Şimdi Ara

tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı (İSTANBUL) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
119
Favori
121.750
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Bende yılbaşından önce Barış Bey`den tektaş yüzük aldım. Kendisi oldukça ilgili, her konuda sizi bilgilendiriyor. Benim için zaman kısıtlı olmasına rağmen hızlıca çözüm üretti ve sonuçtan çok memnun kaldık.

    Teşekkürler.
  • Selamlar,

    Barış Bey'den geçen haftasonu annemize tektaş aldık. Beyazıt daki ofisini ziyaretimiz öncesi telefon ile epey bilgi alışverişinden sonra bir gün içinde taşa ve yüzüğe karar verip süreci sonlandırdık.

    Kendisi inanılmaz ilgili, ve aynı şeyleri tekrar tekrar tekrar etmekten gocunmuyor. Kendi cebinden çok, sizi düşünüyor ve "O kadar para vermeye gerek yok" diyecek kadar da dürüst bir satıcı.

    İşçilik, maliyet ve hız açısından benim için mükemmel bir alışveriş oldu, umarım işleriniz daha da büyür, tekrar teşekkürler, görüşmek üzere.

    Murat
  • Merhaba arkadaşlar

    Barış bey ile whastapp ve birebir telefon görüşmeleri ile eşime çok güzel bir 5 taş pırlanta yüzük yaptırdım.

    Tamamen bütün pırlanta sürecini barış beyden öğrendim. Usanmadan anlattı. Aksaray da yaşıyorum. Barış bey ile olan gorusmelerimizde h renk yerine E renk SI taşa karar verdik. yüzüğün gramini büyüttük. Karat olarak ise 0.55 karata karar verdik. Aksaray da kuyumcu 0.55 karat H renk SI 3 gram pırlanta yüzüğe 5600 TL fiyat verdi. Ben ise barış beyin sayesinde cok daha ucuza daha kalitelisini almış oldum. Kendisi gerçekten esnaf gibi esnaf. Sigortalı bir şekilde yüzüğü gönderdi. Kesinlikle paranizi reklamlara ve uyanık kuyumculara yedirmeyin.

    Barış beye cok teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avrelex1 -- 16 Ocak 2018; 13:21:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba.Ben yüzüğü 14 ayar olan ve v şeklinde düz bir pırlanta arıyorum fakat fiyat 800 tlyi gecmeyecek şekilde var mı hocam bu tarz önerebilecekleriniz ?
  • Barış Bey'den geçen ay pırlanta aldım ben de. Birçok yeri araştırdıktan sonra zaten fark ediyorsunuz ki bu işte fiyatlar çok değişken. Bilinen markalar zaten çok fahiş fiyata satıyor. Forumda konusunu görünce bir de Barış bey'e uğrayayım dedim. Sağ olsun ofisine gittiğimizde bize pırlanta hk çok detaylı ve net bilgiler verdi. Kendisi bu aralar nadir bulunan dürüst, işini seven, ilkeli bir esnaf.

    Pırlantadan daha sonra da takı seti aldık kendisinden. Onda da bilinen markaların yarı fiyatına mal ettik. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve tüm çevreme kendisini öneriyorum. Hatta bizim istediğimiz model küçük olur diye daha farklı bir model önerdi ve nişanlım çok beğendi takıları.

    Konuyu gördükten sonra açıkcası pimpirikli bir insan da olduğum için forumdan gördüğüm birinden alınır mı alınmaz mı diye çekincem vardı ama şimdi rahatlıkla söyleyebilirim ki gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.




  • baris hocamizdan bir yuzuk alacaktim ama o vakit kizdan ayrildik olmamisti bakalim insallah yakinda zamanda ugrayacagiz tekrar yanina

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış bey 30 karat tek taş için biraz bilgi ve fiyat alabilir miyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış bey den 0.28 karat tek taş aldım. Yanına gittim her şeyi anlattı. Yakından ilgilendi. Yüzüğü de taktım görenler çok beğendi. İlgi alaka için çok teşekkür ederim. 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam merhabalar, 5 taş istiyorum. 0.25-0.30 karat arası 5taş fiyatlarınız nedir acaba uygun yollu olarak
  • Barış Bey'den uygun fiyatlı bir ürün almama rağmen son derece ilgili ve alakalıydı. İstanbul'da ikamet ettiğim için yüzyüze hallettik tüm işlemleri. Fiyat konusunda uygun olmasının yanında son dakikada yaptığı ufak jesti de takdir ettim. Açıkçası yüzyüze görüşmeme rağmen insanın içinde hep bir şüphe oluyordu ama beni cesaretlendiren tek şey forumda yazılan yorumlar oldu, o nedenle ben de işlem sonrası güven ve memnuniyetimi belirtmek istedim. Alış veriş yapacak arkadaşlar için şimdiden hayırlısı olsun.
  • Konu takip.
    Yakın zamanda ihtiyacımız olacak.
  • Selamlar Barış Bey;

    0.66 karat VS1 H 5 taş pırlantanın fiyatı nedir acaba ?

    Teşekkürler iyi çalışmalar.
  • takip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış Bey'den bugün evlilik teklifi yapacağım tektaşı teslim aldım.Geçen hafta yüz yüze ofisinde ilk önce pırlanta hakkında bilgi sahibi olduktan sonra yüzüğe karar verdik. Abiniz kardeşiniz bu işte olsa belki böyle bilgilendirmez :) İşin bütün inceliklerini size aktarıyor kafanızda en ufak bir şüphe kaygı kalmıyor. Çok teşekkür ediyorum bir sonraki alışverişlerde görüşmek üzere. Gökhan
  • Baris beyle bugun bugun tanisip bir tektas aldik,cok ilgili bilgili ve beyefendi bir insan hersey icin tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhatsApp uzerinden haberlestik. Fotograf uzerinden ozel tasarim yuzuk yaptirdim. Aşiri derecede memnun kaldim. İlgili ve en onemlisi dürüst birisi.1 tl bile fazladan almiyor. Dugun icin alisveriside yuksek ihtimal kendisinden yapacagim. Kisacasi alin,aldirin guvenilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 3 ay önce Barış bey den Sevgilime tektaş yüzük aldım. sağolsun çok ilgilendi, herseyi en ince ayrıntısına kadar anlattı. biz kendisinden çok memnun kaldık. kendisine çok teşekkür ederiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Halen aktif olarak yorumların gelmesi çok güzel. Rezerve, bende yakın zamanda iletişime geçeceğim :)
  • khedira_34 kullanıcısına yanıt
    2000 TL bütçem var.Tek taş almak istiyorum.2000 TL yi taksitli olarak ödeyebilir miyiz vade farkı olurmu.Ne önerirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde barış beyle bugün sonlanan bir sipariş aşamamız oldu çok ilgi ve alakalıydı kendisi her detayı herkesin anlayabileceği şekilde anlatıp ifade ediyor.0,41 karatlık bir alışverişimiz oldu.Yüzük bugün elime ulaştı gerçekten markaya para vermeye gerek yokmuş onu görmüş oldum.Tavsiye ederim boş yere markaya para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

    tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.