Bildirim
telefon hattı sart mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
Ttnet baglaticam da telefon aboneligi sart mi? Şartsa kullanmasak ne kadar öderiz telefona
TIKLA Burdan aradığın sorulara cevap bulabilirsin
_____________________________ -
YALIN İNTERNET rezillliğine mecbur kalacaksın:
http://www.ttnet.com.tr/web/494-2193-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_ttnet_yalin_internet/kisaca_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
şimdi benim telefon hattım hali hazırda var ve hiç kullanmadığım halde 17 lira ödüyorum.
yalın internete geçsem 15 TL sabit ücret + 2,5 tl bağlantı ücreti, toplam 17,5 TL mi öderim?
Mantıken bir hata yokmu bu işte._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cnnysn
şimdi benim telefon hattım hali hazırda var ve hiç kullanmadığım halde 17 lira ödüyorum.
yalın internete geçsem 15 TL sabit ücret + 2,5 tl bağlantı ücreti, toplam 17,5 TL mi öderim?
Mantıken bir hata yokmu bu işte.
evet öyleymiş. ama kampanya var 12 ay 59.99tl net limitsiz yalın internet ödemiyorsun modem hediye_____________________________ -
yalın malın hikaye kardeşim.
telefon bağlat!
hiç değilse aynı paraya akşamdan sabaha sabit hatlarla geyik muhabbeti yaparsın bedavasından.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler