Şimdi Ara

Telefonu format atarak satmak güvenli midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Esselamu Aleyküm.Telefonu format atarak satsam içindeki banka bilgileri ve diğer tüm özel bilgilere sattığım kişi tekrardan ulaşamaz değil mi? Bu şekilde yapmalıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çok ütopik düşünürsek ulaşma ihtimali var. Bunu engellemek için öncelikle cihaza güzel bi format atın ardından cihazın boşta kalan tüm hafızasını dolduracak gereksiz bir dosya atın. ( Yüksek çözünürlüklü bir video olabilir.) Bu olay, attığınız videonun cihazınızdaki eski dosyaların üzerine yazılmasını sağlayacaktır. Cihazın tüm hafızasını doldurduktan sonra tekrar format atıp satabilirsiniz. Veri kurtarmaya çalıştığında videoyu bulacaktır diye tahmin ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefona format atmakla ilk aşamayı yaparsınız evet o an bakarsa bulabilir ki oda zahmetli bi iş olucak garantiside yok. Arkadaşın dediği gibi üzerini doldurursanız veriler silinir kesin olarak.

    Ki öyle olmasa tüm Türkiyenin ifşası çıkardı içiniz rahat olsun ama şahsen benim hobim kullandığım telefonları satmıyorum yani öyle değişik bi hobim var biriktiriyorum iphone 3gs bile var elimde ekran kırık ama çalışıyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.