Şimdi Ara

Teknoseyirden Hala Ryzen İncelemesi Olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teknoseyirin ryzenleri gala incelememis olmasi ilginc degil mi sanirim lansmanada gitmediler Levent abiden dinlemek guzel olurdu fazla gecikmediler mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Haftalık değerlendirmesini izlediysen adamlar Ryzena fx olaylarından ötürü pek sıcak bakmıyorlar ve Amd'yi güvenmiyorlar benim anladığım kadarıyla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haftalık degerlendırmeyı ızlemedım ancak objektıf olarak bakmak lazım olaya sonuçta guvenılır bı sıte teknoseyır lansmandada olmadılar sanırım donanımhaber,teknopat ordayken teknoseyır yoktu olsa vıdeo paylaşırlardı sanırım lansmanda olmadıkları ıcın ya da cagırılmadıkları ıcın ıncelemeyı yapmıyor olabılırler
  • Adamlarin eline ürün gelecekte onlar iyice inceleyecekte falandi filandi valla inceleme 6 ay sonra yayinlanirsa şaşırma. Ama ben 1 ay içinde bekliyorum. Yayinlasinlarda son noktayı teknoseyir koymuş olsun.



    Ayrıca LP reyiz daha yeni i7 7700 almış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoseyir bu işte 1 numara bu konuda ciddi sınıfta kaldı ne kadar sevsekte en kısa zamanda çıkar umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanim arşivinde inceleme yeter gerisi fasa fiso...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedendir bilinmez teknolojik ürünler her zaman son olarak onlara gidiyor. Bu durum şahsen beni rahatsız etmiyor; çünkü gerekli tüm incelemeleri internetten bulmak yeterince basit zaten. İzlememizin sebepleri tarzlarının güzel olması ve teknoloji harici de sağlam videolar çıkarmaları...
  • Çünkü incelemelerini reklam için ya da birilerini memnun etmek için yapmıyolar. Neyse onu söylüyorlar. LP Polaris bilgilendirme toplantısına çağırılmıştı, o da söylenenelerden çok heyecanlanmıştı ama rx480 çıkıp umduğunu bulamayınca kendisimde bir hayalkırıklığı oldu. Bunu da gerek incelemelerde gerek gündem de olsun dile getirince Amd tarafından hoş karşılanmadı olacakki Ryzen e herkes davet edilip yeni yetme youtuberlara bile o sandıktan gönderilirken teknoseyir e hiçbirşey gitmedi. İşin ilginci bazı firmalarla da araları çok iyi. Mesela Sony nin vep telefonları için bazen öyle şeyler söylüyolar ki adamlar bundan sonra birşey göndermez herhalde diyorsunuz ama her türlü ürününü göndermeye devam ediyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski teknoseyir çok daha güzeldi sonradan baya bi boş vermiş haldeler nedendir bende anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işte hayal kırıklığı mı olur ? Yeni bir ürünü öyle ya da böyle incelemek gerekir. Bunu işlemcileri yapan bu konuda piyasada olan iki firmadan biri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinde var da onlar mı inceleme yapmıyorlar yoksa amd işlemci mi yollamadı önce onu öğrenmek lazım. Ryzen incelemesi olsun diye kendi ceplerinden işlemci+anakarta 3 bin lira vermezler. Eğer işlemci yollanmadıysa bu teknoseyirin değil amd'nin ayıbıdır.
  • amd kartları detaylı inceliyorlar hayret

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lansmana cagrılmamıslar belli ki teknopat cagırıldıgı yerde teknoseyirin cagrılmaması amd nin ayıbı incelemenin gecikmesinin sebebi az çok anlasıldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoseyir'de son zamanlarda bir sunum yapacakları zaman arkadaşlarımız kameraya bakmak yerine örneğin 1 saatlik konusma - söyleşi vs, bunun nerede ise 30-40 dk sı önlerindeki tablete yada notebook'a bakmak ile geçiyor. Bir kere burada seyirci ile bağlantıyı büyük ölçüde kopartıyorlar.

    Diğer bir sorun ise Levent abimiz son zamanlarda memnun, mesut, mutlu değil, çok isteksiz bir şekilde yayınlara katılıyor, levent abinin ruh hali bir süredir, zombi.

    Umarım bu konularda kendilerini iyileştirebilirler, elbette sevip saydığımız insanlar teknoseyir ekibi.
  • Gündem değerlendirmesinde oyunlardaki rezilliği anlattılar. Erken inceleme için gerek duymamışlardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jedi39

    Gündem değerlendirmesinde oyunlardaki rezilliği anlattılar. Erken inceleme için gerek duymamışlardır.

    Anlatırken heyecan falan da göremedim yüzlerinde öyle çıktı alınır belki gibi anlattılar
  • İnceleme yapan sitelere, firmalar ürünleri gönderiyorlar ve inceletiyorlar. Apple firması gibi bazı firmalar bunlara ürün göndermiyor. Amd polaris mimarisi için bunları davet etmişti, muhtemelen eleştiri yaptıkları için amd ryzen işlemcileri bunlara göndermedi veya geç gönderecek. Türkçe inceleme yapan yerlere bakarsanız, son zamanlarda ürünlerin eksileri çok fazla söylenmez hale geldi. Ürünün gömün demiyoruyuz ama eksik ve hatalı taraflarını söylemeleri lazım. Birde ilk inceleyen biz olmalıyız kafasında oldukları için, ürünü doğru düzgün kullanmadan video çekip koyuyorlar.
  • Bu youtube çok enteresan bişe yaw, Teknoseyir bir videosunda Ryzen etkinliğine Sony'nin MWC 2017 davetlisi olarak Barcelona'da olacağımız için katılamayacağız demişti, onu ararken ordan oraya ordan oraya derken Kore'de yaşayan Türkleri izlerken buldum kendimi.
    Şu videoda Ryzen konusu geçiyor bu arada, test için işlemci anakart vs gönderilmediğinden bahsediliyor.
  • Adamlara daha test örneği yollamamışlar, kendi ceplerinden para verip alıp mı inceleme yapsınlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta Mobile World Congress 2017 için Barselona'daydılar, bu sebeple lansmanda yayın yapamadılar ve sonrasında da video hazırlamadılar. İşin diğer bir kısmı da TS herzaman tarafsız yönüyle öne çıkıyor bu sebeple çoğu firma ürün bile göndermiyor. Ya izleyenler kendi aldıkları ürünü gönderiyorlar ya da kendileri birşekilde ediniyorlar. Yeni Ryzen işlemcileri de göndermediklerini söylemişlerdi geçen haftaki gündem değerlendirmesinde. Benim tahminimce bu hafta içi güzel bir video çekerler eğer ellerine işlemci anakart geçtiyse. Olmazsa da sağlık olsun. :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.