Şimdi Ara

Telefon seçimi çok kararsızım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler DH Ailesi. Bu akşam ya da birkaç güne yeni bir telefona geçeceğim artık S6'yı emekliye bırakıyorum :D Fakat 3 telefon arasında kaldım. Şöyle ki:

    *Mate 10 Pro
    *P20
    *Xiaomi Mi 8

    Bu 3 telefon kafamı çok kurcaladı. Özellikle Mate 10 Pro ile P20 arasında tıkanıp kaldım. Mate10 pro daha özellikli güzel bir telefon fakat P20 ise daha yeni bir model ve daha çok güncelleme desteği alabilir. Xiaomi Mi8 ne zaman çıkacak bilmiyorum ve Huawei ile arasında nasıl bir fark olur emin değilim. Bu sebepten dolayı kararsızlıklar içerisindeyim :D Bilen, araştıran, tecrübesi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirlerse çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkürler.



  • P20 kullanıyorum hocam çok güzel bir cihaz tavsiye ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütçeyi bıraz zorlayarak P20 Pro

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackberryBB kullanıcısına yanıt
    hocam o kadar zorlayabilsem hiç düşünmeden p20 pro derdim de maalesef bu seçenekler arasında kaldım :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkbey

    P20 kullanıyorum hocam çok güzel bir cihaz tavsiye ederim
    hocam çok güzel cihaz ama mate10 pro daha bi mantıklı gibi geliyor ya
  • Bu listede mi 8 aradan sıyrılır gider. Acelem var dersen mate 10 pro öneririm düz p20 nin Bi esprisi yok p20 pro da maalesef aşırı pahalı kısacası 845 li yine güçlü ve rekabetçi kameraya sahip olan mi8i öneririm. sebebine gelirsek cihazlara tek bir pencereden bakmak hata olur toplam paketin albenisi önemli kirin 970 + g72 maalesef 845 630 ikilisinin yanında gülünç pozisyonda kalır. İleriye dönük yatırım için mi8 daha mantıklı olacaktır. 3 bin bandında piyasaya giriş yapacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThE LoSt

    Bu listede mi 8 aradan sıyrılır gider. Acelem var dersen mate 10 pro öneririm düz p20 nin Bi esprisi yok p20 pro da maalesef aşırı pahalı kısacası 845 li yine güçlü ve rekabetçi kameraya sahip olan mi8i öneririm. sebebine gelirsek cihazlara tek bir pencereden bakmak hata olur toplam paketin albenisi önemli kirin 970 + g72 maalesef 845 630 ikilisinin yanında gülünç pozisyonda kalır. İleriye dönük yatırım için mi8 daha mantıklı olacaktır. 3 bin bandında piyasaya giriş yapacaktır.
    bir mate 10 pro kullanıcından böyle bir yorum duymak hoşuma gitti çünkü bu fikir vermemde çok yarar sağladı teşekkür ederim. 3000 bandında çıkacak evet ve telefonun yeni arayüzü cidden mükemmel. Kamera konusunda üzeceğini zannetmiyorum güzel bir kamerası var fakat sanki huawei bi tık daha iyi bu konuda. Mi8 in ne zaman çıkacağı veya türkiyeye ne zaman geleceği hakkında net bir bilgim yok sizin varsa aydınlatın beni lütfen :D




  • Çentıklı ekrana ozel bır sempatınız yoksa Mate 10 Pro bence cıhaz yuz tanıma guncelemesı aldı yakında P20 Pro dakı gece modunuda alıcak bence mi8 den daha kaliteli ve uzun ömürlü bır cıhaz olur batarya olarakta muazzam kamera olarakta arayuz olarakta

    Ben resmı garantılı mavı renk Mate 10 pro onerıyorum hepsıburada 3599 tl ye düştü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam bikaç gün daha bekleyelim mi8 çıksında ona göre son kararı vericem :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta önce tanıtımı gerçekleştirilmiş cihazın ülkeye ne zaman giriş yapacağını kestirmek güç fakat Samsung firmasını örnek alırsa temmuz ayında ülkede olur en kötü senaryo ile ağustos diyebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 8'i bekleyin derim. Hepsine nal toplatır eğer amacınız performans ise. Mix 2S de eli kulağında gelmek üzere.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThE LoSt

    1 hafta önce tanıtımı gerçekleştirilmiş cihazın ülkeye ne zaman giriş yapacağını kestirmek güç fakat Samsung firmasını örnek alırsa temmuz ayında ülkede olur en kötü senaryo ile ağustos diyebiliriz.
    cihaz çinde bugün satışa sunuldu umarım Türkiyeden bi tedarikçi çıkar ve en yakın zamanda Türkiye'ye getirir. Teşekkür ediyorum yardımlarınız için
  • Xiaomi Türkiye için 8-20 haziran arası ön siparişleri gearbest sitesinden almaya başladı sanırım erken gelecek fiyatlar açıklandı 64 lük versiyon için 3200 128 için 3500 Explorer için 4200 deniyor. Ön siparişte Bi cihaz kapmak için acele edin şimdiden hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThE LoSt

    Xiaomi Türkiye için 8-20 haziran arası ön siparişleri gearbest sitesinden almaya başladı sanırım erken gelecek fiyatlar açıklandı 64 lük versiyon için 3200 128 için 3500 Explorer için 4200 deniyor. Ön siparişte Bi cihaz kapmak için acele edin şimdiden hayırlı olsun.
    Çok teşekkür ederim hocam. İnceleyeceğim
  • Doğrudur hocam ben kullandığımı yazdım güzel diye...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.