Şimdi Ara

Telefon ve bilgisayar arasında hız farkı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında konu hız farkı değil, Bilgisayarda indirme yaparken 100 mblık bir dosyayı bile indiremiyorum. 2-3 saniye tam hız aldıktan sonra indirme hızı 0 kbps'ye kadar düşüyor ve indirme iptal oluyor. İşim için program indireceğim indiremiyorum. Steamden oyun indireceğim indiremiyorum. Telefonda böyle bir sıkıntı olmuyor.

1. HDD indirme hızına yetişemiyor o sebeple dediler SSD aldım bir düzelme olmadı.
    2. Superonline'ın verdiği dandik modem wifiyi iyi dağıtamıyor dediler, yeni modem aldım.

Ancak halen çözümü bulamadım. zaten müşteri hizmetleride bir işe yaramıyor. Bunun çözümü ne arkadaşlar cidden çıldıracağım 2-3 aydır bu problem devam ediyor ve ÇÖZEMİYORUM.

Ben bu sıkıntıyı Win 10 indirirken yaşadım. PC den wifi ye bağlı olarak indirdim ama tam indirme biterken, 0 KB yazıyordu. Aynısından telefonda da denemiştim orada da aynı sıkıntı vardı. En sonunda 5.5 GB yi kendi paketimde indirim oldu.

Bazı indirmelerde bu skınıtıyı yaşadım ama bazılarında yaşamamıştım. Kendi kendiliğinden geçti. Ben bir şey yapmamıştım.

Umarım geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Başka bir arkadaşımın bilgisayarında deneyince de aynı problemle karşılaştım. Saçma şekilde telefona tam hız verirken, 10 mblık bir dosyayı bile indiremiyorum.

Bu arada wifi ayarlarında modemde akıllı bağlantıyı kapatın 2.4 ve 5 ghz ayrı olsun.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.