Şimdi Ara

Tekstil İlanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Tekstil İlanları


    Tekstil sektörü, nereden bakılırsa bakılsan bin yıllardır ortada olan ve bütün bu çağlar boyunca en çok rağbet görüp aranan ticaret sektörü olmuştur.  İnsanların geçmişte de bugün de gelecekte de giyime ve kuşama her daim ihtiyacı olmuştur ve olacaktır. Bu hiçbirimiz için yadsınamaz bir gerçektir. İçinde bulunduğumuz ve yaşadığımız bu internet çağında bu ticaret durumu genel olarak internet siteleri üzerinden sağlanılmaktadır. Bu kadar geniş ve önemli bir sektör haline gelmiş internet alışveriş sitelerinde ne yazık ki genel olarak bir teknoloji ve elektronik tekeli sürüp gitmektedir. Söz konusu giyim kuşam ve tekstil olduğundaysa hemen hemen her alışveriş ve yaşam sitesi sönük ve yetersiz kalmaktadır nedense. Gerek bireysel gerekse toplu alımlar için olsun işte piyasadaki bu ihtiyacı gördük ve sizler için tekstililan.com’ u açtık. İster toplu isterseniz de tekil alıcılar için istediğiniz tekstil ürünlerini artık bir tıkla müşterilerinize sunabilirsiniz.

    İşte tekstil sektöründe yepyeni bir oluşum ve kurulum içerisinde bulunan tekstilan.com’ un sizlere sunduğu ücretsiz hizmetlerden yalnızca bir kaçı:

    Ücretsiz Tekstil ilanları: İmalatçıları, mağaza sahiplerini, perakendecileri, toptancıları ve müşterileri bir araya getirmeyi amaçlayan sitemiz sayesinde siz de artık ücretsiz olan tekstil ilanlarından verebilecek ve bu sayede bu iş kolunun hedef aldığınız halkasına istediğiniz gibi rahat bir satış gerçekleştirebileceksiniz.

    Ücretsiz Mağaza: Eğer toptan tekstil ürünü bulunan bir imalatçı, perakendeci, toptancı ya da bir mağaza sahibi iseniz Tekstilan.com sayesinde kendinize hemen ve kolayca ücretsiz bir mağaza açabilir ve ürün satışlarınızı buradan gerçekleştirebilirsiniz.

    İş İlanları ve Eleman İlanları: Sitemiz yalnızca tekstil ürünü alıp satımıyla kalmayıp siz üreticiler ve çalışanlar için en önemli şey olan eleman ve iş ilanlarına da yer vermektedir.

    tekstilan.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.