Şimdi Ara

Telefon seçme sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Leeu kullanıcısına yanıt
    Bence 6S Plus' tan bu cihazlara geçmeye değmez. 6S olsa Mi 8 Lite veya Mi 8 mantıklı olabilirdi. Ancak bence kullanmaya devam etmeniz daha mantıklı olur. Güncel cihazlar arasında Xiaomi Mi 8 veya denk bir cihazdan aşağısı için geçmeyin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık beklentilerimi karşılamıyor 6s plus bataryası zayıfladı günde 2 kere şarj ediyorum kişiselleştirme sıfır olduğu için bi yandan da değişiklik adına android bir cihaza geçmek istiyorum 5.5 inç telefon taşıyorum %60ı dokunabilir ekran geri kalanı atıl siyah cam buda canımı sıkıyor yani kafaya koydum geçmeyi hem yenilik hemde biraz performans açısından o yüzden seçeneklerimden hangisini tavsiye edersin uzun kullanım açısından sorduğum kriterlere uygun?
  • Leeu kullanıcısına yanıt
    Belirttiğiniz modeller içinde kağıt üstünde en iyi durumda olan pocophone f1. Ancak piyasada pek tutmadi. Özellikle malzeme kalitesi düşük. Xiaomi Mi 8 Lite öneririm size. Güncel ve iyi bir cihazdır. Eğer bütçenizi ayarlayabilirseniz Asus Zenfone 5Z 2800 lira civarında satılıyor onu almanız çok daha iyi olacaktır. Her açından üst düzeyde bir cihaz ve fiyat olarak rakiplerinden çok daha uygun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktım Asus Zenfone 5Z yede ancak mi 8 lite ile aradaki 900 lirayı karşılayacak ek bir özellik göremedim en çok tavsiye edilen mi 8 lite oldu sanırım büyük ihtimalle de onu alacağım umarım pişman olmam anladığım kadarıyla sizinde mate 20 lite, p smart2019, honor play gibi cihazlar arasında seçtiğiniz mi 8 lite değil mi?
  • Leeu kullanıcısına yanıt
    Evet Mi 8 lite

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.