Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.009
Cevap
181
Favori
521.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amorph1s A kullanıcısına yanıt
    Hem daha güncel hemde daha güçlü bir model olduğu için Mi 9 ilk sırada hocam. Ayrıca iyi bir bütçe ayırdıysanız güncel olanı almakta fayda var sonuç olarak uzun zaman boyunca kullanmayı düşünüyorsunuz sanırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, konuyu görünce ben de telefon tavsiyesi almak istedim. 2013 yılında aylarca araştırıp en sonunda çıkar çıkmaz Note 3 almıştım. O günden beri kullanıyorum. 5 yıl içinde birkaç küçük problemi oldu tabi ama genel olarak çok memnundum tek sıkıntısı bataryasıydı. 5 senede 3 batarya eskitti, şu sıralar da yine bataryası öldü. Bu yüzden yazın kendime yeni bir telefon almak istiyorum.

    Bütçem maksimum 2500 TL (2700 TL ama şu tam istediğin gibi derseniz azıcık daha yükseltebilirim bütçemi)

    Benim telefondan sadece 2 beklentim var, ekranının ve bataryasının iyi olması. Onun dışında kamerası falan pek umurumda değil. Ekran ve bataryayı detaylandırmam gerekirse;

    Ekran:
    Ben telefonu en çok YouTube'da video izlemek için kullanıyorum. O yüzden benim için en önemli şey ekranının büyük olması (5.7 inç ve üzeri). Artık kaldı mı bilmiyorum ama Full HD çözünürlük benim için yeterli hatta daha da iyi olur eğer bataryadan tasarruf sağlayacaksa. Ama tabi ppi değeri yüksek olmalı çünkü bildiğim kadarıyla ppi renk doygunluğunu etkiliyordu. Bir de Samsung'dan abartılı parlaklığa alışkın olduğum için ekranın karanlık olmasını istemiyorum mesela benim aldığım dönemde Sony Xperia Z'nin ekranı çok karanlıktı o yüzden almamıştım.

    Batarya:
    Batarya olabildiğince çok dayansın istiyorum. Note 3'te bataryadan çok çektim, elimde powerbankle dolaşmaktan yıldım.

    Son olarak tabi ki de güncelleme konusunda sıkıntı yaşamayacağım bir telefon olursa iyi olur.

    Kendim de piyasa araştırması yapacağım ama yapmadan önce sizden fikir almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 17 Nisan 2019; 12:39:51 >




  • Anna Dewitt kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam ;

    LG V30 +

    Xiaomi Redmi Note 7 / Mi 8 SE / Mi 8 Lite / Mi Note 3 / Mi Max 3 / Redmi Note 6 Pro

    Honor 8X

    Modellerine bakabilirsiniz.
  • Merhabalar, benim de bu aralar bir telefona ihtiyacım var. Konunun son birkaç sayfasını okudum ama hala kararsızım.

    Aklımdaki modeller Lg G7, mi8 ve meizu 16th.

    Aslında G7 yakın gibi duruyor ama 4GB ram multitasking için yetersiz gelir mi? xda'da ram'le alakalı sorun yaşayanlar var. Şuan g7 de en çok takıldığım nokta bu aslında. Koysalardı şuna 6gb ya da 8gb ram düşünmezdim bile.

    Mi8 de 3.5mm jack olmaması ve kulaklık bakımından seste özellikle g7 ye göre geri kalması biraz soğutuyor. Günde ortalama 2 saat müzik dinlediğim için önemli bir konu benim için. Eski telefonum g2'den viper4android ile yeterli ses düzeyini alabiliyordum bu cihazda da geri kalmaz ama lg'deki quad dac performansı varken pek cazip gelmiyor mi8. Meizuda en azından dac olduğu biliniyor, g7 kadar olmasa da beni tatmin eder sanırım.

    Meizuda ise güncelleme sıkıntısı, flyme'nin bazı sorunları ve güncelleme almaması ayrı bir konu. g7 de en azından custom rom ile güncel tutabilirim (bu arada sık sık rom değiştiririm) ama meizuda böyle bir imkanım olur mu? Henüz xda'de başlığı bile yok, acaba ilerde meizu için de rom geliştirmeye başlarlar mı?

    NFC, kablosuz şarj falan çok önemli değil. Kamerada ise çok fazla bir şey beklemiyorum. Anı kurtarsın benim için yeterli.
    Oyun oynarım ısınma problemleri var mı bu cihazların bilmiyorum.

    Bu arada bütçem 3000-3500 aralığı.

    Bu aralıkta farklı cihazlar da önerebilirseniz onları da incelemeye alırım.




  • Castiel* kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam ;

    İlk olarak Meizu için konuşmak gerekirse telefonları gerçekten F/P ürünü fakat destek ve yazılım konusunda sınıfta kalıyor ileride rom çıkabileceğini düşünmüyorum çünkü üretici bile destek vermezken kullanıcıların yapması diğer modellere göre daha düşük bir ihtimal bana kalırsa.

    Xiaomi Mi 8 modeli ses çıkışı ve ses performansı konusunda üzebilir olabildiğince F/P ürünü olabilmesi için bir çok özelliği kısabiliyor üreticiler normal bir müzik dinleyen kullanıcı iseniz ve normalden biraz daha iyi bir kulaklığınız varsa ses şiddeti düşük gelecektir açıkcası günlük telefonum olan İPhone 7 modeli kulaklık jack girişine sahip olmamasına rağmen ve her iki telefonda aynı kulaklığı kullanmama rağmen iPhone 7 bariz bir şekilde daha iyi ses verdiğini söyleyebilirim.

    LG G7 ThinQ için ses kalitesi içerdiği dac sayesinde yüksek olacaktır fakat RAM konusunda dediğiniz doğru artık orta seviye modellerde 4 GB RAM standart olmuşken amiral gemilerine en az 6 GB RAM olması gerekiyor , G7 tercih etmeniz burada biraz daha mantıklı en azından birçok forumdan rom konusunda destek bulabilirsiniz Lineage OS gibi temiz bir rom ile multitask sorunlarının bir nebze de olsa önüne geçebilirsiniz diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevaplarınız için, yani o fiyat farkını vermeye değer diyosunuz. Mi 8 dense Mi 9 daha mantıklı.
  • Amorph1s A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, doğrudur alabiliyorsanız Mi 9 modelini tercih etmek daha mantıklı olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RdvnKrca -- 17 Nisan 2019; 15:55:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    İlginiz ve cevabınız için teşekkürler hocam, muhtemelen g7 alıcam. Kampanya kovalamaya devam edeyim ben biraz
  • 2000 civarı bir cihaz bakıyorum. Nadiren küçük oyunlar dışında oyun oynamam, benim için akıcılık ve sorun çıkarmaması önemli. Kamera da önemli fakat fotoğraf makinem olduğundan dolayı kamera için başka şeylerden fedakarlık yapmama gerek yok. Benim gördüğüm mi 8 lite, huawei mate 20 lite, redmi note 7, nokia 8 gibi telefonlar var, sizce hangisini tercih etmeli ya da başka tavsiye edeceğiniz bir cihaz var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 17 Nisan 2019; 18:35:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel olan Xiaomi Redmi Note 7 modelini tavsiye ederim hocam.

    Honor 8X modeli de tercih edilebilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RdvnKrca

    Güncel olan Xiaomi Redmi Note 7 modelini tavsiye ederim hocam.

    Honor 8X modeli de tercih edilebilir.
    Teşekkürler
  • Hocam mi 9 modeli çok hoş ama sar değeri biraz korkutucu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mathijsen kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ;

    Öncelikle SAR değeri hakkında konuşmak gerekirse , WiFi , Bluetooth , Mobil Veri , GPS , NFC , Çift Hat gibi iletişim araçlarının hepsini aktif olarak
    kullandığınızda alabileceğiniz MAX. Değer olarak ölçülüyor , Huawei ürünleri bir zamanlar neden SAR değeriniz yüksek diye sorulduğunda çift anten teknolojisinden yararlanıyoruz telefonlarımız daha iyi anten gücüne sahip o yüzden SAR değeri yüksek gibi bir açıklama yapmıştı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba.
    11 yaşında oğlum için maksimum 1000 TL bütçe ile bir telefon almak istiyorum. Epey.com da ilk gözüme çarpan LG G4 modeli oldu. sizce bu bütçe ile en mantıklı cihaz ne olur.
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Hocam almamanızı tavsiye ederim aldıktan bir kaç ay sonra telefonun ekranında sorunlar , aşırı ısınma , kendisini açıp kapatma ve bir daha hiç açılmama gibi sorunlar ile karşılaşmanız muhtemel bu model yerine forumdan veya sarı siteden Redmi 5 Plus modelini almanızı tavsiye ederim.
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler. ucuz olmasının sebebi belli oldu.
    sarı site nedir. ben ilk defa duydum. site adı mı?
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam burada adını söylersem reklam statüsüne giriyor , logosu sarı olan bir çok yerde reklamı olan bir site sahi.....com

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    benimde uzun zamandır satış yaptığım, malum site. teşekkür ederim. telefonda ikinci el pek tercih etmiyorum. bu zamana kadar aldığım bütün 2.el cihazlarda kazık yedim. ancak güvenilir bir satıcı bulabilirsem alırım. gene de bir araştırma yapayım.
    hayırlı kandiller, yardımınız için ayrıca teşekkürler.
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam forumda ve o sitede satış yapan güvenilir insanlar var , Redmi 5 Plus modelini sıfır olarak bulabilirsiniz ikinci el olarak bir öneride bulunmamıştım zaten. Alacağınız telefon imei atılmış sıfır olacaktır.

    Sizin de kandiliniz mübarek olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    oğluma yeni telefon almak yerine, kendi cihazımı oğluma verip kendime yeni bir cihaz alsam. maksimum 1800 TL civarı bir bütçe zorlasam. NFC özelliği mutlaka olacak. PSmart 2019 nasıl.
    yada sizin bilgi birikiminiz hangi cihazı tavsiye edebilir.
  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.