Şimdi Ara

Telefon önerisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: €pisod€

    Optimus g yerine nexus 4 öneririm. En azından aynı ozellikler ve guncelleme konusunda sıkıntı cekmezsiniz.

    Hocam o telefonun tasarımı benim hoşuma gitmedi o yüzden Optimus G'yi seçtim. Soft tuşları şakkadanak oturtmuşlar sanırsın Tablet PC kullanıyoruz ve Soft tuşların altında kalan bölge de bomboş olduğu için göz zevkimizi bozuyor.
  • Soz konusu lg olunca güncelleme konusu sekteye ugrayabilir. Güncelleme sıkıntı degilse optimus g de güzel bir secim olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O güncelleme problemlerini bende duymuştum fakat aşıldı galiba o konular.
  • 1200 liraya S3'ü alabilirim diyosan birde iPhone 4S'e bi bak derim. stabilite uzun ömür ve güncelleme desteğiyle uzun süre işini görür yarıda bırakmaz seni
  • HeilStewie kullanıcısına yanıt
    Dostum Apple ürünlerine o kadar para bayılmak istemiyorum. S3 halamda vardı incelemiştim fakat pek hoşuma gitmemişti. LG Optimus G'de karar kıldım kararımı değiştirecek birşeye denk gelmezsem haftaya alacağım telefonu.
  • berkes kullanıcısına yanıt
    tabi ki karar size kalmış ama eğer Apple ürününe para verirseniz satarken fazla kaybetmiyceğinizde bir gerçek android cihazlara göre ben dediğiniz fiyat aralıklarında en iyi cihaz için demiştim iphone'u araştırmışsınızdır android telefonlar ne kadar üstün donanıma sahip olsa bile hala apple'a yakın stabiliteleri tam yok
  • HeilStewie kullanıcısına yanıt
    Doğru satarken fazla değer kaybetmiceği olayı fakat ben alacağım telefonla 3-4 sene gitmeyi planlıyorum o zamana kadar hangi telefon olursa olsun değer kaybeder zaten. O yüzden değer olayı fazla önemli değil Optimus G'de menü geçişlerinin gayet akıcı olduğu söyleniyor izlediğim incelemelerden ve videolardan bunun doğru olduğunu söyleyebilirim ben de.
  • Sen bilirsin ama lg almamanı şiddetle tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum neden önermediğini de anlatırsan. Güncelleme sıkıntısı vardı bi aralar o problem aşıldı fakat başka ?
  • 2. El piyasasında çok fazla değer kaybedecek. Ve ne kadar güncelleme problemi aşılmış desen bile ben Lgnin uzun yıllar(en azından 2 sene) güncelleme desteği vereceğini düşünmüyorum. Ayrıca benim gözümde lg 1200 lirayı hak etmiyor. Sana tavsiyem forumun 2. El bölümüne bir göz atman. Gerçekten çok güvenilir insanlar ve çok temiz telefonlar var. Benim şahsi tercihim ise 900-1000 lira arasında note 2( ikinci el olarak) yada 750-900 arasında htc one x olurdu. Eğer 1200ün üstüne çıkarım dersinde kesinlikle htc one olur. 1.5 yıl s2 kullandım. İlk çıktığı zaman aldım ve Performansı döneminin en iyisiydi ama memnun kalmadım çünkü herşey performans değil. Kasa kalitesi rezaletti ve o yüzden soğudum telefondan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3
  • Dostum 2 seneye kadar zaten problem falan kalmaz ben 2-3 sene kullanırım olmadı değiştiririm. Dostum 2. el alamayız malesef taksitle alacağımız için birde elektronikte 2. ele güvenilmiyor. Note 2'de iyi cihaz fakat boyutu bozuyor ve nedense HTC'nin ürünleri benim hoşuma gitmiyor aynı şekilde S3'de hoşuma gitmiyor birgün fırsatım olursa Note 2'yi gördüğüm yerde inceleyeceğim.
  • Sony Xperia SP tek geçerim :)
  • berkes kullanıcısına yanıt
    benim şahsi fikrim LG almamanızdan yana 3-4 yıl gidicem diyosanız zaten her telefon sizi temiz ve normal kullandığınızda 3-4 yıl götürür LG kullanıp aşırı memnunum diyen birini daha görmedim batıranıda görmedim kağıt üzerinde ki verilere bakıp telefonu her firma şişiriyor artık Apple dememin sebebide bu örn ip5'te 1.2 çift çekirdek işlemci var S3'te 4 çekirdekli ama sentetik testlerde ve kullanıcı yorumlarında ip5 daha iyi hatta S4'ten bile iyi olduğunu söyleyen bazı kullanıcılar bile var inceleme ve videolardan yola çıkıp telefon almanızı tavsiye etmem en iyisi gidip bi elektronik mağazasına elinize alıp inceleyin derim kullanıcılar varsa onlarında fikrini alın derim
  • HeilStewie kullanıcısına yanıt
    Valla hocam şu ana kadar baktığım karşılaştırmalarda Optimus G her türlü S3'ü eziyor iphone ile olan karşılaştırmaları yarın araştıracağım. Yabancı sitelerde gördüğüm kadarı ile herkez bu telefonu övüyor 2 gündür araştırıyorum 1 kere bile söveni göremedim.
  • berkes kullanıcısına yanıt
    önce şu skorları incele http://forum.donanimhaber.com/m_75009011/f_//tm.htm#76162572
    sonra da en yakın Vatan, Teknosa veya Sony Center a gidip Xperia SP yi incele, yarın da Sony Center lara Xperia L gelecek, ondan sonra ne alıyosan al :)
  • Beyler şimdi de gönlüm Xperia Z'ye kaydı. Fakat aşırı kararsızım LG Optimus G ve Sony Xperia Z arasında 2 telefon da çok karizmatik ve performansları ileri seviyede. Fakat Sony biraz daha uygun fiyata bulunabiliniyor o yüzden aileme aldırma şansım da yüksek sizce hangisi oyun performansı ve kullanış olarak daha avantajlı ?
  • iphone 4s yada xperia z
  • BeREli 34 kullanıcısına yanıt
    Dostum Apple cihaz almayı düşünmüyorum Xperia Z'ler hoş telefon hatta LG'den daha çok beğendim fakat biraz fiyatları uçuk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkes

    Dostum Apple cihaz almayı düşünmüyorum Xperia Z'ler hoş telefon hatta LG'den daha çok beğendim fakat biraz fiyatları uçuk.

    Sen bu düşünceyle s4'e kadar gidersin söyleyeyim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.