İyi günler arkadaşlar. Bir sorum olacak, umarım yardımcı olursunuz.
Bir tane Gmail hesabım var, bunu sadece mecburiyetten kullanıyorum, google play hesabına bağlı duruyor. Normalde ana mail hesabı olarak kullandığım hesabım outlook.
Bu outlook hesabıma, yaptığımız bir işle ilgili e-tablo izni geldi. Google dökümanlarına erişirken kullanılanlardan, bilirsiniz. Tabi izin sadece belirli e-maile veriliyor. Ben de kendi outlook mailimden "E-tabloya git" seçeneğini tıkladığımda, karşıma çıkan ekranda gmail hesabıma erişim izni verilmediği yazıyor. İyi de o hesapla, bu hesap arasında hiçbir bağ yok. Ona erişim izni zaten verilmemesi lazım. Ben outlook hesabımın içinden ulaşmaya çalışıyorum. İki e-mail adresi niye birbirine karışıyor anlam veremiyorum, bunca dönemdir sorunsuzca kullanıyordum.
Uygulama izinlerini sıfırlamak gibi bir hata yaptım geçen ay, her şey ben onu yaptıktan sonra başladı. Tek tek düzeltsem de ki (düzelttiğimi sanıyorum galiba) böyle tuhaf olayların önüne geçemiyorum.
Niye Gmail hesabımı algılıyor? Nasıl önüne geçebilirim, bir fikri olan varsa çok minnettar kalırım.