Hocam hiç ikilemde kalma oppo reno4 al geç çok memnunum hem kamera hem hız hem ekran efsane ayrıca hiç ısınmıyor telefon yahu deli gibi oyun oynadım hiç mi ısınmaz. Reno4 tavsiye ederim s10 plus eski telefon ve işlemci sorunlu reno4 süper 20 dkda %50 şarj ypaıyorum acil işim mi var takıyom hazırlanana kadar dışarı çıkmak için yarıya geliyor |
mi 10 lite çok kaba ekranı sorunlu bir telefon. Hem estetik hem hafif hem hızlı hem süper kameralı istiyorsan kesinlikle oppo reno4 almalısın |
3000 lira civarı hafif, ince ,küçük ve beni uzunsüre götürecek bi tlefon arıyorum 2.el de düşünebilirim garantisi devam eden |
2000-2500 civarı önerebileceğiniz android telefonlar nelerdir arkadaşlar? Annem kullanacak |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung m31 ve oppo a73 ü bi inceleyin. Ven babama 2500'e realme 6 almıştım ama onun fiyatı uçtu 3000i'i geçti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Emin değilim ama 6i de kronik bir sorun vardı sanki bilen varsa yazabilir. Oppo a73 veya samsung m21-m31 modellerine de bir bakın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3000TL veya altına bulunabiliyor olsa alırdım. şu aralar biraz yaklaştı sanırım. ama uzun ömürlü olur mu tarafında da endişem oldu. bu sebepten samsung m31 aldık. şimdilik memnun gibi. bakalım. teşekkürler. |
|
Telefonla tek işi whatsapp, youtube, instagram olan birisi için kamerası orta yollu, pil ömrü nispeten çok iyi Türkiye'de yetkili servisi bulunan bir model var mıdır? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bacala -- 13 Aralık 2020; 16:30:2 > |
Samsung Galaxy M51 7000 mah batarya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlk android telefonum olucak çok model var yardımlarınızı bekliyorum, Huawei P30 vs Xiaomi Mi Note 10 arasında kaldım , P30 seçme nedenim çinli telefonlara ön yargılıydım fakat ilk çıktığında mağazada incelemiştim hoşuma gitmişti, diğer model için ise o fiyatlarda bataryası yüksek olan onu gördüm, çok bilgili değilim bu fiyatlara yakın başka önerileriniz varsa da beklerim. |
PLS IPS mı yoksa Super AMOLED ekran mı daha iyidir ? |
Led ekran Lcd ekrandan daha iyidir, daha az batarya tüketir. yani oled ve amoled ekran tercih edebilirsiniz. pls ise ips ekrandan da daha kötüdür. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M21 telefon alacağım. Türkcell de satışta gözüküyor Türkcell satış konusunda güvenilir mi , sattıgı telefonlar Samsung garantisi altında mı ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejatb -- 15 Aralık 2020; 15:48:58 > |
https://www.turkcell.com.tr/pasaj/cep-telefonu/samsung-galaxy-m21-64-gb türkcell garantisi diye bahsedilmiş. samsung garantili olamayabilir. yetkili türkcell bayiinden öğrenmenizde fayda var. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brkelf -- 16 Aralık 2020; 15:9:57 > |