telefon numaramın başına 50 yazıyorum ve kendimi arıyorum telefon çalıyor konuşurken sesim sanki karşı taraftan bana geri yankı yapıyor
50 yazıyorum sonra numaramı yazıyorum bizim tel dıt dıt dıt çalıyor
yardımlarınızı bekliorum !!!!!!!!!!!!
Kirli işlerlemi ugraşıyorsun ?.. Dinleseler ne olacaakk dinlemeseleR ne olacaak.. O yankı meselesi bendede vaR....
ilginç ama yeraltı işleriyle uğraşıyosan ve savcılığa böyle bir talep veya dilekçe verilmişse dinleniyor olabilirsin tabi bir ihtimal
dost telefonda sakat,sakıncalı konuşmalardan sakın sonra sakata gelirsin.bende hiç olmadı öyle şey yada arkadaşında dediği yankı problemi.kullandığın hattın senden önceki sahibini birşekilde öğrenmeye çalış.
bunlar efsane oldu artık geçin bunları ...
keşke birisi çıkıp doyurucu bir açıklama yapsa ama ....
telefon dinleme olayi karisiktir. genelde bire bir dinleme olayi farkli konularda olur. AMA genelde HERKESIN telefonu dinlenir yani kayit altina alinir. Konustugumuz herseyin kaydi tutulur hic birsey sakli kalmaz.. bu telefonda da PC'de de böyledir.
pc de bu daha manyak boyutlara gidebiliyo
bende herkesin teleonu dinlenebilir diye biliyorum tabii bir iihbar yada ona benzer birşey geldiyse ağırlıklı olarak daha özenli dinlenebilir diye düşünüyorum
Dinlense nolucak ki
Gecin bu isleri.....dinlerler ama soylemezler...
ben bi telefon dinliyorum ama senin mi bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: aydin66
ben bi telefon dinliyorum ama senin mi bilmiyorum
Herkesin telefonu zaten dinleniyor. Ruslar boşuna dinlenemeyen telefonlar için 10.000 euro para istemiyorlar...
arkadaşlar forumda 1-2 yerde telefon dinleme ile konular gördüm. Sizi aydınlatmak istiyorum :)
evet #31# telefon numaranızı gizleme komutudur. arkasından girdiğiniz 31000 /310 vs. gibi numaralar ise normal olarak çevrilir. yani siz #31#31000 çevirsenizde 31000 çevirsenizde santralde bunun kayıtlı bir tanımı olmadığı sürece hiç bir işe yaramaz... sadece 31000 i gizli numara şeklinde aramış olursunuz... telefon numarasının başına 50 koyarak kendimizi aradığımızda başka birisi çıkıyor demişsiniz. bunu değil 50 ; 20-30-40-60-70-80-90 rakamları ile denediğinizdede başkaları çıkabilir. sebebi ise telefonun dinlenme durumu değil sadece basit bir karmaşadır :)
Şöyleki, benim telefon numaram 0532 234 83 34. ben kendi prefix imden birini arayacağım zaman (prefix=alan kodu) tekrar 0532 yazmam.. Örneğin 0532 363 51 62 yi arayacaksam tekrar 0532 koymama gerek yok. 363 51 62 yazsam yeterlidir.
Telefon numarası çevrilirken santraller işe yarayan ilk rakamları değerlendirirler. (tabi daha fazlası tanımlı değilse)
örneğin ben 3635162987654321 çevirsemde benim telefonum 0532 363 51 62 nolu telefonu arayacaktır. şimdi biz ne yapıyoruz. kendi telefon numaramızın başına 50 koyuyoruz. koyalım;
5005322348334
benim telefonumun çevirdiği numara 500 53 22 olacaktır. ve benimde alan kodum 532 olduğu için aradığım numara 0532 500 53 22 dir. ve akşam akşam birini rahatsız ettim demektir. :) üstelik onun ekranında numaramı göstere göstere :) alan kodum 535 olsaydı 35li bi no arardım. sanırm anlatabildim..
telefon dinlemek sadece bu yolla olmaz arkadaşlar, telefon dinlemek gibi önemli bir özelliğin komutları piyasaya sızdığında sizce kaç saat daha aktif kalırki??? telefon dinlemek hat üzerinden gerçekleştirilecek diye bir şey yok. telefonun içinde bir cihaz olabilir. telefon ve baz arasında bir köprü olabilir. vs vs vs :)
----------------------------------------------------------------------------- dipnot postu benzer bir konuya yazmıştm ama o konu kapanmış
telefonu birak normalde konusman bile kayit altina aliyor usa tarafindan. Bu programın adı ECHELON. usa yandasi olan ulkelere koydugu ozel çanaklarla herkesi dinliyor. hersey kayit altina aliniyor ve filtre edildikten sorna siliniyor. yani konusmanin icinde ladin mi gecti ? kaydedilir. telefon bisey degil bunun yaninda. bu canaktan bizde de var bilginize :) yani usa istese tr'de tek bir vukuat olmaz
Abi siz hepiniz kafayı mı yediniz naptınız yaw?Bu big brother olayını paranoya boyutlarına taşıdınız iyicene.Amerika her şoku biliyodu görüyodu da madem neden çivi gibi çakıldı uçaklar ikiz kulelere?Şimdi çıkıp da 'ya zaten kendisi yaptı neyi görecekti ki?' demeyin.Hadi dediniz diyelim,peki bu sahte ilah abd neden 5 yıldır bir avuç ıraklıyla boğuşup duruyor?her türlü teknolojisine rağmen bi gıdım yol alabildi mi? Bence adamlar paso kendi kendilerini şişiriyolar yok şöyle yaparız,yok böyle yaparız reklam kokan hareketler bunlar.Ben kendi adıma yemiyorum,yiyene de afiyet olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Neo_1
Abi siz hepiniz kafayı mı yediniz naptınız yaw?Bu big brother olayını paranoya boyutlarına taşıdınız iyicene.Amerika her şoku biliyodu görüyodu da madem neden çivi gibi çakıldı uçaklar ikiz kulelere?Şimdi çıkıp da 'ya zaten kendisi yaptı neyi görecekti ki?' demeyin.Hadi dediniz diyelim,peki bu sahte ilah abd neden 5 yıldır bir avuç ıraklıyla boğuşup duruyor?her türlü teknolojisine rağmen bi gıdım yol alabildi mi? Bence adamlar paso kendi kendilerini şişiriyolar yok şöyle yaparız,yok böyle yaparız reklam kokan hareketler bunlar.Ben kendi adıma yemiyorum,yiyene de afiyet olsun
senin bu soylediklerini onlar bilerek yapiyor. ikiz kulelere saldiri yapildigi gun bir tane yahudi işe gitmemis neden acaba :)
Selam arkadaşlar konu ilgi alanıma giriyor ve bu konuda baya bir uzmanlaştım sayılır. Telefon dinleme artık sadece savcılar tarafından yapılmıyor.herhangi bir kişi sizi gizlice dinliyor olabilir.Acabadinleniyormuyumtelefonum dinleniyormu ?gibi soruları beya şüpheleri olan varsa bu siteleri ziyaret edip burada satılan programlarla bir kişinin bir diğerini ne kadar kolay dinleyebildiğini görebilirsiniz.Satılan onca dinleme cihazı bi yana yazılımla modifiye edilen telefonlar dinlenebiliyor.Hem telefon dinleme hem ortam dinleme hemde mesajları yönlendrme yapılıyor.Dinlenen kişi bunun asla farkında olmuyor.Ayrıca yazılımla telefonu taşıyan kişinin her gittiği yerden haberiniz oluyor yer tespiti yapabilirsunuz. CASUS TELEFON satan sitelerin en popülerlerinden biri NEOCALL
konu başka yerlere kaymış...benim bildiğim tüm konuşmalar ve pc yazışmaları kaydediliyor...