Şimdi Ara

TELEFONUM BRİCK OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonum brick oldu huawei p9 lite 2017 pra lx1 kullanıyorum
    Telefonum rootlu ve bootloader kilidi yok oyle sorunsuz kullanıyordum bügün root undetected diye uyarılar vermeye başladı bende TWRP den format attım şimdi telefon açılmıyor rebooting yazıyor ve öyle kalıyor.Ne yapabilirim acil yardımtelefona ihyiacım var elimde başka telefonda yok.
    İnternette falanda hiç stock romunu bulamadım açıl bügün düzeltmem lazım bu telefonu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JiletAhmet -- 13 Mayıs 2018; 18:44:9 >



  • Telefon bu şekilde kaldı
    TELEFONUM BRİCK OLDU
  • Yokmu bilgisi olan samsung olsa 2 dkda yaparım ama brick olan huaweileri nasıl kurtaraağım hakkında hiçbir bilgim yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JiletAhmet -- 13 Mayıs 2018; 19:21:56 >
  • mate 8 telefonda aynı şekilde kaldı birde bu turkpda huawei tool box programı nerede yoksa böyle bir program yokmu elinde olan arkadaşlar siteye upload edebilirmi
  • O çıkan menü bootloader açık olduğunda çıkar biraz bekleyince açılması lazım . Açılmıyorsa boot.img bozulmuştur yada yazılımda sorun vardır.. Kontrol edilip düzeltilebilir bir durum . Ama anlamıyorsanız kurcalamayın bilenden yardım alın. Müsait bir zamanımıza denk gelirse uzaktan bağlanıp yardımcı olmaya çalışırım .

    Kendiniz denemek isterseniz aşağıdaki Toolu indirin . Telefonu bağlayın, fasboot moda alın ( Ses aazaltma ve Power) , Tool da kernell boot kısmına geçin . Stock Kernel Images online database kısmında yüklü olan yazılımıza ait boot görünüyorsa (tıklayınca orda görmelisiniz ) , kendi yazılımınıza ve modelinize göre boot.img seçmelisiniz, ordan onu flashlayıp deneyebilirsiniz. Yada yüklediğiniz yazılımınıza ait dosyadan Huawei Update Ectractor ile gerekli olan boot.img dosyasını çıkarıp flashlayabilirsiniz.

    Bu tür işlemleri yapmadan önce telefon üzerinde ne işlemler yapıldı durumu nedir bakmak ve ona göre işlem yapmak doğru bir yöntem olacağını hatırlatırım . Yukarda yazdığım anlatım telefonun durumuna bakmadan sizin anlatdığınız duruma istinedan tahmine dayalı bir anlatımdır. Sorunun ne olduğuna bakılmalı ve işlem ona göre yapılması sağlıklı olur. Anlamıyorsanız bilen kişilerden yardım almanızı tavsiye ederim.

    Tool http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=759172

    P9 Lite model numarası sanırım VNS-L21 di değilmi romları aşağıdaki linkden bulabilirsiniz.( Model numarası farklı ise değiştirin yazılımlar çıkar.)
    http://pro-teammt.ru/firmware-database/?firmware_model=VNS-L21&firmware_page=0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayaletx -- 16 Mayıs 2018; 2:15:18 >




  • beyler sorun cozuldu huawei e recovery ile kurtardim teli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğrafı gördüm :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadusum -- 21 Mayıs 2018; 16:27:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.