Şimdi Ara

Telefon Önerebilirmisiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • selim oğlu kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat aralığında olan telefonlardan pek bir şey bekleme derim. Bu cihazları alan biri beni idare etsin kafasındadır, fazlasını aramaz. Fazlasını istiyorsan fiyatı daha yüksek cihazları tercih etmelisin.

    Bu cihazları kullanmadığımdan herhangi bir şeyiyle ilgili konuşmam doğru olmaz. Ama kağıt üstünde kıyasladığında özellikleri iyi olan ve senin bütçene en uygun olan bu cihazlar var.

    Herhangi bir kronik bir sıkıntıları yoksa yeterli olur diye düşünüyorum. Yani birkaç yıl yeterli kullanım sağlar diye düşünüyorum. Tabi kullanıcı yorumları daha önemli. Youtube' dan inceleme videolarına bakmanı ve epeyde bulunan yorumlara veya burda açılan konulardaki kullanıcı yorumlarını incelemeni tavsiye ederim. Dediğim gibi Hiking A21 i diğerlerinden ayıran özelliği 6/128 olması. Ve okuduğum birkaç yorumda da memnun olduklarını yazıyordu kullanıcılar. Elephone hakkında pek bilgim yok ama onlarında bir sorun yaratacağını düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Açıklayıcı bir yorum yaptınız telefon iyi bir telefona benziyor. Alabilirim bu tarz bir telefon güzel özellikleri görüntüsüde fena değil.
  • Hocam hiking falan alabilirim diyorsan gonul rahatligiyla casper p3 tavsiye edebilirim sana bir onceki mesajimda etmem demistimde aklinda olsun yinede fiyati falan uygun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, şuan baktığım hatasız hiking veya casper via p3 alabilirim tabi önümüzdeki kurban bayramını nasıl atlatırım, ona göre fiyat artada bilir azalada ama 1500 altına tahminimce inmez, eğer inerse bir süre bekler işlerim olunca alırım, zamanlık bir problem yok, ama erken olması iyi olur. İyi günler.
  • cevreseldonanım kullanıcısına yanıt
    Casper via a4 mü hocam?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.