Şimdi Ara

Telefon Hattı sorunu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam.
    4-5 yıldır modemim benim faksa bağlı olan numaraya kayıtlı. ADSL hizmetini o numaradan alıyorum. Fakat son 1 haftadır faks gönderemiyordum. Her aradığım numara meşgul veriyordu.

    Bugünde farkettmki faksda alamıyorum. Faksın ve ADSL nin bağlı olduğu numarayı arayınca devamlı meşgul veriyor.. Hattımda bir sorun olsa ADSL hizmetide alamazdım ama ADSL hizmetini alabiliyorum fakat faks hizmetim kesilmiş durumda.

    Bunun nedeni ne olabilir? Splitter mı bozuldu acaba? fikirleriniz nelerdir?

    Teşekkürler.



  • Büyük ihtimalle splitter arızalıdır. Duvardan gelen ana hattı, splitterı aradan çıkarıp, doğrudan fax cihazına bağlamayı denediniz mi? Eğer fax çalışırsa, yeni bir spliter almanın vakti gelmiş demektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkness

    Büyük ihtimalle splitter arızalıdır. Duvardan gelen ana hattı, splitterı aradan çıkarıp, doğrudan fax cihazına bağlamayı denediniz mi? Eğer fax çalışırsa, yeni bir spliter almanın vakti gelmiş demektir.



    hmmm mantıklı
    deniyim birazdan bunu. Umarım sorun sadece splitterdadır...

    Splitter neden bozulsun ama? bana sanki splitterlar bozulabilecek bi alet gibi gelmiyo. Son derece basit bir yapısı var aslında.
  • Kıytırık bir dağıtıcı cihaz splitter, öyle ahım şahım bir teknolojisi olmadığı gibi yapısı da pek sağlam değil. Sık sık splitter kaynaklı bağlantı problemi olan müşteriler arıyor çağrı merkezini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.