Şimdi Ara

Telefon özelliğine sahip akıllı saat önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
34.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar benim çalıştığım iş yerinde telefon kullnamak yasak olduğu için sms arama yapabilen bir akıllı saat almak istiyorum. Bazı akıllı saatler simkart özelliği olsa bile bunu sadece internete bağlanabilmek için kullanabiliryorlar. İşteyken banka işlemlerim yada önemli birşey olduğunda mesaj alabileceğim bir akıllı saat lazım tavsiyelerinizi bekliyorum. Samsung gear s3 araştırdım internetten biraz ama sms ve telefon üzerinden arama özelliği hakkında birşey bulamadım.



  • Bu özelliğe sahip samsung , motorola veya apple ın ürünü yok. Çinde üretilen akıllı saatlerde var bu özellik. Nano simkart destekli. Lemfo lem5 , finow x5 plus, lemfo les1 , kingwear , thor gibi markalar var. Bunları araştırmanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşşekürler çok faydalı oldu bu cevap bana :)
  • Samsung Gear S3 Telefona Bluetooth ile baglaninca saat üzerinden aramalari cevaplayabiliyor veya SMS lere geri yazmakmumkundur. Ancak Telefona Bluetooth ile bagli olmali üzerine direkt Sim Kart takamazsiniz. Direk SIM KArt takip kullanabileceginiz Saat LG de var. Ancak bu saatlerin pillerinin uzun ömürlü olmadigini belirteyim. Bluetooth ile yeter derseniz Samsung Gear S3 öneririm ayni sekilde bunu Apple Watch ilede yapabilirsiniz ancak Pil konusunda Apple Watch gunluk sarj olmak zorunda iken Samsungun Pili 3 gün gitmekte.

    Samsungla SMS yazmak ve Telefon etmek
    http://www.youtube.com/watch?v=X8ytU1zGEWY
    http://www.youtube.com/watch?v=-svkuJQrAcw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 18 Mayıs 2017; 10:39:14 >




  • ConCarnage kullanıcısına yanıt
    Yanlış samsungda sim girişi var SAMSUNG GEAR S e bakabilirsiniz.
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Buda yanlis SIM Girisli Gear S2 ve S3 Koreden baska biryerde piyasaya cikmayacak ha birde belki ABD, cunku Operatorler destelemiyor. Sizin Bahsettiginiz E-SIM.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Buda yanlis SIM Girisli Gear S2 ve S3 Koreden baska biryerde piyasaya cikmayacak ha birde belki ABD, cunku Operatorler destelemiyor. Sizin Bahsettiginiz E-SIM.

    Aahahaha halen yanlış bilgi veriyorsun gear s uzun süre kullandım ve nano-SIM kullanıyor Telefon özelliğide gayet iyi çalışıyor halen piyasadaki en iyi telefon saatlerden birisidir.
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Sim girisli Gear S2 var ancak standart Gear S2 lerde bu yok. Gear S3 lerde ise ESim li modeller üretilecek ancak sadece Korede satilacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı konudan muzdarip idim. Yaptığım araştırmaları aktarayım; Klasik bizdeki saatler bluetooth ile saate bağımlı ve 10 m alanda işe yarıyor. Bana uygun değil. Uygun olan kullanıcılar var elbette, telefon çantadayken cevap vermek, mesaj okumak vs. Veya tel montun ceketin cebinde çıkarmadan bazı işler hallolabilir. Adım sayar vs onlar da var.
    Ancak benim istediğim şu; tel arabada otoparkda mesela, ben uzak bir mesafedeyim ve gelen aramaları mesajları cevaplayabiliyorum. Bu özellikde saatler var; Gear S3 LTE, Huawei Watch 2 gibi. Bu saatlerde gömülü SIM kart (e-SIM, embedded-SIM) var. Sizin teldeki hattınızla aktif ediyosunuz, arama gelince hangi SIM ile cevap verirseniz o kart (saat veya tel) aktif oluyor. Ancak buna operatör destek vermeli. Şu an yok. Turkcell 2019 telafuz ediyormuş. Ben de paramı koydum bir kenara bekliyorum
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Adam s2 veya s3 demiyor



    Gear s den bahsediyor. Telefon ozellikli



    Samsung gerar S

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m@rslan kullanıcısına yanıt
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt




    Bende s2 ve s3 arasinda kaldim. Iki kati fiyat farki var.



    Su cinli smartphonewacth lara bakindim, superler ama telefon olarak degilde, cihazi odaya biraktigimda saat wifiye bagliyken heryerde bildirimleri telefondan alsin istiyorum.



    Telefon note 5. Bu ozellik sadece gear lardami var arkadas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m@rslan kullanıcısına yanıt
    Turkcell de ikiz kart olayı o da senin işini görür

    Tek numara çift sim kart yani sim kart destekleyen bir saat alman yeterli telefonu istersen evde unut sen işine git saat yanında olduktan sonra sıkıntı yok



    Bununla ilgili detaylı açıklamaları gear s bölümünden bakabilirsin.

    Avea da yok Vodafone bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben samsung gear s kullandım telefonsuz kullandım sadece açılışta annemin telefonu ile eşleştirdim ama sim kartımdaki numaralar sadece göründü teleonda simi çıkartıp eşleştirdim diye hatırlıyorum annemin rehberi geçmesin diye sadece telefon olarak kullanabiliyorsun neden bu teknolojiyi ilerletmediler anlamış değilim.tek kötü özelliği gün içinde şarjı çok çabuk bitiyor sim kartlı kullandığınızda bende powerbankini altına takıp o şekilde koluma takıyordum şarjı bitince çok gösterişli oluyor kolda o şekilde :) hala özlüyorum iphone kullanıyorum şu an bu dediğimi 2014 aralık 2015 mayıs ayları arasında kullandım şarja whatsappsızlığa dayanamadım yoksa müzik falan süperdi bluetooth kulaklık vardı bende samsung circle kulaklık olmadan önce kolunu uzay filmlerindeki gibi eğilerek hoparlorla konuşuyorsun gear s muhteşem bir teknoloji ürünü ve kimse değerini anlamadı samsung bile sonraki s2 lerde 3 lerde sim kartı kaldırdı anlamış değilim




  • Arkadaşlar merhaba,


    Telefon olmadan, sim kart takıp kullanabileceğim kaliteli bir Saat'e ihtiyacım var. Zeblaze Thor 5 Pro satın aldım fakat firmanın gönderdiği ürün IMEI problemli geldi iade ettim. Bana önerebileceğiniz Türkiye'de satın alabileceğim saat modelleri hususunda yardımlarınızı talep ediyorum.


    Tekrar ediyorum. Telefonsuz kullanım yapılacak. Çocuğumun koluna takılacak.


    Not: Çocuklar için olan modeller çok dandikler hepsini inceledim. Lütfen o modelleri önermeyiniz. Ben Whatsapp kullanılabilecek, Telefonla arama yapabilecek ve gelen aramalara cevap verebileceği bir model arıyorum.


    Saygılarımla,

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.