Şimdi Ara

Telefon anteni değiştirmek için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Sony Xperia SP telefonumu son zamanlarda çekmemeye başladığı için garantiye göndermiştim. Darbe sonucu içindeki antenin zarar gördüğünü ve garanti kapsamı dışında olduğunu söylediler servisten. Hiç şaşırmadım tabii paralel ithalat olduğu için. İstersem 200 liraya değiştirebileceklerini söylediler.
    Bu değişmesi gereken anteni ben yurt dışından temin etsem, bir servise götürüp yaptırabilir miyim? En azından sadece işçilik ücreti öderim.

    https://stellatech.com/sony-xperia-sp-(c5303)-antenna-flex-cable-nfc,a,en,814761.html

    https://stellatech.com/sony-xperia-sp-(c5303)-middle-cover-antenna-silver-ring,a,en,814760.html

    Yukarıdaki parçaları buldum, değişmesi gereken parçalar bunlar mı acaba? İkisini de alsam 15€ tutuyor, nasıl bir hesap yaptıysa artık servis bana 200 lira fiyat çekti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çeker onlar. Yerse hesabı bir fiyat vermişler. Sanki ekran değiştiriyorlar. Sizin değişecek parçanız üst linkte verdiğiniz parça. Alt verdiğiniz parçada telefonun iskeletidir. Eğer iskelet zarar gördüyse ki yüksek ihtimal görmemiştir, sadece üst parçayı almanız kafi. Değiştirme yaptıracağınız servise öncelikle bunu bir sorun parçayı almayı öyle karar verin. Bazı servisler sizin parça alıp onlara vermeniz suretiyle tamiri kabul etmeyebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.