Şimdi Ara

tektaş pırlanta fırsatı , foruma özel !!! (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.350
Cevap
361
Favori
536.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Zende tüm pırlanta ürünlerin sertifikası var hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MERHABALAR ZEN 0,25 VE 0,30 KARAT TEK TAŞ MALİYETİ NEDİR ACABA?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zerathu Z kullanıcısına yanıt
    varda firma sertifikası, laboratuvar değil . fiyatları da mınımum iki kat veya daha fazla .
    arkadasın söylemek istediği bizim verdiğimiz kalite de labortuvar sertifikası verilmemesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 9 Mart 2018; 11:28:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam 0.30 karat tektaş alma niyetim var eşime İstanbul avrupa yakasında oturuyorum, İstanbul da şubeniz var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kolay gelsin.bende uygun fiyatlı bir ürün istiyorum. 1300 lira olan gibi mesala.0,25 f vs olan. Bu ürün için gia sertifikası veriyor musunuz? yarın ankaraya geleceğim yanınıza uğramayı düşünüyorum bahsettiğim ürünler mevcutsa.Bilgi verirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chantodowill

    Hocam 0.30 karat tektaş alma niyetim var eşime İstanbul avrupa yakasında oturuyorum, İstanbul da şubeniz var mı?

    istanbulda satış sonrası ucretsiz destek saglayabileceğim bir arkadaşım var ama orada satış ve magaza yok . anca watspptan model carat belirleriz yollarım size o şekilde olur . begenilmezse kosulsuz iade var :)

    watsapp 0535 619 77 30

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gumus2929

    Hocam kolay gelsin.bende uygun fiyatlı bir ürün istiyorum. 1300 lira olan gibi mesala.0,25 f vs olan. Bu ürün için gia sertifikası veriyor musunuz? yarın ankaraya geleceğim yanınıza uğramayı düşünüyorum bahsettiğim ürünler mevcutsa.Bilgi verirseniz sevinirim

    1000 1500 lire arası uygun fiyatlı yuzukler var ama bunlar gia sertifika olmuyor . gia olması için 0.30 ve uzeri almanız lazım . anca 100 150 tl ilave masraf ile hrd serttifika verebiliriz ama o da gia gibi kesinlikte bir sertifikasyon değil, yorum olarak hrd biraz dengesiz . o civarda bir yuzuk içinde hrd ye masraf ödemeye degmez ama illa olsun derseniz veririz sorun değil :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hunter06 kullanıcısına yanıt
    2000 TL bütçem var.Tek taş almak istiyorum.2000 TL yi taksitli olarak ödeyebilir miyiz vade farkı olurmu.Bu fiyata ne önerirsiniz ilk kez tektaş kullanacak birisine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi «hidalgo» -- 19 Mart 2018; 9:59:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: «hidalgo»

    2000 TL bütçem var.Tek taş almak istiyorum.2000 TL yi taksitli olarak ödeyebilir miyiz vade farkı olurmu.Bu fiyata ne önerirsiniz ilk kez tektaş kullanacak birisine.

    0.30 F SI2 540 USD 2276817966 bu tastan önerebilirim azıcık daha ilave edebilirseniz gayet guzel olur , modeli belirler montajını yapar yollarız fiyatlarımız nakittir . taksitlede yapabiliriz ama karta göre komisyonu olur :)
  • hunter06 kullanıcısına yanıt
    Yüzde kaç komisyon ve kaç taksit olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • «hidalgo» kullanıcısına yanıt
    tek çekime yüzde 3.5 ilave oluyor , taksit kullanılan karta göre değişmekle birlikte yuzde 10 12 arasında ilave oluyor 8-9 taksite . tabi kartın magaza da olması lazım uzaktan yapılamiyor . butceyi ayarlayıp nakit almak daha ıyıdır ödeyeceğiniz komisyonlar cebinizde kalır . zaten bizim sektörde bu komisyonlar hep alınıyor malın uzerine ilave ediliyor musteriye ayrıca söylenmiyor ama alınıyor yanı, biz nakit fiyat yazdıgımız için ilave etmek durumunda kalıyoruz :)
  • hocam selamlar. 0.40ct d-e-f-g gibi bir yüzüğe bakmaktayım. tahmini olarak fiyatlar nedir acaba yardımcı olabilir misiniz ?
  • Esim yakinda dogum yapacak. Ona dogum hediyesi almayi dusunuyorum. Tektas dusunmuyorum. Anne-bebek kolyeleri falan gordum ancak karar veremiyorum. Yardimci olabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm attım
  • mhcoban kullanıcısına yanıt
    fiyatlar ilk sayfa da var o radan bakabilirisiniz:)
  • ptif P kullanıcısına yanıt
    oluruz ama nasıl bişey istediğinize karar vermeniz lazım :) tektasların fiyatları ilk sayfada var . anne cocuk kolyeleri 400-500 tl civarlarında ne kadar harcamak istiyorsunuz bana özelden yazın bakalım isterseniz :)
  • criptex C kullanıcısına yanıt
    yanıtladım pm kutusuna bakabilirisiniz
  • Pm attim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm attım hocam
  • Evet, güzel bir alışveriş deneyimi ve evlilik teklifi sonrası yorumlarımı paylaşma sırası bana geldi

    Ferhat Bey'in konusunu yaklaşık 3 ay önce buldum ve neredeyse konudaki tüm mesajları inceledim. Sömestr tatilinde adresini alarak yanına gidip yüzyüze tüm detayları konuştuk. Sağolsun gerek yüz yüze gerekse mesajlarda çok sabırlı ve güleryüzlü bir insan kendisi.

    Uzun bir karar verme sürecinin ardından 0.40ct D VS2 özellikte taşı seçtim. Yüzük elime ulaştıktan sonra gerçekten doğru bir tercih yaptığımı anladım.

    Öncesinde kuyumculara pırlanta taş tedarik eden bir tanıdık ile konuyu konuştuk ve Ferhat Bey'in verdiği fiyata inanamadı. Sertifika resmini gösterip Ankara'daki arkadaşlarına da kendisini sorunca zor da olsa inandı. Aynı özellikteki taşı kar etmeden kendisinden satın almamı teklif etti ancak verdiği fiyat yine de çok yukarıdaydı.

    Alışverişimden önce adını sıkça duyduğumuz iki kuyumcudan benzer yüzükler için fiyat aldım. İsimlerini isteyen olursa özelden yazabilirim. Birinde 0.40ct G SI taşlı yüzük için 7200tl, diğerinde de 0.34ct F SI taşlı yüzük için 8100tl (daha sonradan farklı bahaneler adı altında indirimlerle 5750tl'ye kadar düştü) fiyat aldık.

    Yüzük elime ulaştıktan sonra reklamları daha çok dönen başka bir kuyumcuya gidip gösterdiğim zaman ilk sorduğu şey özellikleri ve fiyatı oldu. Fiyatını duyunca kurduğu tek cümle: "Bu yüzüğü tek kuruş kar etmeden size satsam yine de bu fiyata veremem."

    Tüm bunların sonucunda Ferhat Bey ile gerçekten güzel bir alışveriş yaptığımı düşünüyorum. Piyasanın çok çok çok altında bir fiyatla beni böylesine güzel bir yüzüğe ulaştırdı. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. İlerleyen dönemlerde yeni alışverişler için tekrar kapısını çalmak dileğiyle...




  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.