Şimdi Ara

Telefon mu psp mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yazın android telefon yada psp almayı düşünüyorum oyun oynamak benim için önemli diğer özelliklerdende az biraz faydalanmak isterim hangisini tercih etmeliyim ?

Alıcağım fiyat:400-450 tl gibi olacak.

• dostum 400 450 civarı oyun zevki psp gibi olan telefon yok şimdilik. s2 kullanıyorum kendim ama psp yi tek geçerim tuşlarla oynamak bambaşka bir duygu not: cabuk sıkılabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamRtm -- 19 Şubat 2013; 18:50:22 >
  • Teşekkürler psp ne kadar idare eder sıkıyormu kısa sürede yoksa memnun kalırmıyım ?
  • Psp al kardesm 450 liraya o kadar boyutta tlfon almzsin . Istersen s3 al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu seviyormuşsun ozaman psp al daha mantıklı.
  • oyun seviyorsan psp daha mantıklı
  • Teşekkürler,psp nasıl bir alet kısa sürede sıkıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowclne

Teşekkürler,psp nasıl bir alet kısa sürede sıkıyor mu ?

heves edip psp 1004 almistim bundan cok once ama bir laptopla bile kiyaslayamiyorum masa ustunu his sayma. hevesini 1haftada alirsin oyunlar ve grafik guzel ama biraz daha biriktirip temiz bir s2 veya s3 almani tavsiye ederim. sıkılirm diyorsan ki ben cabuk sıkıldım ilk msjda belirttigim gibi psp daha iyi bir tercih olur dusuk butce daha iyi performans ve ekran cozunurlugu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamRtm -- 19 Şubat 2013; 18:48:38 >
  • bende psp 3004 var nerden baksan son 1-2 senedir açmamışımdır bile.
    o paraya mtk6589 işlemcili güzel bir telefon alınabilir. en azından satarken çok kaybın olmaz.
  • psp

• Psp ye hic bulasmayın son zamanlarda doğru düzgün oyun bile cıkmıyor. Bir heves alırsın en fazla 1 ay oynar kenara atarsın. biraz daha para biriktirip s3 mini gibi veya xperia P gibi telefonlara yönelmelisin.

• PSP alacaksan 2. el al bari. 200 liraya alırsın temiz birtane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 20 Şubat 2013; 5:21:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

PSP alacaksan 2. el al bari. 200 liraya alırsın temiz birtane.

• xperia tipo,galaxy gio ya da galaxy y gibi bir telefon daha mantıklı olabilir belki o zaman ufak tefek bile olsa zevkli oyunlar oynanır sanırım.Teşekkürler.
  • quote:

xperia tipo,galaxy gio ya da galaxy y gibi bir telefon daha mantıklı olabilir belki o zaman ufak tefek bile olsa zevkli oyunlar oynanır sanırım.Teşekkürler.

2yillik cihaz oldu artik burdaki cogu telefon. 2. el dusuk butce icin daha ideal diye dusunuyorum

• quote:

xperia tipo,galaxy gio ya da galaxy y gibi bir telefon daha mantıklı olabilir belki o zaman ufak tefek bile olsa zevkli oyunlar oynanır sanırım.Teşekkürler.

bence uzak dur, android oyunları çok sıkıcı, hepsi birbirinin taklidi, gio'da modern combat vs. de oynayamayacağını düşünürsek uzak dur, kasa kasa angry birds oynamak istiyorsan al o telefonlardan birini.

hala almadıysan psp al derim, şu güne dek çıkmış oyunları yeter de artar bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.