Şimdi Ara

Telefona b163 ardından performans rom kurmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar olayı kısaca özet geçeyim ben dün telefonu elime aldim her attigim mesajı beklemeye alıyordu bende telefonda problem var sandım başladım önceden almiş oldugum Miui Yedek adlı uygulamadan yedegimi yüklemeye basladim bir baktimki yükletikden sonra telefon kafayı yedi ve açılırken pin yerine gelince 6-7 saniye sonra titreyip resetliyor bu aşama hep tekrar ediyor telefona bir türlü ulaşamıyordum bende arkadaşların dediklerini filan yaptim data cache filan busefer telefon iyice kapandı ve huawei yazılı ekrandan ileri gitmez oldu bi süre sonra ekran kapanıyor ve tekrar aynı ekran geri geliyordu bende çağreyi sanırım yeni rom kurmakla bulacagim eski romun aynısını yani miui performans rom 9.7 yi kuracagim bunu kurmadan önce b163 ü 2 yada 3 kere yükleyip sonra performans romu yüklemek gerekiyor bu arada telefon hiç acılmıyor falan filan telefonun imeisini önceden yedekleyip bilgisayara atmıştım burda problem yok silinirse filan yapılabilir. sorun şuki ben bu rom u yardım alarak kurmustum ve nasıl kurulacagını unuttum şuan bilgim yok bir arkadas burdan beni yönlendirebilirmi acaba ? yahut msn veya face adresimi verebilirim.


    NOT : Telefonu bilgisayara taktım bilgisayar telefon hafızalarini m ve n usb baglandi diye gördü fakat bilgisayarima bakınca m ve n bölümleri açık degil (yani sd vard ve normal kendi hafızası) ayrıca hisuit de baglanmadi. Nasıl yapacagım peki yardım edermsiiniz ?




    gerekli bütün dosyalar bende var önceki kurulumdan dolayı şimdi ne yapmam gerekiyor acil yardim edermisiniz yarın işe gidecegim yetiştirmem gerekiyor



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.