Şimdi Ara

Telefon Kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eve geldim dikkatimi çekti sinyal almadığı ama belki kapsama alanı diye düşündüm.

Bugün işe geldiğimde farkettim BTK kapatmıştı.

Şurada yılbaşına 20 gün kaldı.

İdarfe etmelik Iphone 14 ProMax 256GB Deep Purple' ı aratmayacak hangi telefonu almam lazım?

• Geçen sene tam bu zamanlar;

"yaw yapma" dedik, "etme" dedik, "get hemen gaydettir, taqma altı bin gaymeyi qafaya, sonra elinde patlar bu ayfon" dedik, ama dinletemedik.

Altı bin gaymeyi qafaya taqanlar şincik kaydettirmek isteseler, yirmibin gaymeden olacaklar..

Bir insan evladı lafı dinlemeyenlerin hali ,şte böyne olur da yılbaşına üç hafta kala çaresizce ayfon muadili telefon aramakla geçer. Ey ahali, eyyy guru galabalık, bu şaşkın ve inatçı cemoya baqın da ibret alın...

• evde bir tane eski hotspot destekli telefona hattınızı takın, sadece telefon görüşmesi için kullanın, yıl başına kadar yanınızda modem olarak taşıyın bu kadar basit. eski redmi note 8 pro'mu s23 ultra için öyle kullanıyorum kayıt yaptırmayı da düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3nuqi -- 12 Aralık 2023; 13:35:40 >
  • x3nuqi kullanıcısına yanıt

Hiking H41 telefon evde yedekte duruyordu, mayıs ayında A101' den 3.300 TL' ye almıştım.

Bu dediğinizi yapabilirim sanırım...

• x3nuqi kullanıcısına yanıt

Bugün itibariyle hala kapalı…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Bir yurtdışı seyahati şart hocam :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

K.K.T.C .olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.