Şimdi Ara

Telefon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar en fazla 1.000Tl bütçem var ve 2-3 ay içerisinde Android işletim sistemli bir telefon almayı düşünüyorum telefondan beklentilerim bilindik oyunları ve Dead Triger gibi oyunları kasmadan yüksek performanslı oynatması iyi bir Wi-Fi ı olması önerileriniz neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: FrozenThroneTR

Merhaba arkadaşlar en fazla 1.000Tl bütçem var ve 2-3 ay içerisinde Android işletim sistemli bir telefon almayı düşünüyorum telefondan beklentilerim bilindik oyunları ve Dead Triger gibi oyunları kasmadan yüksek performanslı oynatması iyi bir Wi-Fi ı olması önerileriniz neler?

Hocam Xiaomi Mi2S kesinlikle önerim. Performans testlerinde S4 ten iyi bir telefon. Maliyeti de en fazla 1000 TL tutar. Kalite ve Performans tan bahsetmiyorum bile. Daha ayrıntılı bilgi için şu sayfayı okuyun ;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=64671973

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu telefonu şahsen kullanıyor musunuz ?
  • Mi2s hakketen iyi duruyor. Omum dışında o fiyata n4 ya da biraz daha koyabilirseniz optimus g

• Siz Nexus 4 ten memnun musunuz ?
  • quote:

Siz Nexus 4 ten memnun musunuz ?

Ah şarjı biraz daha gitseydi süper olacakti ama.. Şarj ı normal kullanımda 1 günü çıkarır ama 2 saat internette takılsan bir bakiyosun 100 sen 45 e inmiş. Bunun dışında 10 numero

• S3 nasıldır sizce ?

• 2-3ay bekleyebilirsin acelen yoksa.g2 note 3 nexus5 z1 gibi cihazlar çıkacak hem de para biriktirirsin o vakte kadar.şahsen telefon alacaksan nexus 4. Alın derim ancak sabırlı iseniz 3-4ay bekleyip nexus 5alabilirsiniz :)

• General mobile discovery almani öneririm son çikan nexus 2.0 ROM ile sarj %40 iyilesti,performansı mükemmel artik elimde ios var gibi hissediyorum. 650 TL ver paran cebinde kalsin. Ekrani s3ten çok daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgonul -- 19 Eylül 2013; 22:31:00 >
  • quote:

S3 nasıldır sizce ?

Valla hocam s3 olan arkadaşlarım var ne bileyim gerek donanımı gerek ekranı gerek malzeme kalitesi olsun pek hoşuma gitmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: raif efendi

quote:

S3 nasıldır sizce ?

Valla hocam s3 olan arkadaşlarım var ne bileyim gerek donanımı gerek ekranı gerek malzeme kalitesi olsun pek hoşuma gitmiyor

Nexus 4 ile S3 arasında kaldım birde Xpreia Z ler den düşünüyorum onlar nasıldır?
  • FrozenThroneTR kullanıcısına yanıt
    16 GB hafıza yeterliyse Nexus 4 alın. Ancak S3'ün fotoğraf kalitesi ile kulaklık sesi performansı Nexus'a göre daha iyidir, ayrıca pil ömrü de biraz daha uzundur ve SD kart desteği vardır. Öncelikleriniz bunlarsa S3 de alabilirsiniz.

Bunun dışında Nexus 4 daha sık güncelleme alması, 2GB ram olması, daha akıcı hızlı çalışan arayüzü nedeniyle tercih edilebilir.

Xperia Z ise daha pahalı bir telefon, tasarımı güzel gelebilir, ancak ekranı ve kulaklık ses kalitesi fiyatına göre iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 20 Eylül 2013; 14:50:21 >
  • FrozenThroneTR kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 1200 tl ye kadar tel alacak olsam xperia sp, nexus 4, optimus g veya note 2 bakardım ama yeni g2 nin diğer s800 lü tellere nispeten daha uygun girmesi sonucu yılbaşına bekleyip onu veya nexus 5 almayı düşünüyorum...

• Telefonu alabilceğim yerlerde Nexus 4 olmadığı için S3 alabilirim ama varsa kesinlikle Nexus 4 alıcağım Xperia Z nin tasarımını sevmedim
  • s3 1200 tl ye bulabilirsin 1250 ye de bulabilirsin s3 güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

s3 1200 tl ye bulabilirsin 1250 ye de bulabilirsin s3 güzeldir

Ben 1000 Tl ye düşmesini bekleyeceğim açıkçası bir telefona 1.000 Tl den fazla vermek bana mantıklı gelmiyor.
  • Çok oyun oynayan biriyseniz Nexus4 ün şarjı dayanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Çok oyun oynayan biriyseniz Nexus4 ün şarjı dayanmaz.

Maalesef doğru. Oyunlarda gram kasmaz ama bataryayı emer.

• note 2 1250 lira media markt da eğer bütcenizi artırırsanız ordan artmassa temiz 2 el bulurusnuz o fiyata note 2 bahsettiğiniz diğer telleri katlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirlegend2

note 2 1250 lira media markt da eğer bütcenizi artırırsanız ordan artmassa temiz 2 el bulurusnuz o fiyata note 2 bahsettiğiniz diğer telleri katlar

Media da notr iki 1.300 tl ama kardesimiz 1.000 tlden fazla vermrk istemezmis

O zaman lg 4x hd ye bakmani oneririm ucuz fiyatlilardan en iyileri

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.