Şimdi Ara

Telefon Sorgusu (bulundu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bi site vardı telefon numarasını girince rehberde nasıl kayıtlıysa o çıkayordu acilen lazım hayrına hatırlayan varmı?

EDİT:site bu beylerhttp://www.turktuccar.com/numara-sorgula/

Bu arada yeni bişey öğrendim avea özel numaradan arayanları döküm geçmişinde gösteriyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TYLER* -- 7 Mart 2014; 4:53:12 >

• Bu arada yeni bişey öğrendim avea özel numaradan arayanları döküm geçmişinde gösteriyormuş. Bunu nerden bulacaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim numarayi gostermedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_aCme

Bu arada yeni bişey öğrendim avea özel numaradan arayanları döküm geçmişinde gösteriyormuş. Bunu nerden bulacaz

Hocma aveanın online işlemlerine girin sitesinden ordan konuştuğunuz numaralırın dökümü var telefonda gizli numara yazıyor ya o tarihe ve saate göre buluyorsunuz numara yazıyor orda.
  • yazılan numaraları kayıt altına alıyor, sonra vay efendim niye reklam sms leri geliyor diye dırdır yapmayın.
  • Benimkini doğru buldu denendi onaylandı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_web

yazılan numaraları kayıt altına alıyor, sonra vay efendim niye reklam sms leri geliyor diye dırdır yapmayın.

Öyle bişey değil hocam direk android telefonların rehberinden çekiyor numaraları
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

quote:

yazılan numaraları kayıt altına alıyor, sonra vay efendim niye reklam sms leri geliyor diye dırdır yapmayın.

Öyle bişey değil hocam direk android telefonların rehberinden çekiyor numaraları

Ne yani iPhone'lardan çekmiyo mu bi de bu özel numara şeyi turkcellde var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: İllegalBiri

quote:

quote:

Çöpleri çekmiyor galiba hocam.

türkcell ile ilgili hiç bi fikrim yok avea'da bile bugün farkettim normalde özel numara bulmak için savcılığa filan başvuru lazım diye biliyorum ben.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İllegalBiri

quote:

quote:

Çöpleri çekmiyor galiba hocam.

türkcell ile ilgili hiç bi fikrim yok avea'da bile bugün farkettim normalde özel numara bulmak için savcılığa filan başvuru lazım diye biliyorum ben.

Güvenlik açısından Apple taviz vermiyor ondandır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.