Şimdi Ara

Telefonsuz birinci günümü geride bıraktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

film izledim.

hangi filmleri mi izledim;

ben-hur
    baba 2
    baba 3
    lolita

kitap okudum.

hangi kitapları mı okudum;

sofinin dünyası
    ince memed

sadece bilgisayarım olduğu için vikipedia dan araştırmalar yaptım.

ne mi araştırdım;

sovyetler birliği
    stalin
    hristiyanlık
    adolf hitler
    nazi partisi

konuyu bilmeyenler;

http://forum.donanimhaber.com/m_115576025/f_//tm.htm#115578049

• hocam vallahi bende de kullanmama isteği olmaya başladı. birden bire facebook hesabımı dondurasım sadece ekşi ve dh takılasım geldi. telefonda aşırı mühim bir olay değil zaten ama insanlarla haberleşmek için şart. artı olarak mesaj beklediğim birisi var şuanlık benim için mümkün değil gibi gözüküyor ama neden olmasın?

Orijinalden alıntı: legendege

hocam vallahi bende de kullanmama isteği olmaya başladı. birden bire facebook hesabımı dondurasım sadece ekşi ve dh takılasım geldi. telefonda aşırı mühim bir olay değil zaten ama insanlarla haberleşmek için şart. artı olarak mesaj beklediğim birisi var şuanlık benim için mümkün değil gibi gözüküyor ama neden olmasın?

benim de mesaj beklediğim canımın içi var bir tane ama yüzyüze görüşmenin değerini de daha iyi anladım tabii bu süreçte.

• tavsiyem sacma romanlar okuyacagina gercek seyler oku sofinin dunyasi neysede(ben 4 kez bastan sona okudum onu) ne bilem sosyoloji felsefe piskoloji falan oku ben dunya klasiklerinin yarisindan fazlasini okumusumdur ama bana hic bir katkisi olmadi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.