Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, S4 kullanıyorsunuz ve yeni telefon alacaksınız bu hangi telefon olurdu? Bütçe sınırı 2000 TL. Aklım çok karışık.. G3 mü, S5 mi, Note 3 mü? Note 4 çıktı diye Note 3 eskidi gibi geliyor..

• Samsung fan'ı olan biri olarak yinede G3>NOTE4>S5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alegro1453

Arkadaşlar, S4 kullanıyorsunuz ve yeni telefon alacaksınız bu hangi telefon olurdu? Bütçe sınırı 2000 TL. Aklım çok karışık.. G3 mü, S5 mi, Note 3 mü? Note 4 çıktı diye Note 3 eskidi gibi geliyor..

G3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 şuan alınmaz kağıt üzerinde süper bir telefon ama kullanıcı yorumları sorunlar yazılımsal hatalar cirit atıyor telefonda G3 almak için en az 2 ay beklenip bu sorunların düzeltilme durumuna göre hareket etmek çok daha mantıklı olacaktır.

Note 3-4 güzel ama pek bir farkaları yok bende telefon araştırıyorum yaklaşık 1 aydır çok düşündüm note serisini ama bana fazla büyük geldi birde kalem hiç kullanmayacağım bir ek gibi geliyor bana.

S5 sorunsuz gibi duruyor şimdilik elbetteki şikayetler var ama G3 e oranla neredeyse yok diyecek kadar az.

hepsinin artıları eksileri var kısaca eğer LG ye güveniyorsan daha önce kullanıp memnun kaldıysan ve tüm sorunlarını çözer kullanıcıyı yarı yolda bırakmaz diyorsan G3 al derim
  • Z2 yada 32lık G3 alırdım kesınlıkle..
  • Z2.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.