Şimdi Ara

Telefon Sigortası Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar , bundan yaklaşık 3 ay önce Turkcell'den Samsung marka telefon aldım. ( Şirket hattı üzerine aylık ödemeli ) Orada telefonu aldığım arkadaş da senelerdir sağolsun ne işimiz olsa yardımcı olur , onu kıramadığım için de telefona 200 TL ye sigorta yaptırdım. Ancak telefonu hanım kullanıyordu. Geçen yere düşürdü ve ekranı kırıldı. Samsung'a götürüp sigortadan faydalanmak istedigimizi söyledik , memnuniyetle aldılar telefonu merkeze gönderdiler. Asıl sorun burada başladı, hanım kendi numarasını verdiği için aramışlar , telefonu kim kullanıyor demişler, o da ben kullanıyorum deyince iş patladı. Şimdi benden onun şirkette çalıştığını belgelememi istiyorlar , yoksa sigorta devre dışı kalırmıs ve 1000 tl ekran parası ödemem gerekiyormuş.

    Keşke çalındı deseydin , keşke ben kullanmıyorum deseydin dedim ama iş işten geçti artık , bundan sonra nasıl bir yol izleyebilirim ?

    Fikirlerinizi bekliyorum.







  • Bir yol izleyemezsiniz hocam. Sigorta şirketi onu bir kere öğrendiyse bir daha asla o parayı size ödemez. Sigorta poliçelerindeki küçük ayrıntılar çok önemli. Eşinizin ifadesini değiştirmesinden başka yapacak bir şey yok. Orada da kanıtlama meselesi işin içine giriyor. Dava açsanız da sigortanın avukatları onu bir şekilde araştırıp bulur davaya masraf yaptığınızla kalırsınız, üstüne sigorta şirketine avukat parası ödersiniz. Hiç uğraşmadan camı kendiniz yaptırın derim :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.