Şimdi Ara

Telefon+internet Tek Fatura 59 TL sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar. Direkt olaya geçiyorum. Bugün ev telefonundan internet ile ilgili aradılar. Karşıdaki kişi internet ve telefon faturasının tek fatura olup 59 TL olacağını anlattı. Hattın sahibiyle görüşmek istediğini belirtti, ben de kendisi evde degil dedim. Başka firmalar sürekli aradıkları için hep aynı şeyi soyluyorum. Ulaşabileceğimiz telefon alabilir miyiz dedi, kendisi cep tel kullanmıyor dedim (hehe babam kullanmaz ). Tekrar sordu, kendisi evde yok cep teli de yok dedim. Daha sonra, burda cep tel nosu kayıtlı gorunmekte şu an arıyorum dedi. Telefon niye calmıyor diye sordu, noyu ogrenebilir miyim diye sordugumda iki rakam soyledi ve tanıdık gelmedi. Oyle bir numara bilmiyorum dedim, karşıdaki kişi hakkınızda yasal işlem başlatılacak dedi. Ben de sakince başlatılsın dedim. Daha sonra fatura birleştiriyorum dedi, ben de hat sahibinin izni olmadan nasıl olur ki diye sordum. Kendisi, bu işler sizin değil bizim isteğimizle olur dedi. Ben bi kıllandım tabi sakinim yine, kendisine nerden aradığını sordum. Turk telekom genel mudurlugu dedi. Daha sonra ben kampanya kapsamında olduğumu ve taahhutumun bulunduğundan bahsettim. Bana telefona ve internete ne kadar odediğimi sordu. (Niye soruyosa artık bilmesi gerekir). Soyledim durumu ve bir sure konuşmadan bekledim, hat sahibi neyiniz oluyor dedi babam dedim ben de. Daha sonra birkaç saniye sonra tel kapandı ya da kapattı bilmiyorum.

    Bana ilginç geldi olay. Daha sonra tek fatura olayına intten baktığımda turknetin boyle bir kampanyası olduğunu oğrendim. Arayanın turknetten olduğunu düşünuyorum, sizce de oyle midir? Bu yasal işlem olayını pek takmadım kafaya. İnternetim turknete geçiş yapmış mıdır? Sınavlar bitsin ttnetle gorusecem zaten bu konuyu. Hem bu tuhaf durumu anlatayım hem de sizlere bi danışayım dedim.

    Uzun oldu biliyorum Yazım hataları ve kıt cumle yapısı için ozur diliyorum. Tabletten ikinci defa yazıyorum da

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sizi dolandırıcılar aramış olmasın.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Hahaha ben kapatmadım konuşmanın sonunu merak ederek ama maalesef. Sonucun ne oldugunu ogrenemedim

    Edit: Ayrıca ttnet devam ediyo yani. Sıkıntı yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otakaraha -- 20 Kasım 2014; 20:09:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • otakaraha kullanıcısına yanıt
    Farklı bir firmadır bu hocam.
  • TTNET'de Böyle Bir Kampanya Mevcut Türk Telekom Üzerinde Bulunan Telefon Hattınızı TTNET'e Taşıyabiliyor Görüşme Yapmak Istemediğinizi Belirtmeniz Durumunda ''Aylık 7 TL'' , 100 Dakika Konuşma Paketi Olsun Derseniz 9 TL Ödüyorsunuz...

    Bende Telefon'a Ödemiş Olduğum Sabit Ücreti Minimum Seviye'ye Düşürmek Için Önce Türk Telekomu Ardından TTNET Çağrı Merkezini Aradım Ve TTNET Bünyesinde Bir Kampanya Olduğunu Öğrendim.
    Geçiş Yapmak Isteyen Aboneler Sesli Yanıt Sisteminde Önce 1 Ardından 6 Tuşlayarak M.Temsilcilerine Bağlanıyor Ve Bu Kampanya'dan Yararlanmak Istediğini Sölüyor. TTNET M.Temsilcileri Yurtiçi Kargo Aracılığıyla Tarafınıza Sözleşme Gönderiyor,Formu Doldurup Geri Kargoluyorsunuz.

    Önümüzdeki Günlerde Aynı Işlemi Ben Yapacağım...
  • Gittim int ve tel iptal dilekçesi verdim. Toplam 85-90 en az ödüyordum 67 si int.

    2. Gün aradılar ve tel sıfır bedel int akk lı toplam 49 tlye anlaştık. Max hız 5i gecmediğinden akk önem arzetmiyor bana.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.