Şimdi Ara

tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı (İSTANBUL) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
119
Favori
121.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pm ile cevaplandı.
  • Ben de ilk sipariş verenlerden sayılırım Barış bey e istediğim yüzüğün fotosunu gönderdim ve birkaç hafta içinde yapıp şık kutusuyla kadıköy de elden teslim etti . Hem maddi olarak uyguna geldi hem de ortaya güzel bir ürün çıktı.

    İlgili bir satıcı tavsiye ederim
  • Melange kullanıcısına yanıt
    Gercekten dolu dolu bir ürün oldu iyi günlerde kullanın teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım haber ve buradaki kıymetli yorumlar sayesinde tanıştığım güzel insan Barış Bey.

    Pırlanta konusunda hiçbir şey bilmeseniz dahi Barış'a gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
    Kendisine 0.40 tektaş ve alyans siparişim oldu. 0.30 bütçem ile gia sertifikalı 0.40 taş aldım ve istediğimiz modelden daha güzel bir model ortaya çıktı.

    Hafta sonu kolye alacağım, yine Barış imdadımıza yetişti.
    Çekinmeden tereddütsüz tüm sorularınızı Barış Bey'e iletebilirsiniz.

    Referans için aramak isterseniz mesaj atmanız yeterli. :)
  • fadetoblack017 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler değerli yorumunuz için sizin gibi birini tanıdığıma bende minnettarim iyi günlerde kullanın hayırlı olsun tekrar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstat 1000lira civari tektas alma firsatimiz var midir? Ayrica 22ayar bilezikte satiyor musunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • narec kullanıcısına yanıt
    1000 tl civarına tektaş cıkarabiliriz 22 ayar bilezik için esnaf arkadasım vasıtasıyla yardımcı olabilirim iyi pazarlar
  • Mesaj ile kendisine ulaştık lakin hala barış beyden foto örnek alamadık malesef.Bir bana böyle galiba :)
  • fatihsasa kullanıcısına yanıt
    Öncelik ile kusura bakmayın size özel bir durum degil bir çok mesaja geri dönüş yapmadım anneler günü yoğunluğu ve farklı oluşumların getirdiği yoğunluk ile açıkçası programin gerisinde kaldım eleştiridir bizleri geliştiren serzenişizde haklısıniz kusura bakmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihsasa

    Mesaj ile kendisine ulaştık lakin hala barış beyden foto örnek alamadık malesef.Bir bana böyle galiba :)

    Üzülmeyin hocam sadece siz değilsiniz, bizde dönüş alamadık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helluri kullanıcısına yanıt
    sizin vasıtanızla geri dönüş yapamadığım arkadaşlardan tek tek özür diliyorum inanılmaz bir yoğunluk var bu hafta anneler günü dolayısıyla.
    hızlı iletişim için 0536 463 82 05 barış teşekürler
  • tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)

    Merhaba arkadaşlar,
    Öncelikle Barış Bey'e tüm süreçte ilgi ve alakasını hiç eksik etmediği için teşekkür ederim.

    Arkadaşlar ben de forumdaki yorumları okuyarak kendisi ile iletişime geçtiğim için buraya yorum bırakmanın kendisi ile uzaktan alışveriş yapacaklar için bir fikir oluşturmasını ümit ediyorum.

    Kendisi ile samimi ve güven veren bir diyalog kurduk ve her süreci bu şekilde sonlandırdık. Kendisi alışveriş yapın ya da yapmayın aynı ilgiyi gösteriyor. Ve tüm sorularınıza yanıt veriyor. Tabi bizler için kafada soru işareti kalmıyor.

    Fiyat konusunda diğer arkadaşlara göre daha cazip geldi. Aldığım üründe tüm kolaylığı sağladı kendisi.
    Kendisi sağ olsun ne aldığım konusunda tüm detaylarıyla bilgilendirdi beni.
    Konuştuğumuz altın ve modeldeki tüm farklılıkları ve düzenlemelerinde ikramlarını fiyat düzenlemelerini ikimizi de üzmeden gerçekleştirdi.

    Kendisi ile iletişim kurduk, benim biraz acelem olduğu için taş ve model seçimini hemen gerçekleştirdik. Kendisi bu konuda çok yardımcı oldu. Sertifika, taş, yüzüğün ve taşın ilk halleri, son halleri, tüm süreci görsellerle destekleyerek aktardı. İlk önce bedelin belli bir kısmını kendisine geçerek taş alımını gerçekleştirdik. En sonunda da yüzük tamamlanıp son halini ve sertifika numarasının taş üzerindeki halini gösteren video ile aktardık sonra kalan parayı kendisine gönderdim ve alışverişimizi tamamladık. (Kargo ile ilgili ikimizin de elinde olmayan bazı aksaklıklar yaşadık. Bu süreçte bile uzaktan tüm desteğini sağladı. Tavsiyem benim gibi son güne sıkıştırmayın işinizi )

    Ben elime geçen yüzükten gayet memnun kaldım. Bu süreci de atlatmış olduk hayatımızda. Barış Bey sadece bu alışveriş için iletişim kurduğum birisi olmaktan çıkıp güzel bir diyalog sağladık. Kendisini yerinde de ziyaret edeceğim inşallah.

    Umarım yardımcı olacak bir yazı olmuştur aklında sorusu olan arkadaşlara…,

    Merak ettikleriniz varsa pm den ulaşabilir. Sürekli foruma giremiyorum çünkü.
    Barış Bey’e tekrardan teşekkür ederim ilgisi için, kendisi ile gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz…

    Fadıl KAYA




  • Iyi aksamlar.

    Baris beyden ismarladigim tektas yuzugu gecen haftasonu teslim aldim.cok guzel bir is cikarmis.ben ve esim yuzugu cok begendik.

    Gelelim alisveris detaylarina.baris beyden yuzuk almayi yine ondan yuzuk alan is arkadasim ve buradaki tavsiyeler sonucunda dusundum.iletisime gectigim andan yuzugu teslim aldigim ana kadar ilgi alaka ve samimi dusunceleri ile bana cok yardimci oldu.istanbulda olmam nedeniyle ve israrlari ile gidip dukkanini gordum.sectigim tas ve monturu en iyi ve sik sekilde yapip bana teslim etti.hatta butcemin bile altinda bir urun ortaya cikardi.samimi ve yardimsever bir arkadas.asiri sekilde ilgili.size nasil bir urun aldiginiz noktasinda arti ve eksilerini sikilmadan anlatiyor.bu aralar yeni bir dukkan acma yolunda ve yolu acik olsun.herkese tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yüzüğümü gidip teslim aldım kendisinden.Arkadaşların da belirttiği gibi fazlası var eksiği yok çok yardımsever bir insan.Yeni yerine taşındığında ben de kendisini ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimi ileteceğim.Böyle esnafların hala olduğunu bilmek beni epey mutlu etti çünkü ben de esnaf evladıyım :) Şehir dışından alışveriş yapacak arkadaşların içleri çok rahat olsun.İsterlerse benden de bilgi alabilirler,seve seve referans olurum kendisine.
    Semih
  • repsol26 R kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun tekrar Güle güle kullanin yolunuz ne zaman düşerse mutlaka beklerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolga2034 T kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun iyi dilekleriniz için teşekkürler iyi günlerde kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA.BİRAZ GEÇ DE OLSA BU POSTU AKLINDA SORU İŞARETİ OLUP, GÜVEN EKSİKLİĞİ YAŞAYAN ARKADAŞLAR İÇİN YAZIYORUM. BİZ YAKLAŞIK 2 AY ÖNCE KENDİSİNE 1 ÇİFT ALYANS, 1 TEKTAŞ YÜZÜK SİPARİŞ ETTİK. TUTARI YAKLAŞIK OLARAK 4.000TL. DAHA SONRA KENDİSİNDEN 3ADET BİLEZİK İÇİN YARDIMCI OLMASINI İSTEDİM SAĞOLSUN ESNAF ARKADAŞLARINDAN ALTININ 152TL OLDUĞU VAKİT BANA ÇOK DAHA UYGUNA 3 ADET BİLEZİK AYARLADI.YAKLAŞIK 3.000TL DE BUNLAR TUTTU YANİ KENDİSİNE 7.000TL'YE YAKIN PARAYI ORTADA ÜRÜN YOKKEN YOLLADIM. SAĞOLSUN GÜVENİMİZİ BOŞA ÇIKARMADI. AZ BUÇUK KUYUM İŞİNDE ÇALIŞMIŞLIĞIM VARDIR. GÖNDERDİĞİ ÜRÜNLERDEKİ İŞÇİLİK MUAZZAM KALİTEDEYDİ. ÖZELLİKLE TEKTAŞ PİYASANIN YARI FİYATINAYDI VE GIA SERTİFİKALI TAŞ KULLANILDI. TAŞIN İÇİNDE LAZER İLE SERİ NUMARASINI GÖRMEK MÜMKÜN. KISACASI GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALIŞVERİŞ YAPABİLECEĞİNİZ BİR ESNAF. İŞİN SATIŞ KISMINI YAPAN BÜYÜK MARKALARI İSMİ İÇİN ZENGİN ETMEKTENSE, İŞİN ASIL KISMINI YAPAN ADAMLARDAN DİREKT ALMAK DAHA MANTIKLI. RESİMLERDE HER ŞEY ORTADA.

    DİPNOT: KENDİSİNİ UZAKTAN YAKINDAN TANIMAM . FORUM VASITASIYLA ULAŞTIM. GENELLİKLE POST AÇMAM. BENİM DE AKLIMDA SORU İŞARETLERİ VARDI BELKİ BAŞKALARININ KARAR VERMESİNE BİR NEBZE YARDIMIM DOKUNUR DİYE ÖZELLİKLE YAZMAK İSTEDİM.tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_teacher -- 18 Mayıs 2017; 14:19:59 >




  • Bugun yerlerinde tanışarak gerekli bilgileri Barış Beyden aldim. Insallah yarin da yerlerine giderek siparis verecegim. Cok ilgili bir satici. Garantili sertifikali ürünler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Konuda memnuniyetini dile getiren diğer arkadaşlar gibi bizde çok memnun kaldık. 1 adet 5taş ve 1 adet tektaş aldık kendisinden.İşyerim beyazıtta olduğu için bizzat gidip seçip aldık.İşine değer veren kesinlikle sizin maddi gücünüzde gözü olmayan bir esnaf kardeşimiz.Piyasa fiyatından çok daha uygun fiyata ve kaliteli ürüne sahip olduk.Sağolsun evde hanıma olmayan alyansımızı da hiç bir ücret almadan genişletti parlattı yeni alyansa para vermeyin bu sizi idare eder dedi.Beklentilerimizin üstünde çok değerli bir kardeşimizle tanışmış olduk.İnşallah çevremize rahatlıkla referans verebilecegiz.Herşey için teşekkürler tekraren abicim Allah razı olsun.

    tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)

    tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı  (İSTANBUL)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihsasa -- 23 Mayıs 2017; 10:9:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu işler gerçekten nasip isiymis. DonanımHaber i o kadar kullanmama rağmen bu konuya denk gelmedim. Yazık olmuş. Üç gün önce ben de njruosmaniyeden aldım yuzugumu. Aldığım fiyatı ve özellikleri yaziim. Diğer arkadaşlar için kıyaslama olsun. Beyefendinin fiyatları daha uygun geldi bana.



    1 carat. G vs2 vg vg ex. Florsans none. Fiyat 20 bin TL yüzük dahil. Sertifika gia. Tas Üzerindeki kodu okuyabildim.

    Artık diğer takı alisverislerimizde gorusur ve telafi ederiz umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subway2 -- 30 Mayıs 2017; 14:3:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.