yüzsüzlerin vergi borçlarını affedip, bütün yükü namusuyla yaşayan insanların yaptığı alışverişlere vergi üstüne vergi olarak bindirenler suçsuz mu? (yurt dışnda 300 usd ye satılan bir malı neden 1000 ytl ye alıyoruz? düşündünüz mü?)

    Ayrıca şunu da iddia ediyorum ki istenseydi türkiye de bir günde gasp diye bi sorun kalmazdı.

    Burdaki olayda ne olacak onu da söyleyeyim? Telefonu gasp edilen arkadaş aileden telini alacak. daha sonra bir şekilde şikayetinden vazgeçecek (nedeni korku, acıma ne olursa olsun), olay bu şekilde kapanacak ve yapanın yanına yaptığıyla kar kalacak. Peki bu mu dürüstlük? Bence sonuna kadar arkasında dursun davasının ama sanmıyorum, bu hiç bir zaman olmadı olmayacak. (Kendisini suçlamıyorum, çünkü bizde işler böyle yürüyor) İşte bizim ikiyüzlü adalet sistemimiz.

    Usta_AsH arkadaşım tamam bence de 20 çocuk yapmak akılsızlık ama, suçu tüm doğululara ve kürtlere yüklemek çok yanlış ve tehlikeli. Bu düşünce tarzı ülkemizin iç barışı açısından tehlikeli. Türkler, kürtler, araplar, çekezler vs. hepimiz Atatürkün Cumhuriyetinde ayrım yapmadan kardeşçe yaşayabiliriz. Saygılar...



    Kardeşim iyi güzel yazmışsında bizim bu itlerle uğraşmaktan senin dediklerinle uğraşmaya vaktimiz oluyor mu? Vergi kaçıranlar bizim önümüze çıkıp boğzımıza bıçak dayıyor mu? Bunların hepsi doğulu değil ama ortada bir gerçek var. Doğudan gelen inşaat işçilerinin yerini kapkaççı çocuklar aldı. İnsanların çantalarını almak için otomobillerle yüzlerce metre sürükleyen biri sadece hırsızlık için mi bunu yapar? Yoksa Türklere karşı bir kini olduğu için mi?
    Bende suçlamak istemiyorum ama doğunun gerçeği bu. Adamlar Türklerin nufusunu 20 yılda geçeriz diyorlar. İşin başı eğitimsizlik doğru. Ama devlet İstanbulda öğretmen açığını kapatamıyor, bunlara nasıl yetişecek? Adamlar herşeyi devletten bekliyorlar. Devlete verdikleri bir şey yok. Kendileri için çalışıyorlar. Bunlar için bir musibet bin nasihattan iyidir. (1.5 yıl Van-Hakkari çalıştım gördüklerime göre yazıyorum)
    Maalesef batının bilimi yerine 200-300 yıldır kıyafetini ve modasını örnek alıyoruz. Batılılaşmayı en güzel yakaladığımız nokta bu zaten. Ayrıca Bizim toplum yapımıza uygun kanunlaştırma geleneğimiz yok. Nedense batıya bu konuda da çok uyumluyuz. İsviçreden borçlar hukuku bilmem nereden ceza hukuku... Şimdi de AB hukukuna uyum modası başladı. Ceza dediğin bir kere olur tam olur. Bizim yasa yapıcılar ne ceza veriyorlar ne de verdiriyorlar. İngiliz polisi bombacı diye şüphelendiği kişileri kafasından vurabilme yetkisine sahip. Şu kapkaççılar oralarda olsaydı acaba nerelerinden vururlardı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 30 Ağustos 2005, 0:20:40 >




  • ismine dikkat etmedimde su yurtdısında 300 ytl olan malı neden 1000 ytlye alıyoruz hiç düşünen oldumu diyen arkadasım. bahsettiğin bu olay gaspçıların bahanesiyse ,onları gaspa yönlendiren sey bu ise tamam o zaman herkese söylüyorum aynı malı bizde aynı paraya alıyoruz.kapın emanetleri cıkın sokaga.varmı böyle bişey ya. sonra kendince yazmışsın çok çocukça yazılar sunlar bunlar.gaspcıları dövmekle gaspın kökü kurumaz. tamam kurumuyo diyelim.peki bireysel olarak yapabileceğin baska ne var???? onlar senin canına ve malına saldırsın sen dövme karsı bile cıkma secim senin.sen kamu görevlilerinin birgün kendi canlarına birşey gelip uyanmasını bekle.ben kendi şahsım adına böyle bişey yapmıcam o görevini yapmayan görevliler uyanana kadar her fırsatta canlarını yakıcam.sonra bu olayları karısanların %90ının dogu kökenli oldugunu bu kadar konusacak kadar bilgin varsa sende bilirsin. bunu forumda söylemek faşistlikse evet ben faşistim çünkü 2 2 daha 4 baska acıklaması yok.

    ben senin onları hastane kapısında surunduren vs insanlar diye konustuğun kişilerin 5 para etmeyeceğine bende katılıyorum ama bunların hiçbiri gasp yapmak için sebep deil arkadasım.sen belki cok ii bi hayat sürüyo olabilirsin ama ben hayatla sürekli mücadele içerisindeyim. kimseninde zerre kadar ne malına nede canına zarar vermedim

    yani sonuc su sen bosuna forumda yazılanlara karsı cıkmıssın ve cocukca demissin.senin yazdıkların bana göre o cok buyuk kültür dediğin toplulugun sendeki izleri.ama sunu unutma suc oranının %70inden fazlası senin bahsettiğin büyük kültür.

    forumdaki arkadaslardan cok cok özür diliyorum kafanızı sisirdiysem ama ben arkadasın basına gelen gasp olayını okudugumda bile tuylerim dken diken oldu. baktım bu arkadas gayet sogukkanlı nerdeyse savunacak onları. sadece suclular dedi.Ki onların suclu oldugunu söylemesede olurdu zaten

    hadi eyvallah. o arkadas bu yazımı okusun kafasına takılan bi yer olursa geri geldiğimde cevap yazarım

    kalın saglıcakla




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.