Şimdi Ara

telefon kapandı. kayıt dışı imei, mevcut kayıdı nasıl sildirebilirim? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
6
Favori
102.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • madem oyle gıdın kendınız arastırın nasıl yapıldıgını kendınızın eskı telefonunuzun ımesını telefona atın catır cutur calısır boyle duzene boyle uygulama dıyın arkadas benımde basıma geldı teyy 5 sene once ıstanbuldan telefon aldım bayıı den megerse kacakmıs ımeı davası cıktı eleman ı aradım bısı olmaz dedı neyse 1 hafta sonra meshur mesaj geldı pasa pasa orayı burayı aradık sonuc yok telefoncuyu aradım yolla bana dedı yolladım 1 hafta sonra gerı yolladı velhassıl hersey normal 2 ay sonra gemıye cıktık ıtalyada bı mesaj 1 hafta ıcınde telefon kapanacak k.ma motor taksam gelemem tr ye nıtekım gelemedım telefon da kapandı ara da bulasın telefoncuyu ,bu ısler boyle maalasef devlet babanın tokatı anca mıllete calısıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabistandan xperia z aldım pasaport bulamıyorum baska bi telefonumun imei si üzerine kayıt yaptırsam olur mu ne düşünüyosunuz sıkıntı olur mu?
    Bu baska telefonun imeisi üzerine kaydı nasıl yaptırabilirim?
  • eskı kaydını sılerım yenı kayıtta yaparım pasaport sahıbının bılgılerını gereklı evrakları da hepsını adresine postalar yada maıl de atarım eger ıstersen vergıler ve hersey dahıl 270 tl ye yaparım bu ıslemı ısmım ugur telefon numaram 5330301477
  • serdalm kullanıcısına yanıt
    telefonla bana ulaş ısmım ugur hangı ılde olduğunu bana soyle senı ona gore yonlendırecegım kardeş 15 dakıka ıcınde çözecekler ısını numaram 5330301477
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faruke

    arabistandan xperia z aldım pasaport bulamıyorum baska bi telefonumun imei si üzerine kayıt yaptırsam olur mu ne düşünüyosunuz sıkıntı olur mu?
    Bu baska telefonun imeisi üzerine kaydı nasıl yaptırabilirim?

    Elinizde varsa eski bir telefon,imei no yu kağıda yazıp,
    bir telefoncuya
    "şu imei no yu,şu kayıtsız telefona atın" derseniz 5 dk da atarlar,
    5-10 tl bir masrafınız olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caferhan -- 24 Ağustos 2013; 15:09:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trcpt

    madem oyle gıdın kendınız arastırın nasıl yapıldıgını kendınızın eskı telefonunuzun ımesını telefona atın catır cutur calısır boyle duzene boyle uygulama dıyın arkadas benımde basıma geldı teyy 5 sene once ıstanbuldan telefon aldım bayıı den megerse kacakmıs ımeı davası cıktı eleman ı aradım bısı olmaz dedı neyse 1 hafta sonra meshur mesaj geldı pasa pasa orayı burayı aradık sonuc yok telefoncuyu aradım yolla bana dedı yolladım 1 hafta sonra gerı yolladı velhassıl hersey normal 2 ay sonra gemıye cıktık ıtalyada bı mesaj 1 hafta ıcınde telefon kapanacak k.ma motor taksam gelemem tr ye nıtekım gelemedım telefon da kapandı ara da bulasın telefoncuyu ,bu ısler boyle maalasef devlet babanın tokatı anca mıllete calısıyor

    düz yol yerine patikadan giderseniz böyle olur. dışardan gelenler getirdikleri telefonu kaydettirsin diye birşey yapmışlar, siz elli takla atmaya çalışıyorsunuz.




  • Merhaba, bana da bugün mesaj geldi diğer arkadaşlara gelenle aynı şekilde.. 2008 yılında falanda gelmişti başıma yanlış hatırlamıyorsam, 15 liraya falan yaptırmıştım, yine tekrar aynı şekilde mi yapılıyor?
  • Caferhan kullanıcısına yanıt
    eyvallah peki yukardaki yorumlarda telofonunuz kayıt dışıdır diye mesaj geliyomus bu gibi bi durum gelir mi basıma??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruke -- 24 Ağustos 2013; 22:35:28 >
  • Merhaba,

    Ben de yurt dışından telefon getirttim, fakat telefon bir hafta içinde kapanacak diye mesaj geldi. Ben ekim ayında yurt dışına gideceğim, döndüğümde kapanmış olan telefonumu pasaportuma kaydettirerek açtırabilir miyim ? mcks de bununla ilgili olumlu veya olumsuz bir şey yazmıy
  • Merhaba,
    Cuma günü yurt dışından geldim ve gelirken de bir telefon getirdim. Bu telefona kaydettirmeden kendi hattımı taktım. Kayıt işlemini pazartesi günü her durumda yapacağım. Ama sorun şu olur ya telefonumu kayıttan önce kapatırlarsa. Bunu tekrardan açtırma gibi bir imkanım var mı? Bilen yada bu tarz bir işlem yapan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i.akkol90

    Merhaba,
    Cuma günü yurt dışından geldim ve gelirken de bir telefon getirdim. Bu telefona kaydettirmeden kendi hattımı taktım. Kayıt işlemini pazartesi günü her durumda yapacağım. Ama sorun şu olur ya telefonumu kayıttan önce kapatırlarsa. Bunu tekrardan açtırma gibi bir imkanım var mı? Bilen yada bu tarz bir işlem yapan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

    Sorun olmaz ister kapanmadan once ister kapandiktan sonra yaptirabilirsiniz yurt dısından geldiginiz gün itibari ile 30 gün süreniz var yani ptesi yapabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahatolun R kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekkürler. Bugün bir kaç iletişim merkezi kapandıktan sonra asla açılmaz diye söyleyince biraz huylandım açıkçası. Peki bu tarz bir durum yaşadınız mı yada tanıdığınız biri var mı. Kısacası bununla ilgili resmi bir kaynak biliyor musunuz?
  • eski telefonumun imeisi üzerine kaydettirsem sonra pasaport bulunca pasaport üzerine kayıt yapabiliyo muyum??
    Birde pasaport sahibininde işlem yapılırken yanımda olması gerekiyor mu?
  • Arkadaşlar 2 kere sorulmuş ama cevap gelmemiş şimdi telefonu aldık hiç hat takmadık ya da taktık kapandı; 3-5 ay sonra bir yerden bir pasaport bulup kayıt ettirebilir miyim yoksa 1 ay içinde yaptık yaptık,yapamadık at çöpe mi? 2. olarak beni her fırsatta düdükleyen devlete 115 lira vermek istemiyorum bendeki 50 liralık dandik bir telefonun imesini yeni cihaza sorunsuz geçirebilir miyiz?
  • Evet Konu güncel bende de sorun var şimdi birader 2 gün sonra yurtdışından cihazı getirecek ve babam da yurt dışında , abim kendine cihaz aldı onu işleyecek bende babama yaptırmayı düşünüyorum fakat o yaklaşık 45 günden gelecek o gelene kadar kapansa sonradan gelince açtırabilir miyim?

    Acil cevap bekliyorum saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2le -- 13 Eylül 2013; 23:25:04 >
  • 2le 2 kullanıcısına yanıt
    Kapanan cihazı kayıt ettirerek açabiliyorsun
    Bir problem olmuyor.
  • Bi aile dostumuz hong kong dan iphone 5 aldı, Türkiye gelince kendi pasaportu ile E-devlet şifresi ile internetten kayıt yaptırdı. Bu işlem mayıs 2013gibi yapıldı. Geçen haftaya kadar telefonu kullanıyordu. Wi-fi problemi yüzünden bi arkadaşıma tamir etirdim telefonu. Şuan cihaz kayıt dışı görünüyor. Arkadaşım'ın bana dümen yapma ihtimali yok. Telefon btk da kayıt dışı getirilen cihaz statüsünde. Eksik evraktan kayıt düşmüş olabilir diyorlar ama e-devlet şifresiyle kayıt yapıldığı için evrak gönderimi diye bir şey de olmadı. Turkcell veya yetkili vodafone a gidip sebebini öğrenebiliyormuşuz ama dediğim gibi e-devlet şifresiyle kayıt yaptığımız için burdan bi sonuç çıkar mı bilmiyorum. Bu arada BTK iletişim hattı da meşgul cevap vermiyor.
  • takip
  • Bu telefonun kayıtı düşmüş zaten silinecek bi durumu yok ,orda kayıt dışı tespit yazıyor zaten .Eğer başkasının üzerine olsaydı Eşleştirme yapıldı yazardı.buna direk kayıt yapılabilir .Btk niye öyle demiş anlamadım açıkcası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdalm

    Gittim İzmir Çankaya'da eski bit pazarı tabir edilen yerde cihazın üzerindeki Philips marka cihaza ait olan imei'yi sildirdim.Sonra cihazın kendi üzerindeki orjinal imei'yi cihaza kopyalattım.
    Orjinal imei'si ile gidip vergi dairesine harcımı yatırdım.Bi Türkcell bayisine gidip kaydımıda tamamladım.
    Cihaz şuanda açık ve kullanılabilir durumda.(KULLANIYORUZDA)
    Amma velakin ne masraf oldu derseniz.

    İmei sildirme için 50 Tl verdim.(Orjinal imeisinide cihaza kopyaladılar)
    100 Tl'de harca verdim.10 Tl'de Türkcell aldı.
    160 Tl'ye maloldu.


    Pasaporta falan ihtiyaç duydunuz mu? Herhangi bir evrak istediler mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.