Şimdi Ara

Telefoncularda satılan aksesuarların çok dandik olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1.Usb kabloyu 25 tl'ye satıyorlar alıyorsun 2 hafta sonra bozuluyorlar milli servet israfı değil mi bunlar ?
    Kablo kutusunda dururken bile bozulabilecek o derece dandik kabloyu satıyorlar.
    2. Telefoncu orjinal diye batarya satıyor ama batarya orjinal değil 60 tl istiyorlar bunun için batarya aldıktan 1 yıl sonra batarya şişiyor telefonu en fazla 5 dk çalıştırabiliyor sonra bitiyor.
    3. Telefoncu orjinal diye adaptör satıyor 50 tl'ye adaptörü aldıktan sonra fark ettim ki cidden orjinal gibi gözüküyor ama değil telefona takıldığı zaman aynı çakma şarj adaptörlerinin yaptığı gibi akım dengesizliği yapıp telefonun dokunmatiğini sapıttırıyor.
    Çakma aletleri ellerini kollarını sallaya sallaya orjinal diye satıyorlar bu insanlar ne vicdansız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 11 Ağustos 2019; 0:17:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Her taraf sahte urunlerle dolu. Adam sadece yanda logo var diye gidip cakma Nike aliyor, sahte Polo tisort giyiyor. Boyle ozenti ve kasabali tipler yuzunden sahtekarlar kazaniyor, zengin oluyor. Toplumun damarlarina kadar isleyen bu kalitesizlik yuzunden adilik, serefsizlik ve hirsizlik pik yapti memlekette.

    Telefon isine bulasan herkesin yarisindan fazlasinin uckagitci ve potansiyel dolandirici oldugunu dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    Hocam telefoncular kazanmaları gereken paranın iki katını kazanıyorlar geçen forumda birisi konu açmıştı 8 tl'ye internette satılan kulaklığı 35 tl'ye satıyorlardı kulaklık da en dandik kulaklık.
    Kar ettikleri para 15 tl olsa yine kabul edilebilir ama 27 tl kar ediyor adamlar bir kulaklıktan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette 120 küsür lira olan bataryayı bayide "normalde 170 lira ama sen öğrencisin galiba sana 150 olur" diye kakalayacaklardı. ben de şu an param yok sonra alacağım diyerek çıktım.
    bilmeyeni iyi düdüklüyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefoncularda satılan aksesuarların çok dandik olması
  • Her şeyi çinden alıyorlar toptan ucuz diye. Her şey çin malı, toplu geliyor. Orjinal diye satmaya uğraşıyorlar, belki de toptancı da orjinal bu diye esnafa satıyordur ama işte işin içinde olup farkında olanları kandıramıyorlar da, farkında olmayanlar kanıyor maalesef
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Fuego

    Her taraf sahte urunlerle dolu. Adam sadece yanda logo var diye gidip cakma Nike aliyor, sahte Polo tisort giyiyor. Boyle ozenti ve kasabali tipler yuzunden sahtekarlar kazaniyor, zengin oluyor. Toplumun damarlarina kadar isleyen bu kalitesizlik yuzunden adilik, serefsizlik ve hirsizlik pik yapti memlekette.

    Telefon isine bulasan herkesin yarisindan fazlasinin uckagitci ve potansiyel dolandirici oldugunu dusunuyorum.
    Tişört, pantolon vb. çakmasını almakta sıkıntı yok bence, asıl sorun dandik, kalitesiz ürünleri 400-500 TL'ye satmaya çalışmaları, kaliteli olsa neyse, Nike ve Adidas'ın ayakkabıları kalite olarak Decathlon ayakkabılarının yanına bile yaklaşamaz.

    Yalnızca ayakkabılar çakma alınmamalı sağlık açısından, diğer giyim ürünlerinin diğer markalarla aynı yerde üretilip farklı etiket basıldığı bilinen bir şey fakat çakma ayakkabının nasıl üretildiği, ayağınıza nasıl zarar vereceği belli değil.

    Bu arada Polo'dan kastın U.S Polo Assn. ise o da Polo Ralph Lauren'in çakması bunun çakmasını giyen adam çakmanın çakmasını giymiş oluyor. (Polo Ralph Lauren ile davalık olmuşken, taklit oldukları belliyken hala 150-200 TL'ye giyim eşyası satmaları da alanlara müstehak kesinlikle.)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.